«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar

Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar

Sicili-Bozuk

Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar 2021

Sayın okuyucularımız bugünkü haberimizde herkes tarafından merak edilen bir husus olarak karşımıza çıkan sicili bozuk olana kredi veren bankalar üzerine olacaktır. Özellikle internet arama motorlarında en çok aranan haber ve internet haber sitelerinde en çok okunan haber olarak karşımıza çıkan haberlerin başında sicili bozuk olana kredi veren bankalar ve buna benzeyen avukatlık ve icralık olana kredi veren bankalar, hacizlik olanlara kredi veren bankalar, kımızı kalem yiyen kişilere kredi veren bankalar haberleri gelmektedir.

 

Sicili Bozuk Olanlara Banka Kredisi Çıkar Mı? 2021

Sicili bozuk olana kredi veren bankalar hangileridir diye açıklayacak olursak eğer bu açıklamayı en doğru şekli ile yapmamız gerekmektedir. Çünkü yanlış yapılan bir açıklama herkesin kafasını karıştıra bilmekte ve yanlış haber olmaktadır. Değerli okuyucularımız sözün özü şudur ki hiçbir banka sicili bozuk olanlara kredi vermez ve veremez. Fakat kredi kullanılması için sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar bir kaç detaylar ve şartlar yerine getirilir ise sicili bozuk olanlara kredi verirler. Sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar başvuru yapan kişiden bazı evraklar isteyecek ve bazı şartlar ve detayların kesinlikle yerine getirilmesini isteyecek ayrıca banka tarafından istenilen her istek yerine getirildikten sonra incelemeye alacaktır. Değerli okuyucularımız şimdi ise sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar sizlerden hangi şart ve hususları detayları yerine getirmenizi isteyecek olanları açıklayalım.

Sicili Bozuk Olanlara Kredi Veren Bankalar ve Şartları

Sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar, icralık ve avukatlık olanlara kredi veren bankalar ile hacizlik olanlara kredi veren bankların istedikleri bir takım evrak ve şartları olmaktadır. Normal şartlar altında sicili bozuk olan, kırmızı kalem yemiş olan ve hacizlik ve icralık olmuş olan kişiler bankalardan asla kredi alamazlar. Fakat bazı şartların yerine getirilmesi sonucunda artık sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar olmaktadır.  Bankalar öncelikle sizin kredi notunuzu inceleyecek ve kredi notunuzun düşük olduğu görünecek ve yeni sistemde sicilin bozuk olduğu da görünecektir. Bu sistemde bütün bankalar sizler hakkındaki her detayı bilgilerinizi aldıktan sonra görecektir.

Sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar, icralık ve hacizlik olanlara kredi veren bankalar sizlerden önce gelir belgenizi isteyecek ve inceleme yapacaktır. Sicili bozuk olan olan bir nevi sicilini temizlemiş olan kişiler ile kredi notu düşük olan kişiler yapılan kolaylıklar ile sicilini biraz düzelterek kredi kullana biliyorlar. Fakat siciliniz bozuk ve düzeltilmemiş ise yani herhangi bir icranız ve haciziniz var ise o zaman şartlar biraz daha zorlaşmaktadır. Sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar size kredi vermek için iki memur kefil istemektedir. Ayrıca gelir belgenizin de yüksek olması gerekmektedir. Örneğin ödediğiniz bir haciz ve icra var ise maaşınızdan kesilen icradan sonra kalan kısmının kredi tutarının 4/1’ini karşılayıp karşılamayacağına bakmaktadır. Bu şartlar oluşursa eğer sicili bozuk olan kişiler bankadan kredi alabilirler.

Sicili Bozuk Olanlara İpotek Karşılığı Kredi Veren Bankalar

Sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar ve hacizlik ve icralık olanlara kredi veren bankalar eğer koşullar çok kötü ise sizlerden ipotek istemektedir. Bankanın isteği şartları ve bankanın istediği ipoteği verebilirseniz eğer şartlar ne kadar kötü olur ise olsun kredi kullana bilirsiniz. Değerli okuyucularımız sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar kredi yapılanması yapmak için sizlerden ipotek isteyecektir. Bankaya vereceğiniz ipotek ev, dükkan, arsa ve tarla gibi taşınmaz mal varlıkları olmaktadır. Bu ipoteklerden birini karşılamanız doğrultusunda bankadan kredi alabilirsiniz.

Fakat bununda ayrı hususları olmaktadır. Örneğin icralık ve hacizlik olan borcunuzun tutarı 100.000 Bin lira olduğunu düşünürsek bankaya vereceğiniz ipoteğin bedeli bu miktarın yüzde 15 ile yüzde 20 si kadar fazla olmalıdır. Yani bankaya göstereceğiniz ipotek borcunuz 100.000 bin lira ise ipoteğin bedeli 115.000 bin lira veya 120.000 bin lira kadar olmaktadır. Eğer bu durumu karşılaya bilirseniz bankanız sizden kefil dahi istemeden kredi verecektir. Bir başka durum ise verdiğiniz ipotek tam borcunuz ile aynı bedelde aynı değerde ise bankanız bir memur kefil isteyecek ve yine size kredi kullandıracaktır. Sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar hakkında bir başka husus ise icra ve haciz bedelinin yarısı kadar ipotek sağladığınız takdirde bu sefer sizlerden iki memur kefil isteyecek ve kredinizi verecektir.

 

Hacizli olanlara kredi veren bankalar, icaralık ve avukatlık olanlara kredi veren bankalar aynı zamanda kırmızı kalem yiyen ile sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar haberimizi sizlerin bilgilerine sunmak için yayımladık. Hacizli olanlara kredi veren bankalar haberimizi sitemizden daha detaylı okuyabilirsiniz. Değerli okuyucularımız aynı zamanda kırmızı kalem yiyene kredi veren bankalar hangileri bu haberde sitemizde mevcuttur. Bu hususta da detaylı bilgiler edinmek isterseniz eğer haberi sitemizden bularak okuyabilir ve daha detaylı bilgileri alabilirsiniz. Aynı zamanda sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile yayımlamış olduğumuz söz konusu haberimiz olan sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar hakkında sorularınız ve merak etmiş olduğunuz hususlar var ise eğer haberimizin en alt kısmında mevcut olan yorum bölümünden ve sitemizdeki mevcut e-posta adresimizden bizlere ulaşarak merak ettiğiniz ve aklınıza takılan bütün sorularınızı bizlere sorabilirsiniz.

Sicili Bozuk Olanlara Devlet Bankaları Daha Kolay Kredi Sağlamaktadır

Değerli okuyucularımız sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar içinde sizlere en kolay kredi imkanı sunan Devlet Bankaları olmaktadır. Şimdi sicili bozuk olanlara kredi imkanı sağlayan Devlet bankaları hangileridir bunları açıklayarak haberimize son verelim.

T.C Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası

Haklbank

Vakıfbank ve Vakıf Katılım Bankası

Türkiye finans Katılım Bankası

Bu hususta önemle sizlere hatırlatmak istediğim bir husus ise sicili bozuk olan kişi ile avukatlık olan veya icralık ve hacizlik olan kişiler birde kırmızı kalem yiyen kişiler bütün bunların kredi işlemi ve kredi kullanma detayları birbirinden farklılık göstermektedir. Üst yazımızda belirtmiş olduğumuz bütün hususlar ayrı başlıklar altında sitemizde siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunulmuştur. Sizlerin durumu veya karşılaşmış olduğunuz sorun hangisi ise o konu başlığını okumanız sizlerin yararına olacak ve çok daha sağlıklı bilgiler almış olacaksınız…

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *