«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Odeabank Çalışma ve Mesai Saatleri

Odeabank Çalışma ve Mesai Saatleri

odeabank mesai saatleri

Odeabank Çalışma Saatleri 2023

Odeabank Çalışma Saatleri 2023 ; Odeabank 2023′ yılı için saat güncellemesi yaparak resmi web sitesinden yayımlamıştır. Covid 19 nedeni ile bütün iş ortamları mesai ve çalışma saatleri üzerinde değişiklik yapmıştı. Esnek çalışma metotları ve uzaktan çalışma metotları iş ortamlarımca tercih edildi. Aşının bulunması ve pandeminin etkisini azaltması saat uygulamalarında yeniden güncellemelere neden oldu. Buna göre bütün bankalar ve kamu kurum ve kuruluşları yeniden çalışma ve mesai saatini güncellemiştir. Odeabank Çalışma Saatleri hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında bulunmaktadır. Haberimizi okuyarak Odeabank Çalışma saatleri hususunda detaylı bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Odeabank Saat Kaçta Açılıyor  2023

2023′ yılı için saat güncellemesini yapan odeabank hafta için hergün saat 09:00′ da açılıyor. Odebank açılış saati 09:00 olurken banka saat 12:30 ile 13:30 arasında öğlen saati uygulamasına girmektedir. Öğlen aralarında banka çalışmıyor. Fakat banka müşterileri ATM’ lerden ve bankanın dijital kanalları üzerinden işlemlerini yapabilmektedir.

Odeabank Saat Kaçta Kapanıyor 2023

Odeabank Çalışma Saatleri 2023 ; Yeni saat güncellemesi ile 2023′ yılında odeabank hafta içi hergün saat 17:00 da kapalı olacaktır. Ülke genelinde Odeabankın bütün şubelerinin kapanış saati 17:00′ dır.

odeabank açılış saati : 09:00

odeabank kapanış saati : 17:00

Odeabank Hafta Sonu Açık Mı 2023

Odeabank müşterileri tarafından merak edilen bir husu ise bankanın hafta sonu açık olup olmadığıdır. Odeabank 2023′ yılı için yapmış olduğu saat güncellemesi ile hafta sonu olan cumartesi ve pazar günleri kapalı olacaktır.

Odeabank Resmi Tatil ve Bayramlar Günleri Banka Açık Mı?

Bütün resmi tatillerde banka çalışmaz. Ayrıca resmi ve Dini baylamlarda Odeabank kapalı olacaktır. Bankanın kapalı olduğu günlerde banka müşterileri bankanın ATM’ lerinden fatura ödeme, para yatırma, para çekme, kredi kartı işlemleri, banka kartı şifre alma, EFT ve havale gibi bir çok bankacılık işlemini yapabilir. Ayrıca bankanın dijital kanalları olan Odeabank mobil ve odeabank internet bankacılığı üzerinden bütün bankacılık işlemleri yapılabilmektedir.

odeabank mobil şube URL : https://www.odeabank.com.tr/direkt-bankacilik/mobil-bankacilik

Odeabank İletişim Hattı

Odeabank Çalışma Saatleri 2023 ; Odeabank iletişim hattı 7/24 hizmet vermektedir. Bankanın kapalı olduğu günlerde banka müşterileri odeabank iletişim hattını arayarak bankacılık işlemleri için desteklerini alabilmektedir. Odeabank saat kaçta açılıyor, odeabank saat kaçta kapanıyor ve odeabank çalışma ve mesai saatleri hakkında en güncel bilgileri bankanın müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz.

odeabank iletişim hattı URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/odeabank-musteri-hizmetleri-odeabank-direk-baglanma/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.