«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finansbank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

Finansbank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

card finans temezsız özelliği açma

QNB Finansbank Temassız Özelliği Açma

Teknolojinin gelişmesiyle günümüzde artık her şey insanların işlerini kolayca halletmesi yönünde gelişim göstermektedir. Bankacılık işlemlerine gelen teknolojik gelişmeler de insanların hayatını kolaylaştırmaya yönelik olmaktadır. Bankaların müşterilerine kolaylık sağlayacağını düşünerek getirdiği en son teknolojik yenilik ise kartların temassız özelliğidir. Bu özellik sayesinde insanlar kredi kartları ile alışveriş yapacağı zaman şifre girmeden pos cihazına kartını yaklaştırarak temassız bir şekilde ödemelerini gerçekleştirebilmektedirler.

Card Finans Temassız Özelliği Nasıl Açılır?

Temassız özelliği neredeyse günümüzde var olan tüm bankaların müşterilerine sunduğu bir hizmettir. Bu bankaların içerisinde Finansbank da dahildir. Finansbank kredi kartı sahibi olan kişiler, kartlarının temassız özelliği sayesinde işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilmektedirler. Bu kolaylıktan yararlanmak isteyen kişiler ise internet üzerinde ‘Finansbank kredi kartı temassız özelliği açma’ adı altında araştırmalar yapmakta ve kredi kartlarının temassız özelliğini açmanın yollarını aramaktadırlar. Aslında Finansbank kredi kartı temassız özelliğiaçma işlemi gayet hızlı ve basit yollarla yapılabilmektedir. Bunun için üç tane yol vardır. Bunlardan birincisi, dilediğiniz Finansbank şubesine gidip oradaki banka görevlisine kredi kartınızın temassız özelliğini açmak istediğinizi söylemektir. Bu işlemden yalnızca dakikalar sonrasında kartınızın temassız özelliği aktif olacaktır. Diğer bir seçenek ise Finansbank internet bankacılığı üzerinden temassız özelliğini açma işlemlerini yapmanızdır. Son olarak üçüncü yol ise Finansbank müşteri temsilcisini arayarak kredi kartınızın temassız özelliğini aktif etmek istediğinizi belirtmeniz olacaktır. Tüm bu yollar sonucunda çok kısa bir süre içinde Finansbank kredi kartınızın temassız özelliğini aktif etmiş olacaksınız.

Finansbank Banka Kartı Temassız Özelliği Nasıl Açılır?

Finansbank tarafından müşterilerine sunulan bir hizmet olan CardFinans Nakit adı altında bir banka kartı bulunmaktadır. Bu banka kartı sayesinde nakit taşıma derdinden kurtulabilir ve dilediğiniz kadar nakit parayı bir kart içerisinde yanınızda taşıyabilirsiniz. Ayrıca bu kart ile harcama yaparken ParaPuan adı verilen ek puanlar da kazanmanız mümkündür. ATM üzerinde Visa ve Mastercard amblemi görüyorsanız o ATM’den Finansbank banka kartınız ile dilediğiniz zaman para çekme işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca Finansbank’ın müşterilerine sağladığı bir diğer avantaj ise hesabınızda para olmasa bile, ek hesap yardımıyla nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz olacaktır. Finansbank banka kartınızın da temassız özelliği mevcuttur. Finansbank kredi kartı temassız özelliği açma yöntemlerinden herhangi biri ile banka kartınızın da temassız özelliğini aktif etmeniz mümkündür.

Finansbank Ortak Markalı Kartlar Temassız Özelliği Nasıl Açılır?

Finansbank ortak markalı kartlar adı altında iki tür kart bulunmaktadır. Fenerbahçe CardFinans ve CardFinans Trabzonspor. Bu kartları kullanan Finansbank müşterileri, kartlarının temassız özelliğini kullanarak işlemlerini kolayca yapabilirler. Ortak markalı kartların temassız özelliği de Finansbank’ın diğer kartlarının temassız özelliğini açmak için kullanılan yöntemlerden herhangi biri kullanılarak açılabilmektedir. Bu işlem için en yakın Finansbank şubesine giderek talebinizi iletebilirsiniz ya da internet bankacılığı üzerinden Finansbank ortak markalı kartınızın temassız özelliğini açmanız mümkün olacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *