«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi WorldCard Başvurusu

Yapı Kredi WorldCard Başvurusu

yapı_kredi_worldcard_avantajları

Yapı Kredi WorldCard Başvurusu

Yapı Kredi WorldCard Başvurusu; Ülke genelinde Bankanın ATM’ sayısı 4.545 ‘in üzerindedir. Ayrıca 590.000 Bin ve üzerinde üye işyeri vardır. Yapı kredi Bankası ürünü olan Kredi Kartları Vatandaşlar arasında en fazla rağbet gören kredi kartları olarak karşımıza çıkmaktadır. ATM’ yaygınlığı, üye iş yeri avantajları ve dijital bankacılık alanında güvenirlik Yapı Kredi Bankası’nın tercih edilmesinde en büyük etkendir. Her alanda uzman kadrolar ve güler yüzlü personelleri ile müşteri memnuniyetini sağlaması Bankası’nın ürünlerinin Halk tarafından tercih edilmesinde başrol oynamaktadır. Bugün ki haberimizde Yapı Kredi WorldCard Başvurusu nasıl yapılır sorusuna açıklık getirmek istedik.

Yapı Kredi WorldCard başvurusu ve Yapı Kredi Kredi Kartı başvurusu hakkında merak etmiş olduğunuz hususları yazımızda bulabileceksiniz. Sizlerde Yapı Kredi WorldCard Başvurusu nasıl yapılır, WorldCard kredi kartı Avantajları nelerdir ve WorldCard Başvuru yöntemleri hususunda bilgiler almak isteseniz haberimizden faydalanabilirsiniz.

Yapı Kredi WorldCard Başvurusu Nasıl Yapılır

Yapı Kredi WorldCard başvurusu nasıl yapılır, WorldCard Başvuru yöntemleri ve Yapı kredi Kredi Kartı başvurusu hakkında bilgiler bu başlık altında yer alıyor. WorldCard Kredi Kartı Başvurusu Yapı Kredi Bankasının bütün şubelerinden gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Yapı Kredi WorldCard Başvurusu Bankanın Dijital Kanalları üzerinden kolaylıkla yapılır. Bankanın Dijital kanalları Yapı kredi Mobil, Yapı Kredi internet şube, SMS bankacılığı ve telefon bankacılığı olmaktadır. Burada belirttiğimiz gibi Yapı Kredi ATM’leri, SMS bankacılığı, Telefon Bankacılığı ve İnternet kanallarını kullanarak anında başvuruda bulanabilirsiniz. Belirtilen kanallar üzerinden hızlı ve güvenli olarak WolrdCard başvurusu yapabilirsiniz. Dilerseniz Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri üzerinden de kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. Yapı kredi Müşteri Hizmetleri üzerinden Yapı Kredi WorldCard kredi kartı başvurusu yapmak ve iletişim hattı bilgilerini almak için url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapikredi-musteri-hizmetleri-444-0-444-0850-222-0444/.html tıklayınız.

Yapı Kredi WoldCard Özellikleri

Yapı kredi WorldCard özellikleri bankanın ATM sayısı, üye iş yeri sayısı kart sağlayıcı, ek kart ücreti, worldcard yıllık aidatı ve alış veriş faizleri bilgilerini içerir. Aynı zaman da worldcard nakit avans ücreti ve WorldCard nakit avans faiz oranları hususunda bilgileri de içermektedir. WorldCard Kredi Kartı özellikleri hakkında detaylı bilgileri bir gün önceki haberimizde yayımladık. Sizlerde Yapı Kredi WorldCard kredi kartı özellikleri hakkında detaylı bilgiler almak isterseniz url’ye https://www.worldcard.com.tr/kampanyalar tıklayarak kartın özellikleri hakkında detaylı bilgiler almış olursunuz.

yapı_kredi_worldcard_avantajları
Yapı Kredi Worldcard Başvurusu

Yapı Kredi WorldCard Avantajları Nelerdir

Yapı Kredi WolrdCard Kredi Kartı avantajları hakkında merak ettiğiniz bilgiler bu başlık altında yer alıyor. WorldCard Kredi Kartı avantajları ile kullanıcılarına büyük kazançlar sağlıyor. Sizlerde Yapı Kredi WorldCard Kredi kartı başvurusu işlemlerinizi tamamladıktan sonra WorldCard avantajlarında anında faydalanmaya başlarsınız. Ancak her kampanyanın belirli bir başlangıç tarihi olduğu gibi bitiş tarihide olmaktadır. Sağlanan avantajların bazıları kampanya dahilindedir. Kampanya tarihlerini takip ederek bütün avantajlardan kazanç sağlayabilirsiniz. Banka her ay düzenli olarak kampanyalar düzezenliyor. Kampanyaları kaçırmamak ve kampanyalar hakkında bilgi almak için url’ye tıklayınız. Yapı Kredi WorldCard Başvurusu yapanlar ya da Worldcard kredi kartı kullananların faydalanacağı avantajlar şu şekilde gerçekleşmektedir.

  1. Alışverişinizde World Pay kredisi ile sizlere kolaylık sağlar.
  2. World Platinum ile seçkin otel ve restoranlarda %10 indirim ayrıcalığından faydalanırsınız.
  3. Eğitim kurumu harcamalarınızda 400 TL’ ye varan WoldPuan kazanımından yararlanabilirsiniz.
  4. WorldPlatinum ile Fuundy’den vereceğiniz siparişlerinizde %10 indirim ayrıcalığından faydalanırsınız.
    Vadaa Şans ile WorldPuanlar kazanabilirsiniz.
  5. Bireysel Emeklilik sistemine dahil olarak 200 TL’ ye varan WorldPuan avantajını kazanabilirsiniz.
  6. Yapı Kredi WorldCard ile bankanın üye iş yerlerinden yapmış olduğunuz alışverişlerden çok daha fazla
    WorldPuan Kazanırsınız.
  7. WorldCard kullanıcıları alışverişlerini bankanın müsaade ettiği süre zarfında taksitlendirerek
    ödeyebilirler.
  8. WorldCard İle Mobil bankacılık üzerinden alışveriş yaparak çok daha fazla WorldPuan kazanabilirler.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.