«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Burgan Bank İnternet Bankacılığı Hesap Açma

Burgan Bank İnternet Bankacılığı Hesap Açma

burgan-bank-internet-sifresi-nasil-alinir

Burgan Bank İNTERNET Bankacılığı Hesap Açma

Değerli okuyucularımız bugünkü haberimizde sizlere burgan bank internet bankacılığı hesap açma ve burgan bank internet şubesi hesap açma işlemleri hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Ayrıca Burgan bank internet şubesi hesabı nasıl açılır hesap özellikleri ve hesap avantajları nelerdir ve internet bankacılığı hesapları üzerinden hangi banka ve bankacılık işlemleri yapılabilir gibi daha bir çok detayları açıklamak istiyoruz. Sizlerde burgan bank internet şubesi hesap açma ve burgan bank internet bankacılığı hesabı nasıl açılır ve hesap avantajları ile özellikleri hakkında çok daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz eğer haberimizin bütün detaylarını okumanız konu hakkında çok daha detaylı ve sağlıklı bilgiler almanızı sağlayacaktır. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan haberimizin detaylarını açıklayalım.

BURGAN BANK İnternet Bankacılığı Hesabı Nasıl Açılır?

Burgan bank internet bankacılığı hesabı veya internet şubesi hesabı açmanızın üç ayrı yöntemi olmaktadır. Bu hesap açma yöntemlerini açıklamadan önce bilmeniz gereken başka bir hususu açıklayalım. Bir bankadan inernet bankacılığı hesabı açmak isterseniz eğer mutlaka o bankada aktif olan başka bir hesabınızın olması gerekmektedir. Sizlerde burgan bank internet şubesi hesabı açma işlemlerini gerçekleştirmeniz için öncelikle bu bankada bir hesap açmalısınız. Örnek verecek olursak eğer en kolay açılan hesap olan vadesiz hesap açabilir ve daha sonra internet bankacılığı hesabınızı açabilirsiniz.

Burgan bank müşteri hizmetlerini arayarak müşteri temsilcisine inetrnet bankacılığı hesabı açmak isteğinizi belirtmeniz durumunda müşteri temsilcisi öncelikle sizin uygun gördüğünüz bir banka hesabı açacak ve daha sonra ise internet bankacılığı hesabınızı açacaktır. Diğer yöntem ise size en yakın olan bank şubesine giderek önce bir banka hesabı açarsınız ve daha sonra Burgan Bank İnternet Şubesi Hesabı Açma işleminizi gerçekleştire bilirsiniz. Üçüncü yöntem ise bankanın resmi web sitesine girin ve oradan sizden istenilen bilgileri hatasız doldurun ve bir vadesiz hesap açın. Bu işlemlerinizi yaptıktan sonra internet bankacılığı hesabınızı açabilirsiniz. Bu yöntemlerden hangisi ile hesap açarsanız açın hesap açma işleminizin tamamlanması için sizin mobil telefonunuza tek kullanımlık şifre gelecektir. Size gelen tek kullanımlık şifre ile açmış olduğunuz burgan bank internet bankacılığı hesabınıza giriş yapmanız halinde internet şubesi açma işleminiz tamamlanmış olacaktır. Bu işlemlerin en sonunda ise kullanacağınız güvenli bir şifre seçin ve şifrenizi değiştirin.

Burgan Bank İnternet Şubesi Hesap Açma Avantajları

Burgan Bank İnternet Bankacılığı Hesap Açma işlemleriniz bittikten sonra bu hesap üzerinden fatura ödeme, otomatik ödeme talimatları verme, EFT, Havale, hesap açma hesap kapama, Burgan bank altın ve döviz hesabı açma, vadeli mevduat hesabı açma, kredi kartı borcu ödeme, bakiye sorgulama, limit yükseltme, araç sigortası, kasko, HGS işlemleri gibi daha bir çok banka ve bankacılık işlemlerinizi günün her saatinde 7/24 yapabilir ve bu hesabı senenin 365 günü kullanabilirsiniz. Eğer hafta sonları işlem yapmışsanız eğer EFT gibi bankacılık işlemleri bu işlemler bankanın açıldığı ilk saat hesabınızda görünecek ve yaptığınız EFT gerçekleşecektir. Burgan Bank İnternet Bankacılığı Hesabı Açma işlemlerini gerçekleştirien kişiler asla banka şubesinde ve banka ATM’lerinde sıra bekleme ihtiyacı duymazlar ve internete bağlandıkları her yerden bütün banka ve bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ayrıca bu hesap sahipleri EFT ve Havale gibi bir çok banka ve bankacılık işlemlerinde kesinlikle her hangi bir işlem ücreti ödemezler.

Değerli okuyucularımız söz konusu olan haberimiz hakkında aklınıza takılan sorular ve cevabını almadığınız sorular varsa ayriyeten konu ile alakalı merak ettiğiniz hususlarda varsa eğer söz konusu olan konular hakkında bankanın müşteri hizmetlerini arayarak müşteri temsilcilerinden çok daha sağlıklı ve çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Yorumlar

  1. Muharrem

    İyi günler bu yazı paylaşımı güzel olmuş ,saatlerce bankamatiğin önünde sıra beklemiyoruz .gercekten yararlı bir paylaşım olmuş teşekkür ederim.

    • Uğur Aydın

      Değerli okurumuz Muharrem Bey sitemizi takip ettiğiniz için bizler çok teşekkür ederiz. Günümüzde internet bankacılığı çok yaygın kullanılmamaktadır. Burgan bank internet bankacılığını ve bütün bankaların internet bankacılığını kullanan kişiler asla sıra beklemeden bütün banka ve bankacılık işlemlerini yapabilirler.

  2. Özge

    İyi günler vadesiz hesaptan bahsetmişsiniz ne oluyor ?

    • Uğur Aydın

      Değerli okurumuz Özge Hanım vadesiz hesap paranızı dilediğiniz ve istediğiniz zaman kullandığınız ve faiz işlemeyen banka hesabı olmaktadır.