«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank Sözünle Kazan Kampanyası

Vakıfbank Sözünle Kazan Kampanyası

Vakıfbank Sözünle Kazan Kampanyası

Vakıfbank Sözünle Kazan Kampanyası / Worldcard Sözünle Kazan Kampanyası

Vakıfbank Sözünle Kazan Kampanyası hususunda gerekli bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz. Bugün ki haberimizde Sözünle Kazan Kampanyası nedir ve Sözünle Kazan Kampanyası için nasıl başvuru yapılır bilgilerini sizlerle paylaşmak istedik. Vakıfbank kamu kurumu bankası olarak hizmet veren Banka’dır. Kamu kurumu Banka’sı olarak son günlerde yapmış olduğu kampanyalar ile bütün dikkatleri üzerine çekmiştir. Bilhassa ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi kampanyaları banka müşterileri için olumlu ve güzel olarak karşılanmaktadır.

Ayrıca Banka’nın son günlerde düzenlemiş olduğu kredi kartı kampanyaları ile de gündem olmaktadır. Banka’ tarafından düzenlenen kampanyalardan birisi ise Vakıfbank Sözünle Kazan Kampanyası olmuştur. Söz konusu kampanyaya katılım sağlayanlar verdikleri harcama sözü tutarına göre indirimler kazanıyor. Vakıfbank Sözünle Kazan Kampanyası nedir, Vakıfbank Sözünle Kazan Kampanyası başvurusu nasıl yapılır ve Worldcard Sözünle Kazan kampanyasının sağlamış olduğu indirimler yazımızın devamındadır.

Vakıfbank Worldcard Sözünle Kazan Kampanyası İndirimi Ne Kadar ?

Worldcard sözünle kazan kampanyası indirimleri vermiş olduğunuz harcama sözüne göre değişiklik gösteriyor. Sözünde kazan kampanyasına katılarak indirim kazanmanız için 12 ay boyunca harcama sözü vererek harcamalarınızı yapmanız gerekiyor. Worldcard Sözünle kazan kampanyası indirimleri ilk ekstreye yansıyarak şu şekilde gerçekleşir.

1.000 TL sözünle Kazan İndirimi 50 TL

1.500 TL sözünle Kazan İndirimi 75 TL

2.000 TL sözünle Kazan İndirimi 100 TL

3.000 TL sözünle Kazan İndirimi 150 TL

5.000 TL sözünle Kazan İndirimi 250 TL

7.500 TL sözünle Kazan İndirimi 375 TL

10.000 TL sözünle Kazan İndirimi 500 TL

V

vakıfbank_sözünle_kazan_kampanyası
Vakıfbank WorldCard Sözünde Kazan Kampanyası

Worldcard Sözünle Kazan Kampanyası Başvurusu

Worldcard Sözünle Kazan Kampanyası başvurularını bankanın bütün şubelerinden yapabilirsiniz. Ayrıca Vakıfbank Mobil şube ile İnternet bankacılığı üzerinden de yapılıyor. Bir diğer başvuru yöntemi ise SMS ile yapılır. SMS ile kampanyaya katılmak için size uygun anahtar kodunu girin. Daha sonra bir boşluk bırakıp kredi kartınızın son 6 hanesini girin ve 6635’e SMS gönderin. Diğer bir başvuru şekli ise iletişim hattı üzerinden yapılır. Müşteri hizmetlerini arayarak Worldcard sözünle kazan kampanyasına başvuruda bulunabilirsiniz. Vakıfbank iletişim hattı bilgileri için url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-724/.html tıklayınız.

Worldcard Sözünle Kazan Kampanyası Detayları

Worldcard sözünle kazan kampanyasına katılım için kartın açık ve kullanıma uygun olması gerekir. Ayrıca vermiş olduğunuz harcama sözü tutarlarının toplamı kart limitinin %70’ini aşmaması da gerekiyor. Konu hakkında başka bir detay ise ek kartların bu kampanyadan faydalanamıyor olmasıdır. Bahsi geçen kampanyaya ayda en fazla 3 defa katılım sağlayabilirsiniz. Sene buyunca ise kampanyaya katılım en fazla 6 defa ile gerçekleşecektir.

Söz konusu hususta diğer bir detay ise müşterinin her kartı için ayrı ayrı harcama sözü verebilir olmasıdır. Vakıfbank Worldcard Sözünle Kazan Kampanyasından sadece bireysel kredi kartları yararlanacaktır. Worldcard sözünle kazan kampanyası için nakit çekimler ile Worldpuan kullanılarak yapılan harcamalar dahil olmayacaktır. Bu kampanya kapsamındaertelemeli işlemlerde, işlemin yapıldığı tarih esas alınır ve esas alınan ayın harcama sözü tutarına eklenerek hesaplanır.

Ayrıca kampanya için taksitli işlemlerin toplam tutarı ilk taksitin yansıdığı ekstrede dikkate alınır. Buna göre diğer taksit tutarı gelecek aylardaki harcama taahhüdünüze dahil edilmez. Worldcard Sözünle Kazan Kampanyası için taahhüt süresi 12 ay olarak belirtilmiştir. Söz konusu olan Vakıfbank Worldcard sözünle kazan kampanyası için çok daha detaylı bilgiler almak isterseniz url’ye https://www.vakifbank.com.tr/sozunle-kazan.aspx?pageID=889 tıklayarak bankanın resmi web sitesinden merak ettiğiniz hususları öğrenebilirsiniz.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.