«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu 2020 Aidatsız Öğrenci Kredi Kartı

Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu 2020 Aidatsız Öğrenci Kredi Kartı

Ziraat-Bankası-Kredi-Kartı-Başvuru-

Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu 2020

Değerli okuyucularımız bugünkü yazımız Ülkemizin en güzide ve en köklü bankası olan ayrıca kamu bankası olma özelliği ile ülkemizin bütün il, ilçe ve kazalarında şubesi bulunan ziraat bankası kredi kartı özellikleri, ziraat bankası kredi kartı avantajları, ziraat bankası kredi kartı başvuru yolları, ziraat bankası kredi kartı alternatifleri ve ziraat bankası öğrenciler için aidatsız kredi kartı ile bütün herkesin alabildiği ziraat bankası aidatsız kredi kartları üzerine olacaktır.

Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu ve Seçenekleri 2020

Şimdi ilk olarak başvuru işlemlerini açıklayarak haberimize başlayalım. Değerli okuyucularımız sizlere bizim tavsiyemiz bu hususta şu şekilde olacaktır ki öncelikle kredi kartlarının özelliklerine okumanız ve size en fazla avantaj sağlayan kredi kartına başvuru yapmanız doğrultusunda olacaktır. Ziraat bankası kredi kartına SMS ile çok hızlı başvuruda buluna bilirsiniz. Değerli okuyucularımız nasıl başvuru yapmanız gerektiğini çok iyi okuyun yoksa aidatsız kredi kalma özelliğini atlamış olabilirsiniz.

İsterseniz size en yakın olan ziraat bankası şubesine giderek başvuru yapabilir isterseniz yine bankanın müşteri hizmetlerini arayarak da başvuruda bilirsiniz. Ayrıca yine bankanın web sitesi üzerinden başvurunuz gerçekleşe bilmektedir. Bir başka husus ise ziraat bankası ATM’lerinden ve ziraat bankası internet bankacılığını kullanarak da ziraat bankası kredi kartları için başvuruda buluna bilirsiniz.

2020 Ziraat Bankası Kredi Kartları ve Bütün Özellikleri

Değerli okuyucularımız bir çok avantajı ve özelliği bulunan ziraat bankası kredi katları hem banka kartı hem kredi kartı konsepti özelliği bulunmaktadır. İsterseniz eğer BankKart resmi web sitesi üzerinden de kredi kartınız ile ilgili kampanya ve indirimleri de indire bilme imkanınız olmaktadır. Ayrıca Ziraat bankası kredi kartı ile üye iş yerlerinden yapmış olduğunuz harcamalarınızı da taksit etme imkan ve olanağına sa sahip oluyorsunuz. Ayrıca bu kartlarda temassız ödeme özelliği de bulunmakta olup bu özelliği isteğiniz takdirde kapalıda tuta biliyorsunuz. Çok başka bir özelliği ise Combo 360 ile harcadıkça Combo lira kazanma imkanı da sizlere sunulmaktadır. Visa/MasterCard amblemi olan yurt içi ile yurt dışı bütün iş yerlerinden alış veriş yapabilme imkanınız olmaktadır. Yine ziraat bankası kredi kartlarında 12 ay vade ile nakit avans çekme özelliği de sizlere sunulmuş bir hizmet olmaktadır. Bussines kredi kartına aylık belli oranda harcama yapma taahhüdü verirseniz eğer POS cihazından almış olduğunuz cironuzu hiçbir komisyon ve ücret ödemeden alabilirsiniz fakat bu kart esnaflar için daha uygun olan bir kredi kartı olmaktadır. Bilmeniz gereken en önemli özelliklerden birisi ise nefes ayları özelliği ile bu avantajı kullana bilir borcunuzu yüzde 50’sini bu ay öder kalanını ise hiç bir faiz ve ücret yansımadan bir sonraki aya erteleye biliyorsunuz. Ev hanımlarına ve okumakta olan öğrenci yetişkin çocuklarınıza da ek kart alabiliyorsunuz. Taksit olmayan yani peşin alış veriş yaptığınız takdirde tek çekim olan işlemlerde bu ödemeyi hiç bir faiz ve ücret ödemeden bir sonraki ekstreye erteleye bilme olanağına sahip oluyorsunuz. Bir başka dikkat çeken özelliği ise BankKart Mobil uygulamasını kullanarak bütün kampanyaların takibini yapa bilir ve kullanmakta olduğunuz ziraat bankası kredi kartınızı bu uygulama ile çok rahat bir şekilde yönetme imkanına sahip oluyorsunuz.

2020 Ziraat Bankası Aidatsız Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır

Değerli okuyucularımız bu bankada aidatsız kredi almak için bir şart konulmuştur. Bu şart aylık sizden harcayacağınız bir tutar talep edilir ve bu miktarda harcama yapacağınızı taahhüt ederseniz ziraat bankası aidatsız kredi kartı alabilirsiniz. Buna örnek verecek olursak banka bu kartı ala bilmeniz için en alt harcama limitini Combo Card için 500 lira Bankkart Combo Gold için 750 lira ve Bankkart Combo Platinum için ise 1.000 Bin lira olarak belirlemiştir. Bunun haricinde bu kartı alamazsınız bu kartı öğrenciler hiç bir koşul olmaksızın alabilmektedirler. Değerli okuyucularımız sizlerde bu kartı alır iseniz bu kartın aidatsız kampanyasına başvuru yapmanız gerekecektir. Bunun için telefon ile SMS atabiliyorsunuz. Bu işlem çok basit olup telefonunuzun mesaj bölümünden AIDATIADE yazıp 4757 ye kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Ziraat bankasının yapmış olduğu bu kampanyadan yukarıdaki işlemleri taahhüdü vermediğiniz sürece bu kredi kartını almanız asla mümkün olmayacaktır.

Öğrenciler İçin Ziraat Bankası Aidatsız Kredi Kartı 2020

Değerli okuyucularımız ziraat bankası aidatsız öğrenci kartı alabilmeniz için hem okul belgeniz olmalı hemde yaş aralığı 18 ile 26 arasında olmalıdır. Yaşı 26 nın üzerinde olanlar yüksek lisans ve doktora yaptıklarını yine öğrenci belgeleri ile belgelemiş olular ise ziraat bankası aidatsız öğrenci kredi kartını alabilmektedirler. Siz öğrencilerde bu karta sahip olmak isterseniz eğer telefon veya SMS ile başvuruda buluna biliyorsunuz. Eğer SMS ile başvuru yapmak isterseniz GENC BANKKART yazarak 4747 ye kısa mesaj göndererek başvurunuzu gerçekleştire bilirsiniz. Fakat bu kartların yani öğrenci aidatsız kredi kartlarının limiti çok yüksek olmamaktadır.

Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvuruları ve Tüm Detayları 2020

Değerli okuyucularımız Ziraat bankası kredi kartı başvurusu için ilk yol size yakın ziraat bankası şubesine giderek istediğiniz kredi kartına başvuru yapmanızdır. Sizler için çok kolay olan başka bir yöntem ise bankanın müşteri hizmetlerini yani 0850 258 00 00 numaralı telefonu aramanız ve müşteri temsilcisine istediğiniz ve almak istediğiniz kredi kartını bildirerek çok daha rahat başvuruda bulunma imkanınız olacaktır. Ayrıca her zaman için kullanılan ziraat bankası internet bankacılığını veya mobil bankacılığını da kullana bilir çok rahat ve hızlı bir şekilde ziraat bankası kredi kartı başvurusunda buluna biliyorsunuz.

Değerli okuyucularımız son zamanlarda internet arama motorlarında ve internet haber sitelerinde en çok arana ve okunan haber olan ziraat bankası kredi kartı kampanyasını finanshaberi.net olarak siz değerli okuyucularımız için bizzat söz konusu olan bankanın yetkili personellerinden aldığımız bilgiler doğrultusunda araştırarak siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak istedik. Sizlerinde konu hakkında aklınıza takılan merak ettiğiniz husus ve hususlar olursa bizlere haberimizin en alt bölümün de buluna yorum bölümünden bizlere ulaşa bilir söz konusu olan Ziraat bankası kredi kartı kampanyası hakkında cevabını alamadığınız bütün soruları sorabilir ve sizler için gerekli olan en doğru ve en sağlıklı bilgileri alabilirsiniz.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *