«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. QNB Finansbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2020

QNB Finansbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2020

Üç Ay ertelemeli

QNB FİNANSBANK 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2020

İhtiyaç kredisi çekmek hemen hemen herkesin ihtiyaçlarını karşılama doğrultusunda gerçekleştirmiş olduğu bir işlemdir. Bu nedenle de sıklıkla kredi arayışı içine giren banka müşterileri bulunmaktadır. En hesaplı kredi avantajını kim veriyor ise, o bankadan kredi çekmek için araştırma yapan müşteriler bulunmaktadır. Bizler de sizin için en avantajlı hem düşük faiz hem de erteleme barındıran bir kredi kampanyasını bularak incelemeye aldık. Bu kredi QNB Finansbank İhtiyaç Kredisidir. Bu kredinin diğer kredilerden oldukça fazla avantajı ve farkı bulunmaktadır.

QNB Finansbank yaz ayında müşterilerine özel olarak çok özel bir kampanya yapmıştır. Bu kampanyanın ismi QNB Finansbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2020 kampanyasıdır. Görüldüğü gibi adından da belli olacağı üzere Finansbank ihtiyaç kredisinde 3 ay erteleyerek ödeme şansı sunmaktadır. Üstelik bu işlemi yaparken de 3 ay hiçbir ödeme yapılmadığında bir sonraki aylara faiz oranını yansıtmamaktadır. Bu sayede yazın kredi çeken müşteriler yazı geçirdikten sonra 3 ay sonrası itibari ile kolay bir şekilde kredi taksitlerini ödemeye başlayacaklardır.

QNB Finansbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi 2020 kampanyası ile QNB Finansbank kullanıcıları ve müşterileri oldukça karlı bir duruma geçmektedirler. Çünkü yapacakları işlemlerde kredilerini 3 ay sonra ödeyebileceklerdir. Kampanyanın sloganı şimdi al 3 ay sonra öde olarak belirlenmiştir. Bu slogana uygun olarak da kredinin içeriği bulunmaktadır.

QNB Finansbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Vade Farkları

QNB Finansbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi 2020 olarak çıkarmış olduğu kredi imkanı ile ihtiyaçlarınızı karşılayarak rahat bir nefes alabilirsiniz. Kredinin faiz oranı hesaplanırken bilinmesi gereken en önemli nokta her müşteriye farklı faiz oranı sunulmasıdır. Bu faiz oranı hesaplanırken, müşterinin kredi notu aralığı baz alınmaktadır. Düzenli ödemelerini yapan, hiçbir bankaya borcu bulunmayan ya da hiçbir banka tarafından takibe düşmemiş olan kişiler bu krediyi çekerken en düşük faiz imkanından yararlanmaktadırlar.

QNB Finansbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasının kredi limitleri minimum 1.000 TL maksimum 35.000 TL dir. İnternet bankacılığı ya da mobil bankacılık üzerinden kolaylıkla çekilebilecek bir kredidir. Minimum 3 ay maksimum 60 ay vade imkanı sunmaktadır. 35.000 TL ye kadar internet ya da mobil şube aracılığı ile sunum yaparken, bu limitin üzerindeki ihtiyaç kredisi talepleri için de bankaya giderek şubeden müracaat etmeniz gerekmektedir. Bunun nedeni, 35.000 TL ye kadar hiçbir belge istemeden ve kefilsiz kredi olanağı sağlamalarıdır. Şubeye giderek gerçekleştireceğiniz kredi imkanında yapacağınız işlemlerde sizden kredi notunuza göre, maaş bordrosu, kefil ve belge istenebilmektedir. 35.000 TL ye kadar olan kredileri imzasız bir şekilde şubeye gitmeden alabilirken bu limitin üzerindeki ihtiyaç kredisi taleplerinizi şubeden banka ile konuşarak almanız gerekmektedir. Size göre bir ödeme planı ve faiz oranı belirlenecek ayrıca imza istenecektir.  Kredinin faiz oranları minimum yüzde 1.49 dan başlamaktadır. Maksimum 2.0 olarak düşük kredi notuna sahip müşterilere de kredi imkanı sunulmaktadır.

QNB Finansbank 3 ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Örnek Ödeme Planı

Yüksek kredi notu olan bir kişiye sunulacak olan faiz oranı maksimum 60 ay vade ile yüzde 1.49’ dur. Bu faiz oranı ile ortalama 15.000 TL çeken bir kişinin 36 ay vade ile aylık ödemesi; 579.83 TL, toplam geri ödemesi ise; 20.870 olacaktır. 15.000 TL kredi çekiminin 1.49 oran faiz ile 60 ay kredi çekim talebi ise,409 TL aylık taksit, toplam geri ödeme 24.579.83 TL olacaktır.

20.000 TL çekilen bir ihtiyaç kredisinin 36 ay vade ile aylık ödeme planı; 773 TL, Toplam geri ödeme limiti;27.832 TL dir.

20.000 TL çekilmiş olan bir ihtiyaç kredisinin 60 ay vade ile aylık ödeme planı;  546 TL, toplam geri ödeme limiti ise 32.772 TL olarak belirlenmiştir.

35. 000 TL maksimum tutarda kredi çeken bir kişinin 36 ay vade ile aylık olarak geri ödeme limiti 1.352 TL, toplam geri ödeme tutarı 48.700 TL olarak belirlenmiştir.

35.000 TL maksimum olarak çekilen kredinin 60 ay vade olarak hesaplanan aylık geri ödeme planı 955 TL, toplam geri ödeme planı ise, 57.352 TL olarak belirlenmiştir.

QNB Finansbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2020

QNB Finansbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isterseniz eğer başvurunuzu hangi yöntemler ile yapacağınızı haberimizin bu kısmında bulabilirsiniz. Sayın okurlarımız Finansbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurunuzu bankanın size en yakın şubesinden ve Finansbank ATM’lerinden yapabilirsiniz. Ayrıca QNB Finansbank üç ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusunu finansbank dijital kanalları olan Finansbank mobil bankacılık, QNB Finansbank İnternet Bankacılığı ve QNB Finansbank Müşteri Hizmetlerini arayarak gerçekleştire bilirsiniz.

 

Görüldüğü üzere çekilen tutarda vade farkı ne kadar uzatılırsa faiz oranı da o kadar fazla artacaktır. Bu nedenle çekilecek olan kredilerin mümkün olduğunca vadesini kısaltmakta fayda vardır. QNB Finansbank 60 ay vadeli, QNB Finansbank 36 Ay vadeli 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi hakkında aklınıza takılan sorularınızı haberimizin alt kısmında bulunan yorum ve cevap bölümünden bizlere sorabilirsiniz. Ayrıca Finansbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi hakkında QNB Finansbank müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden çok daha detaylı ve sağlıklı bilgiler alabilirsiniz. QNB Finansbank müşteri hizmetleri telefon numarası ve QNB Finansbank müşteri hizmetleri direk bağlanma haberleri sitemizde mevcut olmaktadır…

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *