«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi Worldcard Yıllık Ücreti

Yapı Kredi Worldcard Yıllık Ücreti

yapı_kredi_worldcard_yıllık_ücreti

Yapı Kredi Worldcard Yıllık Ücreti / Yapı Kredi Worldcard Yıllık Aidatı

Yapı Kredi Worldcard Yıllık Ücreti ; Bugün ki haberimiz Worldcard yıllık aidatı ve kart özellikleri üzerine olacaktır. Yurdumuzda en fazla talep gören kredi kartlarından birisi Yapı Kredi Worldcard Kredi kartıdır. Yapı Kredi bankası vatandaşların en fazla rağbet ettiği bankaların başında gelir. Çünkü yıllardır vermiş olduğu hizmetler ve güler yüzlü personelleri ile müşteri memnuniyetini ve güvenini kazanmış olmasıdır. Sizlerde Yapı Kredi Bankasının müşterisi olarak bankanın bütün avantajlarından yararlanabilirsiniz. Böylelikle Yapı kredi Bankasının dijital kanalları üzerinden bütün bankacılık işlemlerinizi yaparak zamandan da kazanmış olursunuz.

Bankanın dijital kanalları Yapı Kredi Mobil bankacılık, Yapı Kredi İnternet Bankacılığı, SMS bankacılığı ve telefon bankacılığıdır. Bu uygulamalar üzerinden de kredi kartı işlemlerinizi hızlı olarak gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca haberimizi okuyarak Yapı kredi Worldcard Yıllık ücreti, Yapı kredi Worldcard Yıllık Aidatı, Worldcard alışveriş faiz oranları ve nakit avans faiz oranları hakkında bilgiler alabilirsiniz. Yapı kredi Worldcard Yıllık ücreti ve Yapı kredi Worldcard Yıllık Aidatı bilgileri için haberimizi okumaya devam ediniz.

Yapı Kredi Worldcard Özellikleri / Worldcard Nakit Avans Faizleri

Yapı kredi Worldcard yıllık ücreti ve Yapı Kredi Worldcard Yıllık Aidatı bilgilerini bu başlık altında bulabilirsiniz. Ayrıca Worldcard alış veriş faizi, Worldcard nakit avans faizi ve ek kart ücretleri hakkında bilgilerde bu başlık altında bulunuyor. Yapı kredi bankasının Ülke genelinde 590.000 Bin’in üzerinde üye işyeri vardır. Banka’nın ATM sayısı ise 4.545’dir. Yapı Kredi worldcard ve diğer kredi karı kullanıcıları üye işyerlerin’den alış veriş yaparak çok daha fazla avantajlar kazanabilirsiniz.

Yapı kredi Worldcard yıllık ücreti 217,00 TL, Kart sağlayıcı Visa, Yapı Kredi Worldcard gecikme faizi %1,93, Yapı Kredi Worldcard alışveriş faiz oranı %1,63, Yapı Kredi Worldcard ek kart ücreti 108,50 ve Yapı Kredi Worldcard Nakit avans faiz oranı %1,63 olarak gerçekleşir. Yurt içinde Worldcard nakit avans ücreti işlem tutarının %1,05 ‘dir. Yurt dışında ise Worldcard nakit avans ücreti %1,05’dir. Asgari ödeme tutarları ise şu şekilde olmaktadır. Yapı Kredi Worldcard Limiti 25.000 Bin TL ve altında ise dönem borcunun %20 si, Worldcard Kredi kartı limiti 25.000 Bin TL üzerinde ise dönem borcunun %40 tutarıdır.

yapı_kredi_worldcard_nakit_avans_faizi
Yapı Kredi Worldcard Yıllık Ücreti

Yapı Kredi Worlcard Özellikleri Hakkında Bilgi Alma

Konu hakkında detaylı bilgi almak için url’ye https://www.worldcard.com.tr/world-dunyasi/onemli-bilgiler/faiz-ve-ucretler tıklayarak bankanın resmi web sitesi adresine giriş yapınız. Dilerseniz Bankanın Müşteri hizmetlerini arayarak Yapı Kredi Worldcard yıllık aidatı ve Yapı Kredi Worldcard Yıllık ücreti bilgilerini de alabilirsiniz. Yapı kredi iletişim hattı bilgileri için url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapikredi-musteri-hizmetleri-444-0-444-0850-222-0444/.html tıklayınız. Ayrıca Yapı Kredi Worldcard Yıllık ücreti bilgilerini mobil bankacılık ve internet şube’si uygulamaları üzerinden de alabilirsiniz.

 

 

 

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.