«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Antalyada Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz Olacak

Antalyada Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz Olacak

Antray Bayramda ücretsiz mi olacak

Antalya’da Kurban Bayramı Boyunca Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

Antalya’da kurban bayramı boyunca toplu taşıma ücretsiz mi olacak, bayramda tranwaylar ücretsiz mi olacak ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde toplu ulaşım araçları ücretsiz mi olacak sorularının cevaplarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Antalya’da Bayram ve 15 Temmuzda Toplu Taşıma Ücretsiz Olacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren resmi plakalı toplu taşıma yapan ulaşım araçları ile birlikte yine toplu ulaşım sağlayan hafif raylı sistem araçları (tranway) 4 günlük bayram tatili süreciyle birlikte 15 Temmuz’da dahil olmak üzere ücretsiz olarak yolcu taşıyacakdır. Bayram süresince ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde toplu taşımanın ücretsiz olarak yapılacağını CHP’ li Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurmuştur.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yapılan Ücretsiz Taşıma Açıklaması

Antalya Büyükşehir Belediyesince, vatandaşların bayramlaşma geleneğini kolaylıkla yerine getirebilmesi açısından ücretsiz ulaşım kararı alındı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği resmi plakalı otobüsler, ANTRAY ile nostalji tramvayı 9101112 Temmuz’daki 4 günlük Kurban Bayramı’nda ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecektir.

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimize aşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

KESK Antalya Şubeler Platformunun TÜİK protestosu: https://www.finanshaberi.net/genel/kesk-antalyada-tuik-rakamlarini-protesto-etti/.html

Antalya Büyükşehir Belediyesi İletişim numarası (0 242) 249 50 00 : https://www.antalya.bel.tr/Iletisim

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.