«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Cep Telefonu Kredisi Veren Bankalar 2020

Cep Telefonu Kredisi Veren Bankalar 2020

cep telefonu

Telefon Kredisi Veren Bankalar Var mı 2020

değerli okuyucularımız bugün sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ile cep telefonu kredisi veren bankalar başlıklı haberimizi gündemimize alarak sitemizde yayımlamak ve bu hususta merak eden vatandaşlarımızın arzuladıkları bilgileri yayımlamak istedik. Son zamanlarda internet arama motoru ve internet haber sitelerinde en çok aranan konuların başında gelen cep telefonu kredisi veren bankalar, cep telefonuna anında kredi veren bankalar ve cep telefonu için kredi veren banka ve bankalar olarak karşımıza çıkmış ve bizlerde bu hususları araştırarak siz değerli okuyucularımızın daha doğru ve sağlıklı bilgiler alması için haberimizi yapmak istedik. Son zamanlarda ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz nedeni ile cep telefonu satışlarında da düşüşler yaşanmaktadır. Kredi oranlarının yüksek olması ve bankaların kredi satışındaki düşüklüklerde bankaların cep telefonuna kredi verme ve faiz indirimi ile kredi vermesini tetiklemiştir. Değerli okuyucularımız sizlerde cep telefonuna kredi veren bankalar, telefon kredisi veren bankalar, cep telefonuna anında kredi veren bankalar ve cep telefonu için kredi veren bankalar hakkında çok daha sağlıklı ve çok daha detaylı bilgilere ulaşmak isterseniz eğer sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile yayımlamış olduğumuz haberimiz olan cep telefonu kredisi veren bankalar başlıklı haberimizin bütün detaylarını okuyarak söz konusu olan hususta en doğru ve en sağlıklı bilgileri alarak hangi bankadan daha uygun ve düşük faiz oranı ile cep telefon kredisi alabileceğinizi öğrenmiş olursunuz.

Cep Telefonuna Anında Kredi Veren Bankalar 2020

Sayın okurlarımız geçen sene Denizbank MediaMarket telefon kredisi veririken ING bank tekno kredi ile cep telefonu kredisi verdiler. Ayrıca bunlara dahil olan İş bankası, garanti bankası da cep telefonu kredisi veren banka oldular. Yine geçen sene Akbank cep telefonu kredisi verirken vakıfbank, odeabank ve Halkbank’ ta cep telefonu kredisi veren banka olarak karşımıza çıktılar. Fakat bu sene yani 2020 cep telefonu kredisi veren bankalar hangileri diye baktığımız taktirde hemen hemen bütün bankaların telefon kredisi verdiğini görmekteyiz. Şimdi bu bankaları ve önemli olan detayları bir alt başlıkta açıklayarak sizlerin bilgilerine sunmak istiyorum.

Cep Telefonu İçin Kredi Veren Bankalar 2020

Değerli okuyucularımız bir üst yazımızda da belirttiğimiz üzere geçen sene 7 – 8 banka cep telefonu kredisi veren bankalar olarak karşımıza çıkmıştır. Fakat cep telefonu için kredi veren bankalar 2019 yılında hangileri diye bakacak olursak eğer telefon kredisi veren bankaların sayısının çok daha fazla olduğunu görmekteyiz. Burada sizlerin bilgilerine sunmak için çok önemli bir detayı daha paylaşmak istedim. Bazı vatandaşlarımız faturaya yansıyan kampanyalar dahilinde cep telefonu almak istiyor fakat faturaya yansıtılan cep telefonu alımlarında banka kredisinin bile iki katını sizlerden alıyor. Bu sebepten dolayı faturaya yansıtılarak alınan cep telefonu her ne kadar reklamlar ile duyurulsa da ayrıca kampanya başlığı altında diye duyurulmuş olsa bile sizlere çok daha pahalıya gelmektedir. Burada belirtmek istediğim püf nokta hangi bankadan cep telefonu kredisi alırsanız alın firmaların verdiğinden daha avantajlı olacaktır.

Çünkü hiçbir bankadan almış olduğunuz kredinin iki katını ödemezsiniz. Cep telefonu kredisi veren bankalar hangisi olursa olsun faturaya yansıtılandan daha uygun olarak sizlere kredi vermektedir. Firmalardan aldığınız bir telefon diyelim piyasa değeri nakit satışı 5.000 bin lira olsun bu telefon faturanıza yansıtılarak sizlere sunulduğu takdirde birde fatura sayısı uzatılarak verilip birde taahhüt yapınca 8.500 ve 9.000 bin liraya kadar çıkmış oluyor fakat sizler aylık fatura ödediğiniz için bunun farkında olmuyorsunuz. Fakat cep telefonu kredisi veren bankalar hangi banka olursa olsun bu kadar maliyeti yüksek olmadan sizlerin telefon ihtiyacınızı karşılayacak kadar kredi verir ve firmadan almış olduğunuz gibi çok maliyetli olmaz. Değerli okuyucularımız birde cep telefonu kredisi veren bankalar hakkında bir örnek verecek olursak eğer 5.000 bin lira kadar bir kredi kullandınız bir yıl veye 24 ay vadede kullanmış olduğunuz krediye en fazla 7.000 bin lira öderseniz. Verilen örneklere baktığınız taktirde cep telefonuna kredi veren bankalar tarafından kredi kullanmanın firmaların faturaya yansıtarak satmış olduğundan çok daha uygun olduğunu görebilirsiniz.

En uygun Cep Telefonu Kredisi Veren Bankalar 2020

Cep telefonuna kredi veren bankaların isimlerini tek tek açıklayacak olursak eğer öncelikle en uygun cep telefonu kredisi veren banka ve bankaları açıklayalım.

T.C. Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası

Vakıfbank ve Vakıf Katılım Bankası

Halkbank

Türkiye Finans Katılım BANKASI

Yapı Kredi Bankası

İş bankası

Deniz Bank

TEB

ICBC bankası olmaktadır.

 

Değerli okuyucularımız üst kısımda vermiş olduğumuz banka ve banka isimleri cep telefonu için en uygun kredi veren bankalar olarak karşımıza çıkmaktadır. Değerli okuyucularımız şimdi sizlerin bilgisine sunmak için cep telefonu kredisi veren bankalar üstteki belirtilen dışında kalan ve kredi verenleri açıklayalım.

Cep telefon kredisi veren bankalar Akbank, QNB Finansbank, Fibabanka, Şekerbank, Garanti bankası, ING BANK, HSBC bank, odeabank, Burgan bank, Albaraka Türk ve Anadolu Bank olmaktadır.

Değerli okuyucularımız cep telefonuna anında kredi veren bankaların hepsini sizlerin bilgilerine sunduk. Bu bankaların hangisinden kredi kullanırsanız kullanın faturaya yönelik almış olduğunuz cep telefonundan çok daha uygun olmaktadır. Üst tarafta cep telefonuna kredi veren bankaları açıkladık. Sizlerde cep telefonuna kredi veren bankalar dan kredi kullanmak isterseniz eğer bankaların kredi faiz tutarlarını karşılaştırarak sizin için en uygun olan bankayı seçebilir ve cep telefonu için anında kredi alabilirsiniz.

Değerli okuyucularımız söz konusu olan ve sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile yayımlamış olduğumuz haberimiz olan cep telefonu kredisi veren bankalar, cep telefonuna anında kredi veren bankalar ve cep telefonu için kredi veren bankalar hakkında merak ettiğiniz ve aklınıza takılan sorular olursa eğer sizler için yayımlamış olduğumuz haberimizin en alt kısmında bulunan yorum bölümünden ayrıca sitemizde bulunan e-posta adresimizden bizlere ulaşabilir ve cep telefonuna kredi veren bankalar ve en uygun cep telefonu kredisi veren bankalar hakkında olan bütün sorularınızı sorabilirsiniz. Değerli okuyucularımız ayrıca bütün banka ve bankacılık işlemleri ile ekonomi ve finans hakkında olan sorularınızı da bizlere sorabilirsiniz…

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *