«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Bank’ın Yeni Müşterilerine Yüzde 20 İndirim Kampanyası

ING Bank’ın Yeni Müşterilerine Yüzde 20 İndirim Kampanyası

ınggggg

Her geçen gün Bankalar arasındaki rekabetin artması müşteriler açısından çok büyük önemler taşıyor. Tabiki bu rekabetten dolayı banka müşterileri bankacılık işlemlerini daha iyi fırsatlarda ve kolay yollarla yapabilme imkanı buluyor. Bu husuda ayrı bir noktaya değinirsek eğer bu sektördeki rekabetin çokluğu bankacılık sektörünün her geçen gün daha çok büyüdüğünü gösteriyor. Bu sektördeki büyümelerin Ülkemiz açısından da çok önemli yere sahip olduğunu yazmakta fayda görüyoruz. İşte asıl konumuz yine bir banka ve kampayasıyla ilgili.

ING Bank Yeni Müşterilerine Yüzde 20 İndirim Kazandırıyor

ING Bank yeni başlatmış olduğu kampanya ile ilk defa ING Bonus Card ve ING Pegasus BolBol Kart alacak ve kullanacak olan müşterileri için yapacakları alışverişler de indirim sağlıyor. Söz konusu kampanya ING Bonus Card ile ING Pagasus BolBol Kart’ı ilk defa kullanacak olan müşterilerine tam bir ay olacak zaman zarfı içinde geçerli olmak kaydı ile alışveriş oranların da yüzde 20 indirim sağlayıp aynı zamanda da 100 TL bonus hediye veriyor. Söz konusu kampanyaya katılmak için ING Bonus Card ile ING Pagasus BolBol Kart sahibi olmanız gerekmektedir. Kart başvurunuzu yapacak olursanız bu banka için belirtmiş olduğumuz kartlara başvurmalısınız. Çünkü bu Bankaya ait diğer Kartlar kampanya kapsamının dışında bırakılmıştır.

Kampanyanın Detayları

Kampanya dahilindeki kartlar ile bu kampanyadan faydalanacak kişilerin kartı aldıkları tarih önemli tutulmuştur. Aslen bu kampanya yeni müşteriler için veya ING Banka müşteri olma senelerinin bir yılı aşmamış olması gereken müşteriler için olduğu belirtilmiştir. Söz konusu kampanyaya ait kartları kullanan müşteriler bir yılı aşmış ise kampanyadan faydalanamamaktadır. Kampanyaya katılım için daha öncede yazmış olduğumuz kampanya dahilindeki karlara başvuru yapmanız ve kart teslim tarihinden 1 ay içinde HBONUS yazarak 2205 numarasına kısa mesaj göndermeniz gerekmektedir. Göndermiş olduğunuz kısa mesajın tarihinden itibaren 1 ay zaman zarfı içinde kredi kartlarından yapmış olduğunuz alışverişlerde yüzde 20 indirim kazanacaksınız. Kazanmıl olduğunuz indirimler hesabınıza bonus olarak yansıyacaktır. Başka bir ayrıntı ise bir ay boyunca müşteri sadece 100 TL değerinde bonus kazana bilecektir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *