«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası Temassız Ödeme Nasıl Açılır

İş Bankası Temassız Ödeme Nasıl Açılır

iŞ bank Temassız Ödeme

İŞ Bankası Temassız Ödeme Nasıl Açılır

Türkiye İş Bankası, Türkiye’nin en büyük özel bankasıdır. Müşterilerine bireysel ve ticari bankacılık hizmeti vermektedir. 1924 yılında Atatürk’ün talimatları doğrultusunda kurulan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda Cumhuriyet Dönemi’nin de ilk ulusal bankası olma özelliği göstermektedir. Türkiye İş Bankası’nın Almanya, Gürcistan ve Rusya’da olmak üzere üç iştiraki bulunmaktadır. Aktif olarak 24 binden fazla çalışanıyla Türkiye’nin en büyük ve prestijli bankalarından biridir.

Daima müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Türkiye İş Bankası, aynı zamanda müşterilerini pek çok yenilikle de buluşturmak istemektedir. Günümüzde pek çok bankanın da kullandığı, teknoloji ve bankacılık hizmetinin bir araya getirildiği bir yenilik bulunmaktadır. Artık kartların temassız özelliği bulunmakta ve bu özellik sayesinde insanlar bankacılık işlemlerini daha hızlı şekilde yapmaktadır. Bu yeniliğin bankalar tarafından kullanılmasının ardından çok sayıda müşterinin de tercihi temassız özellikten yana olmuştur.

Türkiye İş Bankası Maximum Kart Temassız Özelliği

Türkiye İş Bankası müşterisi olan kişiler, sahip oldukları kredi kartları için temassız özelliğinin nasıl açılacağını merak etmektedirler. Bu nedenle internet üzerinde ‘İş Bankası Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma’ konusu hakkında araştırmalar yapmaktadırlar. İş Bankası kredi kartı temassız ödeme özelliği nasıl açılır konusunda uygulanabilecek üç yöntem vardır. Öncelikle Türkiye İş Bankası, müşterilerine ‘Maximum Kart’ adı altında kredi kartı vermektedir. Türkiye İş Bankası Maximum kartınızın temassız özelliğini aktif etmek için eğer yeni bir kart başvurusu yapıyorsanız, başvuru yaptığınız esnada temassız özelliğinin aktif olmasını dile getirmeniz halinde Maximum Kart temassız özelliği aktifleştirilmiş bir şekilde elinize ulaşacaktır. Hali hazırda kartınız var ve kartınızın temassız özelliğini aktif etmek istiyorsanız bu durumda ise Türkiye İş Bankası şubelerinden herhangi birine giderek kartınızın temassız özelliğini aktif etmek istediğinizi söyleyebilirsiniz. Bu sayede çok kısa süre içerisinde kartınızın temassız özelliği aktif hale gelecektir. Temassız özelliğini aktif hale getirmek için diğer bir yol ise 0850 724 07 24 telefon numarasını arayarak Türkiye İş Bankası müşteri temsilcisine kartınızın temassız özelliğini aktif etmek istediğinizi söylemeniz olacaktır. Bu konuda yapılabilecek en son yöntem ise İş Bankası internet bankacılığı üzerinden temassız özelliğini açma işlemlerini gerçekleştirmeniz olacaktır. Bu sayede şubeye gitmenize gerek kalmadan oturduğunuz yerden kartınızın temassız özelliğini açmanız mümkün olacaktır.

İş Bankası Banka Kartı Temassız Özelliği Açma

Türkiye İş Bankası’nın müşterilerine sunduğu hizmetlerden bir diğeri ise İş Bankası Banka Kartı uygulamasıdır. Bu kart sayesinde İş Bankası müşterileri dilediği kadar nakit parayı tek bir kart içerisinde taşıyabilecek ve yalnızca İş Bankası ATM’lerinden değil diğer bankaların ATM’lerinden de istedikleri saatte para çekebileceklerdir. Türkiye İş Bankası Banka Kartlarında da temassız özelliği bulunmaktadır. Banka kartının temassız özelliğini açmak isteyen müşteriler kredi kartının temassız özelliğini açmak için uygulanacak yöntemlerden herhangi biri ile banka kartının temassız özelliğini aktif yapabilirler.

İş Bankası Maximiles Kartı Temassız Özelliği Açma

İş Bankası’nın bir diğer kartı olan Maximiles kartı ile insanlar kolayca uçuş yapabilmektedirler. Bu kartın temassız özelliğini de İş Bankası’nın diğer kartlarının temassız özelliği nasıl açılıyorsa aynı yollardan biri ile açmak mümkündür.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *