«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. PTT Emekli Promosyonu Ne Kadar

PTT Emekli Promosyonu Ne Kadar

ptt_emekli_promosyonu_kaç_tl

PTT Emekli promosyonu ; Emeklilere ödenecek promosyonlar için her banka kampanya düzenliyor. Düzenlenen emekli promosyonu kampanyalarına PTT bank’ta katıldı. PTT Bank emekli promosyonu nasıl alınır, PTT Bank emekli promosyonu şartları nelerdir soruları ise emekli kişiler  tarafınca merak konusu oldu. Emekli kişiler bu yazımızı okuyarak merak konusu olan PTT emekli promosyonu hakkında bilgiler alabilirler.

PTT Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

2022 PTT emekli promosyonu ne kadar; Son zamanların en fazla merak edilen konuları arasında bankalarca ödenen promosyon tutarları geliyor. www.finanshaberi.net olarak Bugün ki haberimizde okurlarımızın bilgisine sunmak için PTT emekli promosyonu ne kadar veriyor araştırmasını yaptık. Banka emekli promosyonu için kampanya düzenliyor. Düzenlemkete olduğu kampanyayı kendi resmi web sitesi üzerinde de yayımladı. Sizlerde bu haberimizi okuyarak bankanın promosyon kampanyası detaylarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca emekli promosyonu almak için ilk şart olan emekli maaşı nasıl taşınır hususunda da bilgiler alabilirsiniz. 2022 yılı PTT emekli promosyonu ne kadar sorularınızın cevapları alt başlıklarımızda yer alıyor.

PTT Emekli  Promosyonu Ne Kadar / PTT Emekli Promosyonu Kaç TL Oldu

PTT emekli promosyonu 2022 yılında şu şekilde gerçekleşiyor ; emekli aylığı 1500 TL’nin altında olan emekli vatandaşlara ödenecek promosyon ücreti 500 TL’dir. Emekli maaşı 1500 ile 2500 TL arasında olan emekliler için ise emekli promosyonu 625 TL olarak ödeniyor. Söz konusu olan emekli promosyonu emekli aylığı 2500 TL ve 2500 TL üzeri olan emeklilere 750 TL olarak ödenecektir. PPT Bank Emekli Promosyonu almak ya da promosyon kampanyasına katılmak isteyenlerin bankaca istenen kaşulları yerine getirmesi gerekir. Emekli prmosyonu nasıl alınır, kimler emekli promosyonu alabilir ve emekli promosyonu almak için hangi şartların sağlanması gerekir bilgileri için haberimizi okumaya devam ediniz.

PTT Emekli Promosyonu Nasıl Alınır / PTT Emekli Promosyonu Şartları Nelerdir

PTT emekli promosyonu almak için banka tarafından istenen kaşulların yerine getirilmesi gerekir. Emekli promosyonu almak için ilk koşul emekli maaşının PTT banka taşınmasıdır. PTT emekli promosyonu kampanyası sadece emekli kişiler için düzenlenmektedir. PTT emekli promosyonu kampanyasına SSK emeklisi, Bağ-Kur emeklisi, emekli sandığı ve Dul ve Yetim aylığı alanlar katılabilir. Banka emekli promosyonu hak edişi için çok fazla şart koymamıştır. PTT emekli promosyonu almak için tek şart Emekli Maaşını PTT’ye taşımaktır. Emeki maaşını PTT’ye taşıyan her emekli PTT emekli promkosyonu için katılım sağlamış olur.

PTT Emekli Promosyonu Kampanyasının Detayları 2022

Emekli Promosyonu ödemeleri 36 ay için peşin olarak banka tarafından yapılır. PTT emekli promosyonu ödemesi ilk maaş yattıktan hemen sonra 3 iş günü içinde maaş hesabınıza yatılır.

Söz konusu olan kampanyadan emekli aylığını 3 yıl süresince PTT’den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli aylığı müşterileri yararlanabilirler.

PTT emekli promosyonu kampanyası için 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas olarak alınacaktır. 3 yıllık taahhüde aykırılık olması halinde ise tarafınıza ödenmiş olan toplam promosyon bedelinden, taahhüdün kalan süresi dikkate alınmak suretiyle kıstelyevm esasa göre geri alınır.

Emekli Promosyonu ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi boyunca emekli aylığının artması halinde ek promosyon ödemesi yapılmaz.

Kampanyayı sonlandırma ya da kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını banka kendisinde saklı tutar. Nakit promosyon ödemesi 3 yıl süre için peşin olarak ödenir.

Ayrıca 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır. Bankada birden fazla emekli maaş hesabı olanlara sadce tek bir ödeme yapılır.

Ancak iki hesap için ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır. Böylelikle müşteri promosyon hakkı üzerinden kesinlikle kayıp ve zarara uğratılmamış olur.

18 yaşından küçük olanlar da PTT Bank emekli promosyonu ödemesini alabilirler. 18 yaşından küçük olanların 2022 PTT emekli promosyonu ödemesi için anne veya babasının velayeti altında olmaması gerekiyor.

Anne veya babasının velayeti altında bulunan kişilere kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne ya da babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine 2022 PTT emekli promosyonu ödemesini yapar.

PTT Emekli Promosyonu Başvurusu Nasıl Yapılır

2022 yılı PTT Emekli promosyonu almak için başvuruda bulunmak çok kolaydır. PTT emekli promosyonu almak için başvurunuzu size en yakın PTT Bank şubelerinden yapabilirsiz. Dilerseneiz emekli promosyonu başvurunuzu bağlı olduğunuz SGK kurumuna emekli maaşı taşıma dilekçesi vererekte yapmanız mümkündür. Ayrıyeten PTT emekli promosyonu başvurunuzu PTTBank App Store’den https://apps.apple.com/tr/app/pttbank/id1052196375?l=tr  yapabilirsiniz. PTT Bank emekli promosyonu kampanyası için bir diğer başvuru yöntemi ise PTT internet bankacılığıdır. PTT Bank internet bankacılığına giriş yaparak emekli müşteri adımlarını izlediğiniz takdirde anında başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca PTT emekli promosyonu başvurusu için Bankanın ATM’lerinide kullanabilir başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

PTT İletişim Hattı Üzerinden Promosyon Başvurusu Yapılır Mı?

PTT iletişim hattı 365 gün 7/24 olarak hizmetler sağlıyor. İletişim hattı tarafından sağlanan hizmetlerden herkes yararlanabilir. Emekli maaşını PTT ‘ye taşıma işlemlerini yapmak isteyenler PTT iletişim hattı üzerinden bu isteklerini gerçekleştirebilir. PTT Banka emekli Maaşı taşıma işleminin yapılması için iletişim hattı aranır ve müşteri temsilcileri ile bağlantı kurulur. Müşteri Temsilcileri ile bağlantı kurduktan sonra PTT Banka emekli maaşı taşıma işlemlerinizi yapmak istediğinizi belirtin.

Müşteri temsilcilerinin sizden istedikleri bilgileri doğru olarak cevaplandırın. Sonrasında bankaya kayıtlı tel numaranıza gelen SMS ile bilgiler gelir. Gelen bilgileri onaylayarak emekli maaşını PTT Banka taşıma işlemleriz için başvuruzu yapmış olacaksınız. Dilerseniz müşteri temsilcilerinden PTT Emekli promosyonu ne kadar, PTT emekli promosyonu kampanyası detayları, 2022 PTT emekli promosyonları ve PTT Bank 2022 promosyonu hakkında bilgilerde alabilirsiniz.

PTT iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ptt-bank-musteri-hizmetleri/.html

ptt-iletişim-bilgileri
PTT İletişim Hattı destek numarası

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.