«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. DENİZBANK TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZLERİ 2020

DENİZBANK TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZLERİ 2020

Deniz Tüketici

Denizbank Tüketici Kredisi 2020

Denizbank Bankalarından tatil, sağlık, eşya, evlilik, alışveriş ve eğitim için tüketici kredisi çekebilirsiniz. Bu kredileri çekmeden önce vade sürenize, faiz oranları ile tüketici kredinizi iyi hesaplamalısınız. Bütün kredilerinizi en geç 60 ay vadeye kadar taksitlere bölebilirsiniz.

Tatil krediniz için 18 yaşını doldurmuş olmalısınız. Tatil kredinizi ister yazın ister kışın olsun istediğiniz zaman başvuru da bulunabilirsiniz. Genellikle yaz aylarında daha çok başvuru da bulunmaktadır. Denizbank sağlık kredisi ile kolayca kredi çekebilirsiniz.

Denizbank Tüketici kredisi’nin bu kategorisinde uygulanan Deniz sağlık kampanyalarını unutmamalısınız. Yeni evlenen çiftlerin imdadına yetişecek evlilik kredisini seçebilirsiniz. Evlilik kredinizi en az 20. 000 Türk lirası olacak şekilde hesaplayabilirsiniz. Evlilik kredinizi en fazla 2 yıl içerisinde evlenecekseniz yeni eşya alımınız için ise en fazla 100.000 Türk lirası kadar hesaplayabilirsiniz. Denizbank tüketici kredileri hakkında bilgi sahibi oldunuz. Şimdi Denizbank tüketici kredinizi nasıl hesaplayacağınız ve hangi yollardan kredi çekim talebinde bulunacağınızı yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Denizbank Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Denizbank Tüketici kredisi hesaplama işlemi 2020 yılında Denizbank kredi faiz oranları ile birlikte güncellenmiştir. Bu sayede faiz oranına ve uygun vade imkanına bağlı şekilde Denizbank tüketici kredisi hesaplama işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

Denizbank tüketici kredi faiz oranı %0,99’ dan başlamaktadır. Bu miktar kişilerin kredi notlarına, vade imkânlarına ve çekilen kredi tutarına bağlı olarak artış göstermektedir. En düşük tutar olarak düşük kredi çekiminde bulunan ve düşük vade belirleyen kredi notu çok iyi olan müşterilerin kredi faiz oranı % 0, 99 olarak belirlenmiştir. Genel itibariyle ise, tüketici kredisi faiz oranı %1,19 olarak Denizbank müşterilerine sunulmaktadır.

3.000 TL ile 10.000 TL arasında webde ihtiyaç kredisi kapsamında online olarak anında onaylanan Denizbank ihtiyaç kredisi sunulmaktadır. Bu kredi için mobil bankacılık ve internet bankacılığı yolu ile başvuruda bulunmak yeterli olacaktır. imza istenmeden ve kefil aranmadan anında kredi başvurusunun onaylanmasının ardından para otomatik olarak Denizbank müşterisinin hesabına yansıyacaktır.

Denizbank Mobil Uygulama ile Hesaplama – Denizbank İnternet Aracılığı ile Hesaplama

Denizbank çağrı merkezine beklerken beklemek istemiyorsanız daha kısa yol alan internet bankacılığını seçebilirsiniz. Kolay ara yüzü sayesinde tüketici kredinizi Denizbank resmi internet adresinden hesaplayabilirsiniz. Hesaplayabilmek içi ilk önce http://www.denizbank.com.tr adresine giriş yapmalısınız.

Denizbank Bankasının müşterisi olmadan da tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Tüketici kredinizi hesaplamak için ‘Krediler/Başvurular’ sayfasını açmalısınız. Tüketici kredi hesaplama aracınızı açtığınız sayfanın sağ tarafında ‘Deniz Kılavuzu’ yazan yerde bulacaksanız.  Hesaplama aracına girdikten ihtiyacına en uygun tüketici kredinizi seçmelisiniz.

Kredi türü, vade ve kredi tutarınızı girerek tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Denizbank hesaplama aracından sadece kredi türünüzü hesaplamazsınız aynı zamanda ödeme planınızı da çıkarabilirsiniz. Bütün kredilerinizi en az 2000 Türk lirasından başlayarak hesaplayabilirsiniz. Kredilerinize yüzde 1,15 faiz oranı uygulanmaktadır. Denizbank tüketici kredinizi hesapladıktan sonra aynı sayfa üzerinden isterseniz kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Denizbank Telefon Bankacılığı ile Tüketici Kredisi Hesaplama

Denizbank’ ın telefon bankacılığı hizmetiniz ile tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Denizbank telefon bankacılığı ile Denizbank çağrı merkezine hızlıca bağlanabilirsiniz. İlk olarak 0 850 222 08 00 numara ile Denizbank çağrı merkezine bağlanabilirsiniz. Ardından sırasıyla 2 ve 1’i tuşlamalısınız. Yoğunluğa göre Denizbank müşteri temsilcinize bağlanacaksınız.

Müşteri temsilcinize hangi tüketici kredinizi hesaplatacaksanız onu dile getirmelisiniz. Kredinizi seçtikten sonra en alt ve en üst kredi tutarlarını öğreneceksiniz. Bütün tüketici kredilerinde en fazla 60 aya kadar vade seçeneklerini seçebilirsiniz. Açıkça bir dille belirlenen tutar aralıklarında tüketici kredinizi hesaplatabilirsiniz.

denizbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/denizbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-800/.html

denizbank_iletişim
Denizbank iletişim Hattı

Denizbank Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

Denizbank Tüketici kredisi başvurusu yapmak için internet bankacılığı, telefon bankacılığı, mobil şube aracılığı ya da şube aracılığı ile Denizbank tüketici kredisine başvuruda bulunulması mümkündür.  Denizbank tüketici kredisi başvurusunda bulunduktan sonra, kredi miktarını ve kredi vade oranını belirlemek müşterilere bırakılmıştır. 3 ile 60 ay arasında Denizbank tüketici kredisi vade belirleme imkanı bulunmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *