«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

Ziraat Bankası Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

ziraat banksı kredi kartı temassız özelliği açma

Ziraat Bankası Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

Tüm bankaların kartlarında olduğu gibi Ziraat Bankası kredi kartının da temassız ödeme özelliği bulunmaktadır. Temassız özellik insanların gündelik işlerini oldukça kolaylaştıran bir yöntemdir. Ziraat Bankası da şu anda ülkemizde en çok müşteriye sahip olan bankalardan biridir. Kurulduğu günden bu yana her zaman yeniliklere ve teknolojik gelişmelere açık olan Ziraat Bankası, bankacılık alanındaki çoğu yeniliğin de mimarı olmuştur. Ziraat Bankası halen teknolojik gelişmeleri günü gününe takip etmekte ve yeniliklerin öncüsü olma fırsatları aramaktadır.

Ziraat Bankası müşterileri, bankacılık alanında getirilen yenilikler ve teknolojik gelişmelerin tadını çıkarabilmektedirler. İnsanların işlerini kolaylaştıran son yenilik ise kartların temassız ödme özellikleri olmasıdır. Kartların temassız ödeme özellikleri ile işlemlerinizi son derece hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Temassız kartın getireceği kolaylıklara inanan ve bu özelliğe sahip olmak isteyen müşteriler internet üzerinde ‘Ziraat Bankası kredi kartı temassız ödeme özelliği açma’ konusunda araştırmalar yapmaktadırlar.

Kredi Kartı TEMASSIZ Ödeme Özelliği Nasıl Açılır

Müşterilerin Ziraat Bankası kredi kartı temassız ödeme özelliği açma eylemini gerçekleştirebilmeleri için üç yol mevcuttur. Bunlardan birisi müşterinin kendisine en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek oradaki banka yetkilisine, Ziraat Bankası kartının temassız özelliğini aktif etmek istediğini söylemesidir. İkinci yol ise Ziraat Bankası internet bankacılığı kullanan kişilerin yapabileceği bir yoldur. Ziraat Bankası internet bankacılığı üzerinden yalnızca dakikalar içerisinde site üzerinden Ziraat Bankası kartı temassız özelliğini aktif etmek mümkündür.  Sonuncu yol ise Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini arayarak Ziraat Bankası kredi kartı temassız ödeme özelliğini aktif etme talebinde bulunarak yine bu işlemi kolayca yapabilirler.

Ziraat Bankası Banka Kartı Temassız Ödeme Özelliği Nasıl Açılır?

Ziraat Bankası banka kartı Bankkart adıyla bilinmektedir. Bankkart, Ziraat Bankası tarafından müşterilerine verilen, müşterilerin alışverişleri esnasında harcamaları kadar puan kazandıkları ve yılın her günü her saati güvenle nakit para taşıyabileceği bir banka kartıdır. Bankkart, asla kredi kartı yerine geçmemektedir. Ziraat Bankası’nın müşterilerine verdiği Bankkart ile para çekme ve para yatırma gibi işlemlerinizde günlük limitiniz 2000 Türk Lirasıdır. Ziraat Bankası Bankkart ile dünya üzerindeki Electron ya da Maestro anlaşmalı olan yerlerde ve ATM’lerde, para yatırma ve para çekmek işlemi için kullanabilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra Ziraat Bankası Bankkart, müşterilerine temassız ödeme özelliği ile gündelik işlemlerinizde kolaylık sağlayacak bir yenilik getirmektedir. Temassız özelliği ile şifre girmenize gerek kalmadan hızlıca işlemlerinizi yapabilirsiniz. TEMASSIZ ödeme özelliğini açmak için Ziraat Bankası şubesine giderek bu isteğinizi banka görevlisine iletebilirsiniz ya da internet bankacılığı ile internet üzerinden yalnızca 10 dakika gibi bir sürede Ziraat Bankası Bankkart temassız ödeme özelliğine kavuşmanız mümkündür. Bankkart temassız özelliğini açabilmek için diğer bir yol ise Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini arayarak BANKKART TEMASSIZ ödeme açma talebinde bulunmanız olacaktır. Temassız özelliği ile işlemlerinizi beklemeden ve kolay bir şekilde yapabileceksiniz.

Ziraat bankası İletişim Hattı

Ziraat bankası iletişim hattı 365 gün 7/24 hizmet veriyor. Sizlerde ziraat bankası telefon bankacılığı müşterisiyseniz ziraat bankası kredi kartı temassız ödeme ve ziraat bankası kredi kartı temassız ödemeyi kapatma hususnda günün her saatinde bilgiler alabilirsiniz.

ziraat bankası iletişim hattı url: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi/.html

Ziraat Bankası Mobil Şube

Ziraat bankası mobil kullanıcıları ziraat bankası kredi kartı temassız ödeme ve ziraat bankası kredi kartı temassız ödeme özelliği kapatma hususunda bilgileri ziraat bankası mobil şubeden öğrenebilirler. Ayrıca ziraat bankası kredi kartı temassız ödeme açama ve kredi kartı temassız ödeme özelliğini kapatma işlemlerini mobil şubeden yapabilmektedir.

ziraat bankası mobil şube url: https://www.ziraatbank.com.tr/tr/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik/ziraat-mobil

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *