«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Halkbank’tan Satılık Gayrimenkuller

Halkbank’tan Satılık Gayrimenkuller

halkbank_satılık_ev_araba_dükkan_arsa

Halkbank’tan Satılık Gayrimenkuller

Halkbank’tan Satılık Gayrimenkuller ; “Gayrimenkul almanın en kısa yolu” sloganı ile müşterilerini ev, arsa, dükkan, villa, bina, tarla gibi taşınmazları uygun fiyatlarla gayrimenkul sahibi yapmakta olan Halkbank, cazip fiyat teklifleri ile ev sahibi olmak isteyenlerin ilk adreslerinden birisi durumunda. İcra takibine düşmüş olan banka müşterilerinin, banka tarafından el konulması ile satışa çıkarıldığı bankadan satılık gayrimenkuller kervanına Halkbank’ta katıldı. Her yıl, bankalardan kredi çekmiş ve daha sonra bu kredinin geri ödemesini tamamlayamayan binlerce banka müşterisi olmakta.

Kredi borcunu ödeyemeyen bu kişiler, kredi çekme işlemi esnasında kendilerine ait bir gayrimenkulü söz konusu bankaya ipotek etmek durumunda kalıyorlar. Kredi borçları ödenemediği takdirde de, banka ipotek gösterilmiş olan taşınmazın mülkiyetini borca karşılık kendi üzerine almakta.

Halkbank’tan Uygun Fiyata Bankadan Satılık Gayrimenkuller

Halkbank’tan Satılık Gayrimenkuller; Ödenemeyen borçlar yüzünden banka tarafından el konulan gayrimenkuller ihale yolu ile bankalarca ilanen satılmakta. Halkbank satılık gayrimenkuller, tüm bu satılık gayrimenkul ilanlarının içinde en cazip fiyatlarla dikkat çekmekte.

Halkbank,  https://www.halkbankgayrimenkul.com.tr/adlı resmi sitesi üzerinden pek çok satılık ev, satılık dükkan ve satılık arsa ilanını yayınladı. Düşük fiyatlarla Halkbank’tan satılık gayrimenkul alıp ev ya da dükkan sahibi olmak isteyenler, hangi işlemleri yapmaları gerektiğini ve ucuz bir şekilde nasıl ev sahibi olacağını merak ediyor. İşte, tüm bu merak edilen soruların yanıtları yazımızda bulabileceksiniz.

Halkbank’tan Satılık Ev

Halkbank, ihale yolu ile satışa çıkardığı satılık evlerin listesini kendi resmi sitesinde yayınladı. Türkiye’nin hemen hemen her ilinden satılık ev bulunan ilan listesinde en düşük 68.000 TL’den başlayan satılık gayrimenkul fiyatları 530.000.00 TL gibi bir fiyat uzantısına kadar yükselmekte. Uygun satılık ev alabilme fırsatının yanında uygun kredi seçenekleri ile de ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlayan Halkbank, ”Gayrimenkul almada en kısa yol” sloganını da hayata geçirmiş oluyor.

Halkbank’tan Satılık Ev Dükkan

Halkbank’tan satılık ev alabilmek için öncelikle, Halkbank’ın kendi resmi sitesini takip ederek Halkbank’tan satılık gayrimenkuller ilanının yayınlanmasını beklemeniz gereklidir. Bu ilanın yayınlanmasının ardından; ilan listesinde fotoğrafları ve özellikleri ile belirtilmiş olan konutlardan birini beğenip ve gerekirse konutun olduğu yere gidip inceledikten sonra, size hangi evi alacağınıza karar vermeniz kalıyor. Satın alacağınız gayrimenkule karar verdikten hemen sonra, satışı yapılan konuta fiyat teklifi verebilmek için size en yakın Halkbank şubesine giderek gayrimenkulün satışa sunulan fiyatının muhammen bedelinin %’ 3 ü teminat olarak yatırılmaktadır.

Halkbank’tan satılık ev; Bu teminat miktarı; ister nakit olarak yatırılıp, ister farklı bankalar tarafından verilmiş olan teminat mektuplarını ibraz etme yolu ile gerçekleşebilmektedir.Halkbank tarafından istenen teminat miktarının yatırılmasının ardından şube görevlilerince hazırlanmış olan Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’nin her bir nüshası alıcı tarafından imzalanmak sureti ile ihaleye katılım süreci başlamış olur.

Halkbank’tan Ucuz Gayrimenkul

Bankadan satılık gayrimenkul ihalesine katılabilmek için gerekli işlemler alıcı tarafından yapılmasından
sonra banka gerekli incelemeleri yaparak onay verdiği takdirde alıcıya ait telefona bir mesaj
gönderiyor ve ihaleye katılım kesinleşiyor. Halkbank’ın sunmuş olduğu teklif fiyatının üzerinde olmak şartı ile ihaleye girilip en yüksek teklifi sunan kişi, söz konusu evin sahibi olma hakkını kazanmaktadır.

Halkbank’tan Satılık Dükkan

Halkbank’tan satılık gayrimenkuller arasında bulunan ucuz fiyatlı satılık dükkanlara sahip olabilmek
için de tıpkı satılık ev için gerçekleştirilen resmi prosedürler gibi işlemlerin aynısının tamamlanması
gerekmektedir. Halkbank’tan icra yolu ile satışa sunulmuş olan dükkanlar 12.750,00 TL ile 750.000,00TL fiyat aralığında bulunmaktadır.Ayrıca Halkbank, gayrimenkul satışlarında peşin para temin edemeyen müşterilerine yüzde 0,64 faizoranı ile 180 aya varan konut kredisi desteği de vermektedir.

Halbank iletişim numarası : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/halkbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-400/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *