«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Öğrenciye Kredi Kartı Veren Bankalar 2020

Öğrenciye Kredi Kartı Veren Bankalar 2020

Öğrenciye-Kredi-Kartı-Veren-Bankalar

Öğrenci Kredi Kartı Alabilir mi? 2020

Sayın okurlarımız son zamanların en çok merak edilen konularının başında öğrenciye kredi kartı veren bankalar ve öğrenci kredi kartı alabilir mi konusu olmaktadır. Öğrenciye kredi kartı veren Bankalar ve öğrenci kredi kartı alabilir mi 2020 yılı başlıklı yazımızda bizde finanshaberleri.net olarak siz değerli okuyucularımıza en sağlıklı bilgileri vermek için söz konusu olan haberi gündemimize aldık. Konu hakında makalemizi hazırlarken yani öğrenciye kredi kartı veren bankalar 2020 başlıklı yazımızı yazarken bu hususun çok merak edildiğini gördük.  Daha öncede yazdığımız üzere bizde finanshaberleri.net olarak siz değerli okuyucularımızın akıllarında oluşan bütün soruları cevaplamak adına öğrenciye kredi kartı veren bankalar ve öğrenci kredi kartı alabilir mi başlıklı yazımızı yayımlamak istedik. Siz değerli okuyucularımız öğrenciye kredi kartı veren bankalar ve öğrenci kredi kartı alabilir mi başlıklı haberimizi sonuna kadar okuyarak bu çok merak edilen konu hakkında akıllarda oluşan bütün sorulara cevap bulacaksınız.

Öğrenciye Kredi Kartı Veren Bankalar ve Limitleri 2020

Bütün vatandaşlarımızın olduğu gibi bütün öğrencilerimizin de kredi kartı ihtiyacı olmaktadır. Çünkü kredi kartı paramız kalmadığında veya yetersi olduğunda bizim nakit ihtiyacımızı, alış veriş ihtiyacımızı acilen karşılayan bir ürün olmaktadır. Örneğin öğrenci parası bitmiş kitap alacak alamıyor fakat kredi kartı var ise istediği ve ihtiyacı olan kitabı zamanında alabiliyor. Bu yüzden öğrencilerinde kredi kartı ihtiyaçları vardır. Özellikle de üniversite öğrencileri kredi kartına çak daha fazla ihtiyaç duymaktadır. Çünkü bölümü ve okulu gereği ailesinden uzak ve farklı illerde yaşamaktadırlar. Bu üniversite öğrencilerimizin nakit ihtiyaçları çok daha fazla olmakta olup mutlaka her türlü olumsuzluğa karşı kredi kartının olması gerekmektedir. Finanshaberleri.net olarak sizler için araştırdığımız bu konuda yani öğrenciye kredi kartı veren bankalar ve öğrenci kredi kartı alabilir mi diye yaptığımız araştırmalar da öğrenciye her bankanın kredi kartı vermediği karşımıza çıkmıştır. Öğrenciler kredi kartı alabilirler. Bu hususta 3 ve 4 banka öğrenciye kredi kartı verirken limitlerinde daraltmalar olmaktadır yani öğrenciye verilen kredi kartlarının limitleri öğrenci kardeşlerimiz gelir belgesi gösteremedikleri için bankalar kendi sundukları en alt limit ile öğrenciye kredi kartı vermektedir. Öğrenciye kredi kartı veren bankalar limitlerini asgari oran da uygulayıp öğrencilere 500 TL 750 TL ve 1.000 TL gibi limitli kartları vermektedir. Öğrenciye verilen kredi kartların da en düşük limit 500 TL olur iken en üst limit ise 1.000 TL olarak karşımıza çıkmaktadır. Değerli öğrencilerimiz biz finanshaberleri.net olarak bu bilgileri bizzat bankalardan alarak siz değerli öğrencilerimizle paylaşmak istedik. Şimdi ise öğrenciye kredi kartı veren bankalar hangileri onları tek tek açıklayalım.

Öğrenciler Hangi Bankadan Kredi Kartı Alabilir 2020

Yapı Kredi Bankası: Öğrenciye kredi kartı veren banka olan Yapı kredi bankası üniversiteli öğrenciye özel olarak Play Card kredi kartını vermekte olup bu kartın faiz oranlarının da öğrenciler için çok düşük tutmaktadır.

Halkbank: Öğrenciye kredi kartı veren Banka’lardan biriside devlet bankası olan halk bankasdır. Halkbank bu hususta düşük faizli kredi kartı olan Praf Kart ile öğrencilere kredi kartı hizmeti sunmaktadır.

T.C. Ziraat Bankası: Öğrenciye kredi kartı veren banka olan Ziraat Bankası Genç Kard ile siz değerli öğrencilerimize düşük faizli kredi kartı sunmaktadır. Bir Kamu Bankası olan Ziraat bankası öğrencilere aynı zaman da 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi olanağı da sağlamaktadır.

Vakıfbank: Değerli okuyucularımız öğrenciye kredi kartı veren banka olan vakıfbank’ta bir kamu bankası olarak öğrencilere düşük faiz tutarı olan kredi kartı vermekte olup öğrenci kartlarında taksit sayısını artırmıştır.

İş Bankası: Öğrenciye kredi kartı veren banka olan İş Bankası Üniversiteli Kredi Kartı ile öğrencilere düşük faizli ve çok yönlü olan kredi kartı hizmetini vermektedir.

Öğrenciler İçin Kredi Kartı Başvurusu 2020

Kredi Kartı Başvurusu için Öğrenim belgeniz T.C. Kimlik bilgileriniz ve ikamet ettiğiniz adresi gösteren ikametgah ilmuhaberi belgesi gereklidir. Başvurularınızı internetten gerçekleştire bilirsiniz. Fakat gelir belgesi gösteremediğiniz için bizzat bankadan başvuru yapmanız işlemlerinizi hızlandıracaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *