«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Çalışma Saatleri 2020

TEB Çalışma Saatleri 2020

TTTTTTTTTTTTTTTT

TEB Çalışma saatleri 2020

Sayın okuyucularımız bugün sizlerin bilgisine sunmak maksadı ile TEB bankası çalışma saatleri ve TEB bankası mesai saatleri hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Ayrıca TEB bankası kaçta açılıyor, TEB bankası kaçta kapanıyor gibi merak edilen bütün soruların cevaplarını makalemizi okuyarak bulabilirsiniz.

TEB Bankası Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor?2020

Değerli okuyucularımız TEB bankası sabah 09:00 da açılıyor. Sabah 09:00 da açılan banka müşterilerine hizmete başladıktan sonra saat 12:30 da öğlen arası yani öğlen paydosu yapmaktadır. 12:30 ve 13:30 arasında öğlen paydosuna giren (TEB) Türkiye Ekonomi bankası 13:30 da yeniden mesaiye başlamaktadır. 13:30 da mesaiye başlayarak müşterilerine hizmet veren TEB Bankası saat 17:00 da kapanıyor.

TEB Çalışma Saatleri Dışında Verdiği Hizmetler 2020

TEB bankası çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen banka müşterilerini bankanın ATM’lerinden bütün banka ve bankacılık işlemlerini yapabilmektedirler. Ayrıca TEB bankası çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen banka müşterileri bankanın resmi web sitesinden ve TEB bankası internet bankacılığı üzerinden de bütün banka ve bankacılık işlemlerini yapabilirler.

TEB bankası çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen banka müşterileri mobil şubeden ve müşteri hizmetleri ve çağrı merkezlerinde de banka ve bankacılık işlemi olan EFT, Havale, kredi kartı limit artırma, kredi kartı bakiye sorgulama, kredi kartı başvurusu ve kredi kartı kapatma gibi işlemlerini de yapabilirler. Ayrıca TEB Bankası çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen müşteriler yine TEB müşteri hizmetlerini arayarak teb bankası vadesiz hesap açma ve vadeli mevduat hesabı açma, altın ve döviz hesabı açma kapama ve işlem yapma, İhtiyaç kredisi başvurusunda bulanma, fatura ödeme, otomatik ödeme talimatı vermek gibi bütün banka ve bankacılık işlemlerini TEB Bankası kapalı olsa dahi yapabiliyorlar.

Sayın www.finanshaberi.net okuyucuları TEB çalışma saatleri 2020 başlıklı haberimiz hakkında aklınıza takılan ve merak etmiş olduğunuz hususlar ve konular olursa eğer bankanın müşteri hizmetleri ve çağrı merkezini arayarak müşteri temsilcilerinden çok daha detaylı ve çok daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca sizlerin bilgilerine sunmak amacı ile yayımlamış olduğumuz söz konusu olan haberimiz hakkında yani Teb çalışma saatleri 2020 ile ilgili sorularınız olursa eğer haberimizin en alt bölümündeki yorum bölümünden merak ettiğiniz bütün sorularınızı bizlere sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *