«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Albaraka Türk İletişim Hattı

Albaraka Türk İletişim Hattı

albaraka_türk_çağrı_merkezi

Albaraka İletişim Hattı

Albaraka Türk İletişim Hattı ; Banka Yurdumuzda katılım bankacılığına öncülük yapan bankardan birisidir. Albaraka Türk Katılım bankacılığı alanında hizmetler verir.Katılım bankacılığı hususunda müşteri memnuniyetine her zaman önem vermiştir. Bankanın birinci politası her zaman müşteri memnuniyeti üzerinedir.

Sizlerde Albaraka Türk Katılım bankası müşterisi olarak bankanın müşterilerine gösterdiği önemi mutlaka fark edersiniz. Bugün yayınlayacağımız haberimiz ise Albarak Türk İletişim hattı bilgileri ile bu hat üzerinden yapılacak bankacılık işlemleri hususundadır.

Albaraka Türk Müşteri Hizmetleri

Albaraka Türk İletişim Hattı ve Albaraka Türk Müşteri Hizmetleri ile bir çok hizmetler veriyor. İletişim hattı bütün bankalar için büyük önem arz eder. Çünkü buradan müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılar ve taleplerine yardımcı olur. Aynı zamanda bankalar için dijital kanallarda çok önemlidir. Bankalar dijital kanalları ile anında müşterisine hizmet vermiş olur. Söz konusu kanallar ile hem bankanın iş yükü hafifletilir hem de müşterilere çok daha hızlı hizmetler sunulur.

Albaraka Türk İletişim Hattı Numrası 0850 222 5 666

Albaraka Türk İletişim Hattı : Banka iletişim hattı üzerinden müşterilerine 365 gün hizmetler sunar. 365 gün botunca sağlanan hizmetler 7/24 olarak verilir. Albaraka Türk İletişim hattı ile bağlantı kurduğunuzda sizleri alanında uzman olmuş müşteri temsilcileri karşılar. Albaraka Türk iletişim hattı telefon numarası 0 850 222 5 666 ‘dır. Banka ile yapmak istediğiniz işlemler için Albaraka Türk iletişim hattı 0 850 222 5 666 numarasını aramanız gerekir.

Albaraka Türk İletişim hattı telefon numarası aranarak müşteri temsilcilerine bağlanılır. Aramanız esnasında iletişim hattı üzerinde yoğunluk yok ise anında iletişim hattı ile bağlantı kurarsınız. Bağlantınız gerçekleştikten sonra sizleri karşılayan uzman personellere danışmak istediğiniz sorularınızı iletmelisiniz. Böylelikle soru ve işlemleriniz ile alakalı menüye aktarılırsınız.

Albaraka Türk İletişim Hattı Üzerinden Yapılan Banka İşlemleri

Albaraka Türk İletişim Hattı üzerinden yapılan banka işlemleri nelerdir ; İletişim hattı üzerinden banka ve bankacılık işlemlerinin bir çoğu yapılır.

Lakin ıslak imza gerektiren bankacılık işlemleri yapılamaz. Islak imza gerektiren işlemleriniz için banka şubesine gitmeniz gerekir. Islak imzanın gerekmediği işlemler ise Albaraka Türk İletişim Hattı üzerinden yapılabilmektedir.

İletişim hattı üzerinden yapılan işlemlere örnekler vererek açıklık getirelim. Müşteri hizmetlerinden katılım bankacılığı hesapları açabilirsiniz. Bu hesaplar vadeli ve vadesiz de olsa açılabilmektedir. Ayrıyeten EFT ve Havale gibi para transferlerinizi yapabilirsiniz.

Özellikle otamatik fatura ödeme talimatları verebilir ve bütün fatura ödemelerinizi yaptırabilirsiniz. Kur korumalı mevduatlar hakkında bilgiler alabilir ve kur korumalı mevduat hesaplarınızda işlemler yapabilirsiniz.

Dilerseniz SWIFT kodu öğrenebilir ve kredi skor puanınızı sorgulatabilirsiniz. Döviz ve altın hesaplarınızı açabilir bu hesaplar hakkında merak ettiğiniz sorularınızı sorabilirsiniz. Albaraka Türk iletişim hattı ile emekli promosyonu başvurusunda bulunabilirsiniz.

Dilerseniz Albaraka Türk Müşteri Hizmetleri numarasını arayarak emekli maaşı taşıma işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Ayrıca İletişim hattı üzerinden finansman başvurusu ve bankanın kartları içinde başvurularınızı yapabilirsiniz.

Albaraka Türk İletişim Bilgileri / Albaraka Çağrı Merkezi

Katılım bankacılığının öncülerinden Albaraka Türk İletişim bilgileri bu başlık altında bulunur. Bankanın en yoğun çalışan iki iletişim hattı vardır. Bu hatlardan birisi Albaraka Türk iletişim destek hattı olmaktadır. Diğer yğun olan hattı ise Pos destek Hattı’dır. Bütün banka müşterileri Albaraka Türk İletişim hattı ile destek ve hizmetler alır. Bankanın üye işyerleri ise pos cihazı sorunu ve hataları için pos destek hattı üzerinden destek alırlar.  Albaraka Türk iletişim hattı müşteri hizmetleri telefon 0 850 222 5 666 telefon numarasıdır. Bankanı pos destek hattı numarası ise 212 444 5 666 ‘dır.

albaraka-türk-iletişim-bilgileri
Albaraka Türk Müşteri Hizmetleri İletişim Hattı

İşletme Merkezi : Saray Mahallesi Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi No:6 34768 Ümraniye/ İSTANBUL

Albaraka Genel Müdürlük Telefon Numarası : +90 216 666 01 01

Fax numarası: +90 216 666 16 00

Teleks: 27061 abrt tr- 26459 albt tr

SWIFT Kodu : BTFH TR IS

GINN : 86IIBW.00007.ME.792

albaraka mobil şube : https://www.albaraka.com.tr/tr/dijital-bankacilik/albaraka-mobil

albaraka internet şube : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/albaraka-turk-internet-bankaciligi-sifre-alma/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.