«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. PTT Kredi Kartı Başvurusu 2020

PTT Kredi Kartı Başvurusu 2020

PTT KREDİ KARTI

PTT Kredi Kartı Özellikleri ve Avantajları 2020

Değerli okuyucularımız kredi kartları günümüz koşullarında öyle duruma gelmiş durunda ki neredeyse olmazsa olmazlarımızdan olmuştur. Doğru ve güzel kullanılan kredi kartları her zaman bizlerin yararına olmaktadır. Fakat kredi kartını yanlış kullanır ve ödemeleri gününde yapılmazsa o zaman kredi kartı kullanıcısına sıkıntı olacaktır. Bugünkü yazımızda da sizlere bildirmek isteğimiz PTT kredi kartı başvurusu hakkında siz değerli okuyucularımıza bilgiler vermek istedik. PTT kredi başvurusu kart ödemesi PTT şifre alma ve her türlü detayları siz değerli okuyucularımız bilgilerine sunmak istiyoruz. Bir çok vatandaşımız PTT kredi kartı ile bilmediği hususlar için son zamanlarda internet arama motorları ve internet haber sitelerinde en çok arana haberlerden birisi olarak karşımıza çıkan PTT kredi kartı başvurusu PTT kredi kartı şifre alma ve PTT kredi kartı ödemesi üzerine aklınıza takılan her hangi bir soru veya merak ettiğiniz husus olursa PTT kredi kartı özellikleri ve avantajları başlıklı haberimizin en alt bölümünde bulunan yorum bölümünden PTT kredi kartı ile ilgili her türlü detay hakkında bizlere sorular sora bilir ve merak etmiş olduğunuz bütün soruların cevabını en doğru ve en sağlıklı şekilde almış olursunuz. Şimdi finanshaberi.net olarak siz değerli okuyucularımız PTTkredi kartı ve ptt kredi kartı şifre alma ile ptt kredi kartı özellikleri, avantajları hakkında siz değerli okuyucularımızın bilsine sunmak için bizzat PTT yetkili personellerinden aldığımız haberin detaylarına geçelim.

PTT Kredi Kartının Her Türlü Avantajları 2020

Değerli okuyucularımız PTT kredi kartının çok yönlü avantajları bulunmaktadır.Başta en belirgin özelliği bonus kredi kartına ait bütün özellikleri ve avantajları içerisinde bulundurmaktadır. Ayrıca diğer bir özelliği ise MasterCard logosu bulunan bütün alış veriş ve iş yerlerinden avantajlı şekilde kullana bilirsiniz. Yapmış olduğunuz alış verişlerde sizlere bonus kazandırmaktadır. PTT kredi kartı ile en güzel detay ise kartı kullanmaya başladıktan sonra ilk sene sene kredi kartı aidatı ödemeyecek olmanızdır. Ayrıca PTT kredi kartı sizlere üç kart ile de hizmet vermektedir. Bunlardan birincisi PTT Platinum yüksek limitli kredikartı ikinci ve üçüncüsü ise Classic ve Gold PTT kredi kartı olmaktadır.

PTT Kredi Kartı Faiz Oranları 2020

Değerli okuyucularımız PTT bonus kredi kartı ile yapmış olduğunuz nakit çekimlerde sizlere en az 8 TL yansıyacaktır. İlk sene için kart aidatı ödemediğiniz kredi karlarının ikinci senesinde ödeyecek olduğunuz ptt kredi kartları aidatları Gold Card için 60 TL Classic Card için 54 TL ve yüksek limitli olan Platinum için ise 66 TL olarak kart aidatları bulunmaktadır. Faiz oranları ise nakit avas kullanmanız dahilinde yüzde 2,02 olurken alış verişlerinizde de yine yüzde 2,02 olacak gecikmeli ödemeler de ise yüzde 2,52 olarak sizlere yansıtılacaktır. Bu kartlar için bilmeniz gereken çok önemli bir husus ise çalıntı ve kayıp gibi olan hallerde PTT Kredi kartı müşteri hizmetlerini arayarak vermiş olduğunuz bilgilerden 24 saat önce yapılmış olan ayrıca 150 liraya kadar olan harcamalardan müşterinin sorumlu olduğu sizlere bildirilecektir. Söz konusu hususta yani çalıntı ve kayıp gibi hallerde bildirimde bulunmayan müşteri doğacak bütün zarardan meshul tutulacaktır.

PTT Kredi Kartı Şifre Alma Ve Başvurusu 2020

Değerli okuyucularımız PTT kredi kartı için şifre almak isterseniz bunu sadece iki seçeneği olacaktır. Birinci yolu 444 1 788 PTT müşteri hizmetlerini araya bilirsiniz ikinci yolu ise SMS ile şifre alabilirsiniz. Bu hususta bilmeniz gereken detay ise SİFRE boşluğu istenen 4 haneli şifre kartınızın arkasında bulunan 7 rakam yazılarak 3290′ kısa mesaj göndererek alabilirsiniz. Kredi Kartı şifresi değiştirmek istiyorsanız eğer bu işlemi sadece PTT ATM’lerinden gerçekleştire bilirsiniz. Kredi kartına başvuru yapmak istiyorsanız eğer sizlere en yakın olan PTT şubelerine giderek PTT Kredi kartı başvurusunda buluna bilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Yorumlar

  1. Kübra Demir

    Ptt şifre alma işlemini eğer alamazsam müşteri hizmetlerini arama işlemiyle aradığımı buldum güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim

  2. Ercan

    PTT kredi kartı başvurusu ile ilgili gerekli bilgileri aldım yazınız güzel ve anlaşılır

  3. MELİKE FERİK

    Ptt kredi kartı başvurusu için Aradığımı bilgiye ulaştım teşekkür ederim

  4. BEDRİYE AVAN

    2019 kredi karti kullanmaada kredi kartının her türlü avantajları sayenizde öğrenmiş oldum teşekkür ederim

  5. Akgün Uguz

    Ptt kredi karti sifre alma ve başvurusu için aradığım herşeyi buldum teşekkür ederim akıcı bir yazı olmuş

  6. AKİF SALMAN

    İyi akşamlar ptt kredi kartı başvurusu yazinizi akıcı bir şekilde yazmışsınız ve aklıma takılan soru işaretlerini sayenizde buldum site başarılı bir site finanshaberi.net ten diğer haberleri de takip ediyorum teşekkür ederim tekrar bizi finans konusunda bilgilendirdiğiniz için bu aralar personel alımlarıni takip etmekteyim üniversite mezunu bir öğrenciyim alımlar gebelde her şehirde olmuş bunları hemen hemen paylaşmanızda güzel saolun

  7. Feray Aydın

    Ptt kredi karti faiz oranları ile ilgili bilgilere finanshaberi.net sayesinde ulaştım teşekkür ederim eksik yapılan işlemin sizin sayenizde tamamlandı

  8. Orhan Doğdu

    Ptt kredi karti basvuruları ve özellikleri ile aradığım bilgiye ulaştım teşekkür ederim

  9. MUSTAFA ÖKSÜZ

    Ptt kredi karti basvurusu için güzel paylaşım yapmışsınız aradığım bilgiye ulastim

  10. Emrah Alsan

    Faydalı bir bilgi paylaşımı teşekkürler

  11. Zafer

    PTT den kredi kartı istiyorum saygılarımla arz ederim

    • Uğur Aydın

      Sayın okurumuz Zafer bey PTT’den kredi kartı almak için PTT Bank Dijital kanallarından ve PTT Bank Müşteri izmetlerinden rahatlıkla başvurunuzu yapabilirsiniz.