«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Taksitli Nakit Avans Kampanyası

ING Taksitli Nakit Avans Kampanyası

ıng-taksitli-nakit-avans-nasıl-alınır

ING Taksitli Nakit Avans Kampanyası

ING Taksitli Nakit Avans Kampanyası hususunda aradığınız bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Son zamanlarda bütün Banka’lar kampanyalar düzenliyor. Özellikle kredi kampanyaları ve Kredi kartı üzerinden kampanyalar yapılıyor. ING’ de diğer bankalar gibi kredi ve kredi kartları üzerinden kampanya düzenleyen bankalar arasındadır. Ayrıca Banka turuncu ekstra ile mevduat ürünleri üzerinden de kampanyalar yapıyor.

Vatandaşların en fazla dikkatini çeken kampanyalar arasında olan ING Taksitli Nakit Avans Kampanyası bilgilerine bugün ki haberimizde yer vermek istedik. Sizlerde haberimizi okuyarak ING Taksitli Nakit Avans Kampanyası nedir ve ING Taksitli Nakit Avans Kampanyası başvurusu nasıl yapılır sorularınız hakkında bilgiler alabilirsiniz. Bu doğrultuda ING tarafından sunulan düşük faizli taksitli nakit avans kullanabilir ve acil ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

ING Taksitli Nakit Avans Kampanyası Detayları

Acil ihtiyaçlarınızı anında karşılamanız için ING Taksitli Nakit Avans Kampanyası için sizlerde katılım sağlayabilir ve kredi kullanabilirsiniz. Söz konusu taksitli nakit avans kredi kampanyası için belirlenen vade süresi 2 ay ile 12 aydır. 2 ay ile 12 ay arasında dilediğiniz vade süresi ile kredi kullanabilirsiniz. Bu kredi için banka %1,63 faiz oranı uyguluyor. Yalnız burada belirtilen orana KKDF ve BSMV dahil değildir. Bazı kredilere bakıldığında kredi faiz oranının çok uygun olduğu görülüyor. Taksitli Nakit Avans Kampanyası katılımı ise Bonus Card ya da Pegasus kartları ile yapılıyor.

Söz konusu kampanyaya katılım koşulları için dilerseniz url’ye https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kartlar/taksitli-avans tıklayarak bankanın resmi web sitesi üzerinden bilgiler alabilirsiniz. ING Taksitli Nakit Avans Kampanyasına katılan kişilerin Taksitli Nakit avans tutarı kredi kartlarında bulunan kullanılabilir limit ile sınırlıdır.

ING Taksitli Nakit Avans Başvurusu Nasıl Yapılır

Taksitli Nakit Avans Başvurusu yapmak isterseniz burada belirtilen yöntemleri kullanabilirsiniz. Taksitli Nakit Avans için ING mobil üzerinden başvurunuzu yapabilir ve kredinizi anında kullanabilirsiniz. Ayrıca ING Taksitli Nakit Avans Başvurusu ve kredi kullanımı ING ATM’lerinin hepsinden yapabilirsiniz. Taksitli Nakit avans başvurusu aynı zaman da ING İletişim hattı üzerinden de yapılıyor. ING İletişim hattını arayarak müşteri temsilcilerine taleplerinizi bildirmeniz yeterlidir.

ıng_taksitli_nakit_avans_başvurusu
ING Taksitli Nakit Avans Kampanyası

Alanında uzman müşteri temsilcileri temsilcilerinden ayrıca bütün banka ve bankacılık işlemleriniz içinde hizmet ve destek alabilirsiniz. Bankanın iletişim hattı 365 gün 7/24 sizlere hizmetler sağlamaktadır. ING iletişim hattı bilgileri için ve ING müşteri hizmetlerine direk bağlanma yöntemi hakkında bilgi almak isteyenler url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-iletisim-hatti-ing-direkt-baglanma/.html tıklayarak iletişim numarası ve ING direk bağlanma hususunda bilgiler alabilirler. Diğer bir nakit avans başvuru yöntemi ise ING internet bankacılığıdır. ING internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra < Kampanyalar – kredi kampanyaları- taksitli nakit avans > adımlarını izleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.