«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Burgan Bank EFT Ücretleri ve Saatleri 2020

Burgan Bank EFT Ücretleri ve Saatleri 2020

Burgan EFT

Burgan Bank EFT Nasıl Yapılır?

Burgan Bank EFT nasıl yapılır? konusunda yer alan yazımızı Burgan Bank müşterilerinin kolay bir şekilde EFT işlemlerini gerçekleştirmesi amacı ile yazmış bulunmaktayız. Bu sayede Burgan Bank müşterileri EFT konusunda bütün bilgilendirmelere sahip olacaklardır. Sizler de Burgan Bank müşterisi iseniz, EFT işlemleri hakkında kafanıza takılan her türlü sorunun yanıtını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Burgan Bank EFT işlemleri ilk olarak şubeden ve ATM kanalı aracılığı ile yapılabilmektedir. Şube ve ATM EFT işlemleri için size en yakın olan banka şubesine ya da ATM bankomatına gitmeniz gerekecektir. Bu sayede

Burgan Bank EFT Saatleri 2020

Burgan Bank EFT saatleri09.00 ile 17.00 arasında gerçekleşmektedir. Bu EFT saatleri belirlenirken hafta içi olmasına ve iş günü olmasına dikkat edilmektedir. Aksi takdirde hafta sonuna ya da tatil günlerine rastlayan EFT işlemleri bir sonraki iş gününe kadar beklemeye alınmaktadır. Yapılan havale işlemlerinin saati ve zamanı bulunmamaktadır. Fakat EFT işlemleri ne yazık ki mesai saatleri içinde olmak zorundadır. Bir bankadan başka bir bankaya transfer sağlayabilmek ancak iş gününde mümkün olmaktadır.

Burgan Bank EFT Ücretleri 2020

Burgan Bank şubelerinden yapılan EFT ücreti kesintisi erken EFT işlemlerinde maksimum 100 TL geç EFT işlemlerinde ise maksimum 150 TL uygulanmaktadır değişen % 1 lik komisyon kesintisi de BSMW masrafları dahil edilmeden oluşturulmaktadır.

Burgan Bank internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden yapılan EFT kesintisi 6, 5 TL olarak sabitlenmiştir.

Burgan Bank telefon bankacılığından yapılan EFT kesintisi maksimum 50 TL, geç EFT işlemlerinde ise maksimum 75 TL olarak sabitlenmiştir.

Burgan Bank ATM lerden yapılan EFT kesintisi erken EFT işlemleri için maksimum 100 TL, geç EFT işlemleri için ise maksimum 150 TL olarak belirlenmiştir. BSMW masrafları Burgan Bank EFT işlemleri için hiçbirinde dahil edilmemektedir.

 

Burgan Bank EFT Sorgulama

Burgan Bank EFT sorgulama işlemlerini mobil bankacılık ve internet bankacılığı kanallarından hızlı şekilde yapabilirsiniz. Bunun için internete bağlı olmanız gerekmektedir. Bu işlemlerin dışında telefon bankacılığını da kullanarak müşteri hizmetlerine danışıp EFT bilgilerinizi ve karşı tarafa iletilme durumu hakkındaki bilgileri öğrenmeniz mümkündür. Ayrıca Burgan Bank şubelerine yakınsanız bu kanallar aracılığı ile de size en yakın şubeye girerek EFT işlemlerinizin iletilip iletilmediğini bana personelleri tarafından öğrenmeniz mümkündür. Oldukça kullanışlı yapısı olan Burgan Bank müşterilerine yapmış oldukları EFT işlemleri hakkında bilgi sahibi olmaları için çalışmalarını sürdürmektedir. Sizler de Burgan Bank müşterisi iseniz kolaylıkla EFT işlemlerinizin finansal gidişatından haberdar olmanız mümkündür.

Burgan Bank EFT Karşı Tarafa Ne Zaman Geçer?

Burgan Bank ile yapmış olduğunuz EFT işlemleri karşı tarafa anında geçmektedir. Yoğunluk durumuna göre işlemler yarım saate hatta bir saate kadar uzayabilmektedir. Bu süre zarfında Burganbank EFT işlemlerinizin takibini yapabilirsiniz. Bu sayede de hızlı ve kolay olarak hesaplarınızın finansal işlemlerinin takibini yapabilir ve dilediğiniz zaman müdahale edebilirsiniz. EFT işlemlerinin karşı taraf geçme süreleri özel günlerin yoğunluk durumlarına göre ya da araya tatil günlerinin girmesi sebebi ile değişiklik göstermektedir. Bu nedenle EFT işlemlerinizin en kısa sürede gerçekleşmesi için hafta içi iş günü ve mesai saatlerini tercih etmenizde fayda vardır. O zaman maksimum yarım saate kadar EFT işleminiz karşı tarafa iletilecektir.

Burgan Bank EFT Yanlış Hesaba Gitti Ne Yapmalıyım?

Burgan Bank EFT işlemleri yanlış hesaba gittiği zaman hemen müşteri hizmetleri ile iletişime geçmenizi tavsiye etmekteyiz. Bu sayede müşteri hizmetleri karşı tarafın yanlış giden hesap adresini bulacak ve direkt olarak sizi araya koymadan kendisi iletişim kuracaktır. Bu sayede de yanlış hesaba iletilen paranız anında size iletilecektir. Bu şekilde bir durum ile karşılaşmamak için sizler de EFT işlemlerini yaparken IBAN numarası ile yapmalısınız. IBAN numarası ile EFT gönderimi yapıldığında hata yapma olasılığınız minimum seviyeye inmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *