«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti BBVA Kart Şifresi Alma Şifre Yenileme

Garanti BBVA Kart Şifresi Alma Şifre Yenileme

garanti-bbva-bonus-şifre-alma

Garanti bbva kart şifresi alma, kredi kartı kart şifresi alma, kredi kartı kart şifresi alma işlemleri, bonus kart kart şifresi alma, bonus kart şifresi yenileme, paracard şifre alma, garanti bbva baonus kart şifresi nasıl alınır ve bankamatik kart kart şifresi oluşturma işlemleri hakkında gerekli bilgiler haberimizin devamında bulunmaktadır.

Garanti BBVA Kart Şifresi Nasıl Alınır?

Yeni Bankamatik kart şifrenizi veya bloke olmuş kart şifrenizi Garanti BBVA Bankası üzerinden alabilirsiniz. Garanti BBVA Bankası kart şifrenizi dört farklı yolları deneyerek alabilirsiniz. Kart Şifresi Alma yolları SMS, resmi internet adresi üzerinden, çağrı merkezi üzerinden ve Garanti BBVA mobil uygulaması yardımı ile yapabilirsiniz. Garanti BBVA Bankası kart şifresi hakkında ayrıca merak ettiklerinizi ‘Garanti BBVA Kart Şifresi Nasıl Alını ?’ adlı bu yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Garanti BBVA Banka Kartı ŞİFRE Alma SMS

Garanti BBVA Banka kartı şifrenizi SMS yolu ile kolayca alabilirsiniz. Daha çok internet ve telefon bankacılığı hizmetinden yararlanmak istemeyen Garanti BBVA Banka müşterileri tercih etmektedir. SMS yolu hizmetinden yararlanabilmek için Garanti BBVA banka sisteminde cep telefonuz yer almalıdır. Yer alan cep telefonunuzun güncel olmasına da ayrıca dikkat etmelisiniz. Aralarında boşluklar olacak şekilde ‘SIFRE, banka kartınızın son 6 hanesi, anne kızlık soyadınızın ilk 2 harfi ve kartınızın arkasında bulunan güvenlik kodunun ilk 2 hanesini yazmalısınız. Yazdığınız bu mesajı 3340’ a yollamalısınız. Garanti BBVA Bankası kredi kartınızın şifresini SMS yolu ile alamazsınız. Eğer kredi kartı şifrenizi almak istiyorsanız Garanti BBVA web adresini ve mobil uygulamasını seçmelisiniz.

Garanti BBVA Bankamatik Kart Şifre Oluşturma

Garanti BBVA Bankamatik kartınızın şifresini ATM’lerden oluşturabilirsiniz. Size en yakın Garanti BBVA ATM’ lerine giderek banka kartınızı sisteme tanıtmalısınız. Ardından sayfa üzerinde bulunan ‘Kart İşlemleri’ sayfasına gelmelisiniz. Son olarak yeni açılan ekranda ‘Yeni Şifre Akma’ menüsü sayesinde bankamatik kart şifrenizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca oluşturduğunuz kart şifreniz ile Garanti BBVA Banka hesabınızı koruma altına alırsınız.

Garanti BBVA Cepten Şifre Alma

Garanti BBVA  kart şifrenizi cepten istediğiniz zaman alabilirsiniz. Bunun için ilk önce ‘Garanti BBVA Mobil’ uygulamasını indirmelisiniz. Bu uygulamayı Google Play Store’ dan veya AppStore’ dan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. İndirdikten sonra uygulamayı T.C. kimlik numaranız ve Garanti BBVA internet bankası şifreniz ile açmalısınız. Mobil uygulama içerisinden sırasıyla ‘Kart – Şifre İşlemleri – Şifre Belirleme / Değiştirme’ işlemlerini yapmalısınız. Garanti BBVA Banka Kartı şifrenizi kişisel bilgilerinizi içermemesine dikkat etmelisiniz. Eğer doğum tarihiniz veya T.C. kimlik numaranızı içeren ilk ve son 4 hanelerini yazarsanız sistem tarafından kabul edilmeyecektir.

garanti bbva mobil bankacılık url: https://www.garantibbva.com.tr/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik

Garanti BBVA Anında Şifre Alma / Kart Şifresi Alma

Garanti BBVA Bankası anında şifrenizi Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi’ den alabilirsiniz. Garanti BBVA Müşteri İletim Merkezine 444 0 333 numarayı tuşlayarak alabilirsiniz. Yoğunluğa göre biraz bekleyebilirsiniz. Garanti BBVA müşteri temsilcinize neden anında şifre alacağınızı açıkça dile getirmelisiniz. Garanti BBVA müşteri temsilcinizin istediği bilgileri vererek anında şifrenizi alabilirsiniz. Anında şifrenizi en geç 6 ay içerisinde değiştirmelisiniz. Garanti BBVA Bankası anında şifrenizi diğer yollardan daha kolay alabilirsiniz.

Garanti BBVA İletişim Hattı  444 0 333

Garanti BBVA iletişim hattı 365 gün 7/24 olarak hizmet veriyor. Garanti BBVA iletişim hattını arayarak bütün banka ve bankacılık işlemleri hakkında ihtiyaç duyduğunuz bilgileri alabilirsiniz.  Ayrıca Garanti BBVA müşteri hizmetlerine direk bağlanma ile kart şifresi alma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Garanti bbva iletişim hattını arayarak Garanti bbva kart şifresi alma, kredi kartı kart şifresi alma, paracard şifresi alma, kredi kartı kart şifresi alma işlemleri, bonus kart kart şifresi alma, bonus kart kart şifresi yenileme, garanti bbva baonus kart şifresi nasıl alınır ve bankamatik kart kart şifresi oluşturma işlemleri hakkında gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.

garanti bbva iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bankasi-musteri-hizmetleri-444-0-333/.html

 

NOT: www.finanshaberi.net olarak İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimizi aşşağıda verilen url’ler ile belirledik. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

garanti bbva pos destek hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bbva-pos-destek-444-0-339/.html

garanti bbva kredi kartı başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bbva-kredi-karti-basvurusu/.html

garanti bbva avans hesap nasıl açılır: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bbva-avans-hesap-nasil-acilir/.html

garanti bbva mobil temassız ödeme açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bonus-kart-mobil-temassiz-odeme/.html

garanti bbva kredi notu sorgulama: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bbva-kredi-notu-sorgulama/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *