«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi Konut Kredisi 2020

Yapı Kredi Konut Kredisi 2020

yapıkonut

YapıKredi Güncel Konut Kredisi Faizleri 2020

Yapı Kredi Konut Kredisi Hesaplama, YapıKredi Güncel Konut Kredisi Faizleri, Yapı Kredi Konut Kredisi Faiz Oranları, Yapı Kredi Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, Yapı Kredi Konut Kredisi Başvurusu ve Yapı Kredisi Konut Kredisi Başvuru Evrakları hakkındaki bütün detaylarını haberimizin devamını okuyarak öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankasının konut kredisi yardımı ile hayallerinizdeki eve bir adım yaklaşabilirsiniz. Bu hizmetten yaralanmak istiyorsanız Yapı Kredisi müşterisi olmalısınız. Uygun ödeme planı ile hiç zorlanmadan konut kredinizin geri ödemesini yapabilirsiniz. Ayrıca Yapı Kredi Bankasının konut sigortası kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Konut kredisi başvurusunda nasıl bulunacağınızı bilmiyorsanız ‘Yapı Kredi Konut Kredisi 2020’ adlı bu yazımızdan yaralanabilirsiniz.

Yapı kredi Bankası müşteri memnuniyetini sağlayan ve profesyonel anlamda müşterilerin anında kredi çekerek ev sahibi olabilmeleri için çalışan sistemleri barındırmaktadır. Yapı Kredi Konut kredisi 2020 için sizler de bankanın sağlamış olduğu ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz. Bunun için yazımızdan faydalanabilir ve sizler de konut kredisi çekebilmek için ön hazırlığınızı oluşturabilirsiniz.

Yapı Kredi Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

Yapı kredi konut kredisine başvuru yapmadan önce mutlaka güncel faiz oranlarını bilmelisiniz. Güncel faiz oranları ile geri ödemenizin ne kadar yapacağınızı anlayabilirsiniz.

Yapı Kredi konut kredisi faiz oranları 2020 yılında 2 şekilde belirtilmiştir. Seçeceğiniz vade aralığına göre değişiklik göstermektedir. Konut kredinizde 60 aylık vade seçeneğine kadar seçiyorsanız aylık yüzde 0,97 faiz oranı uygulanmaktadır. 60 aydan 120 aya kadar vade seçeneğini seçiyorsanız aylık yüzde 0,99 faiz oranı uygulanmaktadır.

Yapı Kredi Konut Kredisi Hesaplama 2020

Yapı kredi konut kredisi hesaplama işleminizi otomatik olarak site üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için ilk başta Yapı Kredi resmi internet adresine giriş yapmalısınız. Siteye giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulunan menüler içerisinde ‘Kredi Hesaplama Aracı’ nı seçmelisiniz. Siz sadece Kredi adınızı, kredi tutarınızı ve vade seçeneğini seçmelisiniz. Güncel faiz oranları otomatik olarak sistemde gözükecektir.

Yapı kredi konut kredisi hesaplama işlemi için seçeceğiniz vadeye ve toplam çekilecek olan tutara uygun şekilde konut kredisi hesaplama sağlayabilirsiniz. Kredi hesaplama araçları kullanabilir ya da kredinizin hesaplatılma işlemi için banka personellerinizden yardım alabilirsiniz.

 

Yapı Kredi Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları

Yapı Kredi konut kredisi yıllık maliyet oranları ipotek, ekspertiz, dosya masrafınız ve deprem sigortasına harcanın paranın tümüdür. Zorunlu deprem sigortanızı yaptırmak zorundasınız. Hayat sigortanızı isteğe bağlı yaptırabilirsiniz. Hayat sigorta seçeneğini istemiyorsanız yıllık maliyet oranınıza eklenmeyecektir. Yapı kredi konut kredisi yıllık maliyet oranlarını sadece Yapı Kredi şubeleri aracılığı ile öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi Konut Kredisi Başvuru 2020

Yapı Kredi Konut Kredisi Başvuru yapma işleminizi iki farklı yoldan gerçekleştirebilirsiniz. İlk olarak Yapı Kredi resmi internet adresine girerek başvuru da bulunabilirsiniz. Yapı kredi internet adresi üzerinden ‘Yapı Kredi Bireysel Krediler’ seçeneğini seçmelisiniz. Karşınıza çıka konut kredisi başvuru formunu eksiksiz bir şekilde yapmalısınız. İkinci olarak ise Yapı Kredi şubelerine giderek anında konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Yapı Kredisi Konut Kredisi Başvuru Evrakları

Yapı kredi konut kredisi başvuru evrakları tamamını hazırlamadan başvuru da bulunamazsınız. Başvuru için ilk başta mutlaka nüfuz cüzdanınızı almalısınız. İkinci olarak ise gelir belgenizi gösteren belgeyi almalısınız. İkametgâh belgenizi ve adınıza düzenlenmiş abonelik faturanızı da almalısınız. Adınıza düzenlenmiş faturanız son 3 ay içerisinde sizin adınıza düzenlenmiş olması lazım. Son olarak satın alacağınız konutun tapusunun fotokopisini almalısınız.

Yapı kredi Konut Kredisi başvuru evraklarının tamamlanarak şubeye gidilmesi gerekmektedir. Yapı kredi konut kredisi başvuru evrakları şube yetkililerine teslim edilmeli ve imza sirkülerinin gözden geçirilerek kredinin onaylama süreci başvuru ile başlatılmalıdır. Değerlendirmenin ardından olumlu bulunması halinde Yapı Kredi Bankası konut kredisi 2020 yılı itibari ile başlatılmış olacaktır. Müşterilerin belirlemiş olduğu vade oranı ve ödeme seçeneğine uygun olarak sizler de bu avantajlı fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Yapı Kredi Konut Kredisi Hesaplama, YapıKredi Güncel Konut Kredisi Faizleri, Yapı Kredi Konut Kredisi Faiz Oranları, Yapı Kredi Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, Yapı Kredi Konut Kredisi Başvurusu ve Yapı Kredisi Konut Kredisi Başvurusu hakkında çok daha detaylı bilgileri Yapı kredi iletişim hattı numarası 0850 222 0 444′ ü arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *