«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. 48 ay vadeli kredi veren bankalar

48 ay vadeli kredi veren bankalar

48 AY VADELİ

48 ay vadeli kredi veren bankalar var mı?

Değerli okuyucularımız son zamanlarda ülke genelinde yaşanan ekonomik krizden kaynaklı bütün vatandaşlarımızın nakit ihtiyacı artmakta ve uzun vadeli kredi arayışı içinde olmaktadır. Son zamanlarda ülke genelinde çekilen enflasyon ve ekonomik sıkıntılar ayrıca her şeye özellikle de gıda fiyatlarında yaşanan artışlar buna istinaden 2019 memur, emekli, asgari ücretli ve işçi emeklileri maaşlarına yapılan zamların enflasyona ezilmesi nedeni ile bu sonuç oluşmuş ve hemen hemen bütün insanlarımızın gelir gelir dengesini de bozarak bizleri uzun vadeli kredi arayışı içine götürmüştür. Bu sebep son zamanlarda da internet arama motorlarında en çok arana haber yani 48 ay vadeli kredi veren bankalar ve 48 ay vadeli kredi veren banka var mı gibi olan haberler en çok arana haberler olarak karşımıza çıkmış ve bu haber yani 48 ay vadeli kredi veren bankalar varmı diye merak konusu olmuştur. Bizde siz değerli okuyucularımızın 48 ay vadeli kredi veren bankalar var mı diye araştırmalar yaparak siz değerli okuyucularımızın merak ettikleri 48 ay vadeli kredi veren bankalar konusunda bütün akıllarda oluşan sorulara en doğru ve en sağlıklı cevapları vermek için sitemiz finanashaberleri.net üzerinden bilgilendirmek amacı ile yazımızın başlığında da olduğu gibi 48 ay vadeli kredi veren bankalar haberini yayımlamak istedik. Siz değerli okuyucularımız söz konusu olan 48 ay vadeli kredi veren bankalar haberimiz hakkında çok daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz eğer lütfen haberimizi sonuna kadar okuyunuz. Şimdi son zamanların en çok aranan haberinin detaylarına bakalım.

48 Ay Vadeli Kredi Veren Bankalar Var mı? İşte Detaylar

Değerli okuyucularımız bütün araştırmalarımızı yaptığımız bu haberde hiç bir bankanın 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi vermediği karşımıza çıkmıştır. Bunun sebebi ise geçtiğimiz yıllarda verilen 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi 2018 yılında BDDK’nın almış olduğu karar doğrultusunda ihtiyaç kredisi oranlarını 36 aya indirmek zorunda kalmıştır. 2018 yılında BDDK’NIN almış olduğu karar ile bireysel ihtiyaç kredisi oranları en yüksek vade olan 48 aydan 36 aya indirilmiştir. Bankalar da şu ana taşıt kredileri 48 ay olmaktadır. Konut kredileri ise 120 ay olmaktadır. Fakat BDDK yeni almış olduğu karar ile konut kredisi vadelerini 180 aya kadar uzatmıştır. Bu kararı alınmasındaki en büyük neden ise ülke genelinde yaşanan krizden kaynaklı konut satışlarının gerçekleşmemesinden alınmış olup taşıt kredisi vadeleri 48 ayda bırakılmış bireysel ihtiyaç kredisinde ise 36 ayda bırakılmıştır. Ayrıca yaşanan kriz nedeni ile 48 aya vadeli krediye yoğun talep olması BDDK’nın almış olduğu kararı yeniden gözden geçirmesine neden olmaktadır. Bu husustan dolayı bankalarda BDDK’ya dilekçeler yazarak kredi satmakta zorlandıklarını iletmiş ve BDDK’dan bankalara gelen cevap ise ileri bir tarihte bu vade oranlarında tekrar güncelleme yapılacağı yönünde olmuştur.

36 Ay Vade İle Bireysel İhtiyaç Kredisi Veriliyor

BDDK’nın almış olduğu karar doğrultusunda artık 48 ay vadeli kredi veren banka kalmamıştır. Fakat bütün bankalar bireysel ihtiyaç kredilerinde 36 ay vade ile kredi vermeye devam etmektedir. Değerli okuyucularımız sizlerde uzun vadeli kredi çekebilirsiniz. Sitemizde bütün bankaların konut kredisi, taşıt kredisi ve bireysel ihtiyaç kredisi ve kredi kampanyalarında yine bütün bankaların vade ve faiz oranları yayınlanmıştır. Kredi başvurusu yapmadan önce sitemizde hangi bankada hangi kredi ve vade oranları sizin için daha çok avantaj sağlıyor diye araştırıp karşılaştırır iseniz sizler için en uygun krediyi bulabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *