«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Halkbank’dan Yaklaşık 350 Bin Esnafa Kredi desteği

Halkbank’dan Yaklaşık 350 Bin Esnafa Kredi desteği

halkbanktan_esnafa

Halk Bankası Esnafa Esnaf Kredisi Desteği Veriyor

Değerli okuyucularımız Ülkemizin hemen hemen en köklü Bankalarından birisi olan Halk Bankası yine esnafın yanında olduğunu göstererek yaklaşık 350 Bin esnafa esnaf kredisi vereceği haberini duyurmuştur. Söz konusu esnaf kredisi esnaf ve sanatkarlara yılın ilk 3 ayında 10 milyar TL, yılın tamamında ise toplam da 22 milyar TL esnaf kredisi desteğini vereceğini açıklayarak bütün esnaf ve sanatkarlara müjdeli haberi vermiş oldu. Ülkemizin en köklü Bankalarından birisi olan Halk Bankası esnaf ile sanatkarların finansman ihtiyaçlarının karşılanması için başlatmış olduğu program ile hemen hemen 350 bin esnafa daha ulaşarak destek verecektir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’IN Müjdesi

Değerli okuyucularımız Halk Bankası tarafından esnaf ve sanatkarlara verilecek olan esnaf kredisi desteğinin ilk müjdesini Ak Parti Grup Toplantısında yapmış olduğu açıklamalara ile Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN vermiştir. Sayın Cumhurbaşkanının dün yapmış olduğu açıklamaların ardından kredinin esnaf ve sanatkarlara nasıl ve hangi şartlarda sağlanacağı bugün birçok bilinmeyen konusu netlik kazanmış ve esnaf ve sanatkarlara verilecek olan esnaf destek kredisi hakkında Halkbank Genel Müdürü Sayın Osman ARSLAN açıklamalar yaparak şu ifadeleri kullanmıştır. Yapılan açıklamaların detayları haberimizin devamındadır.

Halkbank Genel Müdürü Sayın Osman ARSLAN  Açıklamalar

Değerli okuyucularımız konu hakkında daha net bilgi sahibi olmanız için Halkbank Genel Müdürü Sayın Osman ARSLAN’nın açıklamalarını siz değerli okuyucularımız ile paylaşmak istedik. İşte sayın başkanın yapmış olduğu açıklamaları detayları.

Halkbank Genel Müdürü Sayın Osman ARSLAN Ekonomimize değer katacak uygulamalar ile 2019 yılında işletmelerin çalışmalarını ve faaliyetlerini devam ettirmeleri ayrıca finansal konularda herhangi bir zorluk yaşamaması ve işlerininde aksatmadan devam etmesi için esnaf destek kredisinin verileceğini açıklamıştır. Sayın başkan bu doğrultuda esnaf kredi programı ile 2019 yılında yaklaşık 350 bin esnafa daha ulaşacaklarını ifadelerine eklemiştir. Açıklamalarına devam eden Başkan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliğine bağlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri kefaleti ile kooperatiflerin bulunmadığı yerlerde ise Bankamızdan doğrudan kredi kullandırmak sureti ile tüm esnaf ve sanatkarlara ulaşarak destek vereceklerini ve bu hususta esnafın yüzünü güldüreceklerini ifade ederek açıklamalarına son vermiştir.

 

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *