«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar 2020

Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar 2020

ÇÇÇÇÇÇÇ

Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar 2020

Değerli okuyucularımız son zamanlarda kredi kartı kullanımı ihtiyacı arttığı için çalışmayan ev hanımları da kredi kartı kullanmak istemektedir. Bu en doğal hakları fakat çalışmayan ev hanımları kredi kartı almak için gelir belgesi gösteremiyor. Her hangi bir gelir belgesi gösteremeyen çalışmayan ev hanımları kredi kartı almak konusunda çok sıkıntıda yaşamaktadırlar. Ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar başlıklı yazımıza başlamadan önce bu haberin hemen hemen bütün çalışmayan ev hanımları tarafından çok merak edildiğini ve söz konusu olan çalışmayan ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar hususunda bir çok soruların olduğunu fark ettik. Bu husus o kadar çok merak edilir olmuş ki son zamanlar da internet sitelerinde en çok okunan haberler arsında olmakla beraber internet arama motorlarında da en çok aranan haberlerin üst sıralarında yer alarak karşımıza çıkmış ve bizlerin bu konuyu inceleme ve bu konuda haber yapmamızı sizlere en sağlıklı bilgileri vermeye teşvik etmiştir.

Çok değerli okuyucularımız son zamanların en çok merak uyandıran ve aranan haberlerin başında gelen çalışmayan ev hanımlarına kredi veren bankalar konusunu finanshaberi.net olarak siz değerli okuyucularımız için yayımlıyoruz. Bizim taraflı yapılan bütün haberler bizzat konunun muhatabı olan kurumlarda araştırma yapılarak yani banka yetkili personelleri ile birebir görüşmeler yaparak sizlerin bilgisine sunulmaktadır. Bizzat yerinde konunun muhatapları ile görüşerek yayımladığımız haberimizde siz değerli okuyucularımız bütün merak ettiğiniz ve aklınız da kalan bütün sorulara cevaplar bulacaksınız. Çalışmayan ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar hakkında ve çalışmayan ev hanımları kredi kartı alabilir mi haberlerin detaylarını öğrenmek için lütfen bu hususta yayımladığımız haberimizi sonuna kadar okuyunuz. Ayrıca cevabını bulamadığınız aklınızda soru işareti bırakan her türlü banka ve kredi kartları yatırım ve ekonomiye dair bütün soruları sitemizin yorum bölümünden sorular sorarak aradığınız her türlü sorunun cevabını alabilirsiniz. Şimdi söz konusu olan çalışmayan ev hanımları kredi kartı alabilir mi ve çalışmayan ev hanımlarına kredi veren bankalar hangisi hep birlikte inceleyelim.

Ev Hanımları kredi Kartı Alabilir mi? Hangi Bankalar Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veriyor 2020

Değerli okuyucularımız ve ev hanımları artık sizlerde çalışan bayanlar gibi kredi kartı alabilir ve kullana bilirsiniz. Önceleri bankalar bu hususta çok faklı zorluklar çıkarıyor çalışmayan ev hanımlarına gelir belgesi gösteremediği için kredi kartı vermiyordu. Hatta bu sadece bayanlar için değil bütün herkes için bu şekilde oluyordu. Gelir belgesi gösteremeyen bay ve bayan olsa da bankalar hiç bir şekilde kredi kartı vermiyorlardı. Fakat artık zaman değişti bankacılık sektörü daha çok ilerledi ve bu hususta mağdur olan kişilerin de önü açılmış oldu. Özellikle 2018 ve 2019 yılına girdiğimiz şu günlerde ülke genelinde ekonomik kriz yaşanması bankaların faiz oranlarını yükselmesine neden olmuş bu nedenden dolayı ise kredi satışı düşen bankalarda çalışmayan ve gelir belgesi gösteremeyen çalışmayan ev hanımlarına kredi kartı vermek için yarışa girdiler. Fakat yine de gelir belgesi olmaması banka açısından risk oluşturduğu için ve yeni kredi kartı alacak ev hanımlarının kredi notu düşük olduğu için çalışmayan ev hanımlarına kredi kartı verirken en alt limitler ile veriyorlar.

Çalışmayan Ev Hanımlarına Verilen Kredi Kartı Limitleri 2020

Bazı bankalarda bu limit 500 TL olurken bazı bankalarda 750 TL ile 1.000 TL’ ye kadar çıkmaktadır. Fakat çalışmayan ev hanımlarına verilen kredi kartının en üst limiti 1.000 lira olmaktır. Tabi bu limiti yükseltmek sizin elinizdedir. Ödemelerinizi düzenli yaptığınız takdirde kredi notunuz yükselecek olduğu için banka size zaten limit artırma talebinde olacaktır. Değerli okuyucularımız ev hanımları kredi kartı alabilir ve aşka işlemlerde yapabilir. Eğer çalışmayan ev hanımı iseniz oldu bankanız size zorluk çıkardı diyelim. Zorluk çıkarsa bile bununda püf noktaları olmaktadır. En önemli püf nokta ise diyelim ki banka zorluk çıkardı kredi kartı alamadınız o zaman tek yapmanız gereken hangi bankadan kredi kartı almak istiyor iseniz o bankadan kendi adınıza kredili mevduat hesabı açtırmanız çok iyi olacaktır. Açtırmış olduğunuz kredili mevduat hesabınıza her ay düzenli olacak şekilde 50 lira 100 lira veya 150 lira gibi tutarlar yatırmanız ve bu işlemi 4 veya 5 ay devam ettirmeniz gerekir. Bu olay bankanızın size kredi kartı teklif etmesine neden olacak ve çalışmamız olsanız ve gelir belgesi göstermemiş olsanız bile kredi kartı alabileceksiniz..

 

Çok değerli okuyucularımız son zamanların en çok merak uyandıran ve aranan haberlerin başında gelen çalışmayan ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar konusunu finanshaberi.net olarak siz değerli okuyucularımız için yayımlıyoruz. Bizim taraflı yapılan bütün haberler bizzat konunun muhatabı olan kurumlarda araştırma yapılarak yani banka yetkili personelleri ile birebir görüşmeler yaparak sizlerin bilgisine sunulmaktadır. Bizzat yerinde konunun muhatapları ile görüşerek yayımladığımız haberimizde siz değerli okuyucularımız bütün merak ettiğiniz ve aklınız da kalan bütün sorulara cevaplar bulacaksınız. Çalışmayan ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar hakkında ve çalışmayan ev hanımları kredi kartı alabilir mi haberlerin detaylarını öğrenmek için lütfen bu hususta yayımladığımız haberimizi sonuna kadar okuyunuz. Ayrıca cevabını bulamadığınız aklınızda soru işareti bırakan her türlü banka ve kredi kartları yatırım ve ekonomiye dair bütün soruları sitemizin yorum bölümünden sorular sorarak aradığınız her türlü sorunun cevabını alabilirsiniz. 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Yorumlar

  1. Emrah Alsan

    Çalışmayan ev hanımlarina kredi kartı veren bankalar yazınız için çok teşekkür ederim çok açıklayıcı bilgiler oldu benim için. Bende eşim ve annem için kredi kartı alacaktım inşallah bu bankalardan kredi kartı alabilirim.