«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. QNB Finansbank Altın Hesabı Açma

QNB Finansbank Altın Hesabı Açma

qnb-finansban

Finansbank ALTIN Hesabı Açma

Değerli okuyucularımız QNB Finansbank yurdumuzun  bütün il ve ilçelerinde şubesi bulunan ve müşterilerine vermiş olduğu hizmet ve yüksek mevduat faizleri, kart kampanyaları ve Vadeli Altın mevduat hesabının yüksekliği ile bütün müşterilerinin takdirini toplamış ve  dikkatleri kendi üzerene çekmeyi başaran Bankalardan birisi olmuştur.

QNB Finansbank Altın Hesabının  Önemi

QNB Finansbank’ın müşterilerine sunduğu vadesiz ve vadeli altın mevduat hesabından yararlana bilirsiniz.Bu husus da vadesiz hesabınız da biriken altınınızı beklete bilir sadece altının değerinden kazanmak isteye bilirsiniz.Bunlar müşterilerin tercihine bırakılmıştır. Bu hesap faiz almak  istemeyen faiz  sadece elinde olan altın birikimlerini daha fazla güven taşıyan bu hesaba yatıra bilmeleri ve oluşa bilecek herhangi bir olumsuzluk ile hırsızlık olaylarına karşı daha çok önlem alınması için sunulan hesaplardan biri olmaktadır. Fakat vadeli altın mevduat hesabınız da ise çok daha farklı hizmetlerden ve olanaklardan yararlana  bileceksiniz.

Misal altın alıp satma imkanından  yararlanıp ayrıca bankanız tarafından size sunulan olan altın mevduatı aylık faizinden de kar ederek kazancınızı daha çok artırarak katlamanız mümkün olacaktır. Bütün bankaların tek tek Altın mevduatına verdikleri faiz oranlarına  bakıldığında hemen hemen altına en yüksek mevduat faizi veren Bankalardan  birisi olmaktadır. Söz konusu olan altın alımı ve satımı yapa bilmeniz için QNB Finans Bank’ın internet Bankacılığı üzerinden de ALTIN alımı ve ALTIN satımı da gerçekleştire bileceksiniz. Fakat bu alım satımı bankanızla belirlediğiniz günlerde olmaktadır.

QNB Finansbank Altın Hesabı Açmak ve Avantajları

FinansBank ALTIN HESABI açma işlemi için daha önce yapmanız gereken işlem öncelikle QNB Finans Bank’tan TL  hesabınızın olması gerekiyor.  Değerli okuyucularımız QNB Finans Bank hesabınız var ise bundan sonra yapmanız y gereken ayrıntı ise QNB Finans Bank internet bankacılığı şifrenizi almanız yeterli olacaktır. Neden diye soracak olursanız  alım satımlarınızı ineternet bankacılığı üzerinden hem takip edebilecek hemde yapmak istediğiniz bütün alım satım işlemlerinizi de gerçekleştire bilmenin kolaylığına varacaksınız. Bu işlemlerin kolaylığı için telefonunuza indire bilir şubeye gitmeden istediğiniz zaman hesabınıza ulaşa bilirsiniz ve ayrıca bankanızın sizlere sağladığı bütün imkan ve olanakları ücretsiz kullana bilirsiniz.

QNB Finans Bank müşterilerine bazı avantajlar sağlamış ve bu avantajlardan biride altının gramaj azlığı ile düşük ayar olması veya eski tarihli olması gibi durumlarda sizlere hiç bir zorluk çıkarmadan altınlarınızı zarar etmeden değerlendirme imkanı sağlamıştır. Ayriyeten vadeli mevduat altın hesabınız da bulunan altınınız da her türlü çalınma riskine karşı koruma altına almış da olacaksınız. Buna istinaden vadesiz olan altın hesabınızdan da kesinlikle hesap yönetim ücreti ödemeden bütün işlemlerinizi yine gerçekleştire bileceksiniz Başka bir önemli detay ise 100.000 TL’ye kadar Devlet güvencesinde sigorta kapsamına da almış olacaksınız. Değerli okuyucularımız sizlerde bu imkan ve olanaklardan yararlanmak için geç kalmayın ve birikimlerinizi ve güvence altına alın hemde değerine değer katın.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *