«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank EFT Ücretleri ve Saatleri 2020

Vakıfbank EFT Ücretleri ve Saatleri 2020

vakıfbank eft

Vakıfbank EFT Ücretleri 2020

Vakıfbank Şube aracılığı ile EFT gönderimlerinde 50.000 TL ye kadar olan EFT lerde 2 TL, 50.000 TL üzeri gönderimlerde de 25 TL kesinti uygulanmaktadır. Vakıfbank internet bankacılığı ve mobil bankacılık aracılığı ile EFT gönderimlerinde 2 TL ve 25 TL olarak iki tarifeli kesinti uygulanmaktadır. Mobil bankacılık ya da internet bankacılığı aracılığıyla düzenli EFT talebi girildiği zaman 1 TL olarak her EFT işleminden sabit kesinti uygulanmaktadır. Vakıfbank ATM aracılığı ile EFT gönderimlerinde 2 TL ile 50 TL arasında komisyon kesintisi uygulanmaktadır. Vakıfbank çağrı merkezi aracılığı ile EFT gönderimlerinde 7, 5 TL ile 150 TL arasında % 1 komisyon kesintisi uygulanmaktadır. Vakıfbank EFT ücret kesintisine BSMW masrafları dahil edilmemektedir.

Vakıfbank EFT Saatleri 2020

Vakıfbank EFT saatleri incelendiği zaman iş günlerinin mesai saatleri içerisinde olduğu görülmektedir. 09.00 ile 17.15 saatleri arasında Vakıfbank EFT işlemleri gerçekleşmektedir. Resmi tatil zamanlarında yapılan EFT işlemleri bir sonraki iş gününün ilk saatinde yani saat 09.00 da işleme alınmaktadır. Ertesi iş günü ilk işlem olarak yapılmaktadır. Sonraya bırakılmamaktadır.

Vakıfbank EFT Nasıl Yapılır?

Vakıfbank müşterileri Vakıfbank EFT nasıl yapılır? konusunda sık sık araştırma yapmakta ve EFT işlemleri hakkında bilgi almaya çalışmaktadır. Bu nedenle bizler de Vakıfbank EFT işlemlerinin nasıl yapıldığını, saatleri ve ücretleri hakkında bir bilgilendirme yazısı hazırladık. Bu sayede sizler de EFT işlemlerinizi Vakıfbank bankası ile çalışarak nasıl gerçekleştirmeniz gerektiğini öğrenebileceksiniz.

 

Vakıfbank EFT işlemleri yapılırken mobil bankacılık, internet bankacılığı, şube ve telefon bankacılığı yolu ile yapılmaktadır. Nasir de olsa ATM üzerinden de EFT işlemleri alınmaktadır. Bu işlemler aynı adımları izlenerek gerçekleşmektedir. Bu adımlar Para transferleri – EFT işlemleri – Tanımlı hesaba EFT ya da Tanımsız Hesaba EFT olarak takip edilen adımların sonunda IBAN numarası ve yatırmak istediğiniz tutarı belirterek onaylamanız olarak gerçeklemektedir. Vakıfbank internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden en uygun EFT işlemlerini gerçekleştirmeniz mümkündür. Bu sayede sizler de kendinize en kolay EFT işlemi yapma yolunu seçerek düzenli olarak bu kanal aracılığı ile para transferleri gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıfbank EFT Sorgulama 2020

Vakıfbank işlemleri içerisinde Vakıfbank EFT sorgulama bulunmaktadır. Bu sayede sizler Vakıfbank ile ilgili bütün işlemlerinizi takip edebilir ve EFT işlemlerinizi de kolaylıkla sorgulayabilirsiniz. Bunun için şubeden, ATM den, internet bankacılığı ve mobil bankacılıktan EFT işlemleri sorgulama yapabilirsiniz. EFT leriniz geç geldiği zaman ya da tatil günlerinde denk geldiği zaman bu kanallar aracılığı ile EFT işlemlerinizin durumunu öğrenebilir ve paranın ne zaman karşı tarafa iletildiğine dair haberdar olabilirsiniz.

EFT Karşı Tarafa Ne Zaman Geçer?

Vakıfbank EFT işlemlerini gerçekleştirdiğiniz zaman bu işlemler anında hesaba geçmektedir. Vakıfbank oldukça fazla şubesi ve banka personeli olan bir özel bankadır. Bununla birlikte işlem hacmi de oldukça büyüktür. Vakıfbank EFT işlemleri yoğunluğa bağlı olarak maksimum 15 dakika içerisinde karşı tarafa iletilmektedir. Bu nedenle en hızlı EFT işlemlerini gerçekleştiren bir banka olma yolunda ilerlemektedir. Sizler de Vakıfbank kullanıyorsanız ve EFT işlemlerini yaptıysanız hızlı para transferi işleminin tadını çıkarmanızı tavsiye ederiz. EFT işlemlerinizde bir aksama ya da problem olması durumunda EFT sorgulama işlemi yapmanızı ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

EFT Yanlış Hesaba Gitti Ne Yapmalıyım?

EFT işlemleri bazı zamanlarda banka numarasının yanlış girilmesinden dolayı yanlış hesaba transfer edilebilmektedir. IBAN numarası ile EFT yaparak bu durum oldukça düşük düzeye indirilebilir. Yalnız müşteri numarası ile yapılan EFT durumlarında ne yazık ki yanlış hesaba para transferi işlemleri yaşanmaktadır. Böyle bir durum ile karşılaşmanız sonucunda sizlere Vakıfbank müşteri hizmetleri ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. 0850 222 0 724 numarası Vakıfbank’ ın müşteri hizmetleri numarasıdır. Buradan iletişime geçerek yanlış hesaba gönderilen kişiyi bularak sizin adınıza bu parayı tahsil edecek ve EFT yaptığınız tutarda hiçbir kesinti olmadan aynı para miktarını size iade edeceklerdir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Yorumlar

  1. Yücel Dalkılıç

    Vakıfbank EFT saatleri ile ilgili yazinizdan çok faydalandım gerekli tüm bilgileri buldum yazıda çok teşekkür ederim

    • Uğur Aydın

      Sayın Yücel Bey öncelikler sitemizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz. Vakıfbank EFT İşlemleri hakkında okurlarımız için bütün bilgileri en güncel şekli ile paylaşarak en doğru bilgileri vermek istedik. Tekrar teşekkür ediyoruz.

  2. SERCAN BAYAR

    Vakifbank eft için aradığım herşeyi buldum teşekkür ederim Uğur Bey

  3. HALİL BOZKURT

    Vakifbank için aradığım herşeyi buldum teşekkür ederim

  4. Furkan Abik

    Vakifbank eft ücretleri üzerine vermiş olduğunuz bilgiler çok açıklayıcı oldu benim. Teşekkürler ediyorum.