«
  1. Anasayfa
  2. Asgari ücret haberleri
  3. Devlet Su İşleri İşçi Alımı 2023

Devlet Su İşleri İşçi Alımı 2023

DSİ Personel Alımı İlanı 2023

Devlet Su İşleri İşçi Alımı 2023

Devlet Su İşleri İşçi Alımı 2023 ; Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı yapacağını duyurdu. DSİ tarafından yapılan açıklamaya göre Taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere personel alımı yapacak. DSİ personel alımı ne zaman, DSİ personel alımı şartları nelerdir, DSİ 2023 Personel alımı ve DSİ sınavsız personel alımı hususunda detaylı bilgiler haberimizin devamındadır. Haberimizi okuyarak 2023 yılı DSİ personel alımı hakkında önemli detayları öğrenebilirsiniz.

Devlet Su İşleri Sürekli İşçi Alımı 2023 / DSİ Personel Alımı 2023

Devlet Su İşleri İşçi Alımı 2023 hakkında gerekli bilgiler bu başlık altında bulunuyor. Devlet Su işleri tarafından yapılan açıklamaya göre taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere personel alımı yapacak. Alınacak personellerin hiçbir sınava tabi tutulmaksızın Noter kurası ile belirlenecek. Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre 908 adet sürekli işçi alınacak. Kurum tarafından yapılan duyuruya göre alımı yapılacak olan işçiler taşra teşkilatlarında istihdam ettirilecek.

Yine Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un Açık Kamu İş İlanları bölümünde 17.04.2023 tarihinde yayımlanarak 5 gün süre ile ilanın kalacağı duyuruldu. Başvuruda bulunmak isteyen kişilerin kurum tarafından istenilen talepleri karşılaması gerekiyor. Başvuru şartları ve istenilen talep bilgileri için haberimizi okumaya devam ediniz.

Devlet Su İşleri Sürekli İşçi Alımı Başvurusu Şartları 2023

Başvuruda bulunmak isteyen kişilerin 18 yaşını tamamlamış olması gerekiyor. Ayrıca DSİ sürekli işçi alımı için başvuruda bulunmak isteyenlerin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu2nun 48’nci maddesinin birinci fıkrasının 1-4-6 ve 7 numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Söz konusu olan DSİ Mmeur alımı, DSİ sürekli İşçi alımı için halihazırda görev yapanlar başvuruda bulunamazlar. Bulunmaları dahilinde atamaları yapılmaz. Başvuruda bulunan kişilerin Adres ve ikamet bilgileri Nüfus Kayıt sisteminde yer alan bilgiler ile aynı olması gerekiyor. Bu hususta Nüfus Kayıt Sisteminde yer alan adres ve ikamet bilgileri esas alınır.

Ayrıca Başvuruda bulunmak isteyen kişilerin 7315 sayılı Güvenlik Soruşturmasında geçmesi ve bu hususta hiçbir engeli olmaması gerekir. DSİ Sürekli işçi alımı için istenen bir başka şart ise görevini devamlı olarak yapabilmesini engelleyen bir sağlık sorununun olmamasıdır. DSİ işçi alımı için yapılan duyuruda alınacak sürekli işçilerin dört ay deneme süresine tabi tutulacağıdır. Devlet Su İşleri Personel alımı için istenen diğer bir şart ise alımı yapılacak personelin 3 yıl boyunca nakil ve tayin isteminde bulunmamasıdır. DSİ 2023 YILI SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI için detaylı bilgileri www.iskur.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

DSİ Sürekli İşçi Alımı Yapılacak Pozisyonlar

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda DSİ işçi alımı ve personel alımı yapılacak pozisyonlarıda açıklanmıştır. Yapılan duyuruya göre İşçi alımı ve personel alımı yapılacak pozisyonlar aşağıda listelenmiştir.
1- Elektrik Teknisyeni

2- Elektrik Jenaratör Teknisyeni

3-Bilgisayar Teknisyeni

4-Yer Altı Suları Teknisyeni

5- Pompa Teknisyeni

6-Ambar İşçisi

7-Aşçı

8-Aşçı Yardımcısı

9-Bahçivan

10- Boyacı Badanacı

11-Düz İşçi

12-Hidrolog Yardımcısı

13-Akaryakıtçı

14-Bekçi

15-Kaloriferci

16-Makine Teknisyeni

17-Akaryakıtçı

18-Su Dağıtım Teknisyeni

19-Sürveyan

20-Harita Tapu ve Kadastro Teknisyeni

21-Elektrik Elektronik Teknisyeni

22- Jeofizik Teknisyeni

23- İnşaat Teknisyeni

24- Tarım Teknisyeni

25- Sıhhi Tesisatçı

26- Hidrolik Pnömatik Teknisyeni

27- İklimlendirme ve Soğutma Teknisyeni

İlginizi çekebilecek haberlerimiz için url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Sözleşmeli Öğretmenlerin Mülakat Yerleri 2023; https://www.finanshaberi.net/genel/sozlesmeli-ogretmenlerin-mulakat-yerleri/.html

Memur Emekli ve Asgari Ücretlinin Alım Gücü Düştü; https://www.finanshaberi.net/genel/memur-emekli-ve-asgari-ucretlinin-alim-gucu-dustu/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.