«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank Kredi Kartı Sahiplerine 240 TL Chip Para

Akbank Kredi Kartı Sahiplerine 240 TL Chip Para

Akbank 240 TL Chip Para Kampanyası

Akbank Kart Sahiplerine 240 TL Veriyor

Akbank tarafından düzenlenen kampanya ile Axess kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar 240 TL kazanabilecek. Akbank Axess 240 TL kampanyasına nasıl katılınır, Akbank Axess 240 TL kampanyası detayları ve Akbank 240 TL kampanyasına dahil olan kartların kampanya ayrıntıları haberimizin devamındadır.

Akbank tarafınca oldukça mühim bir kampanya ilanı yapıldı. Banka tarafınca yapılan duyuruda 31 Temmuz’a kadar kısa ileti (mesaj) atarak müracaat yapanlara toplamda 240 lira chip para verileceği duyruldu. Akbank tarafınca kampanya ile alakalı meydana getirilen duyuruda 13 Haziran – 31 Temmuz 2022 tarihleri içinde kampanyaya Juzdan ile kaydolan Axess müşterilerinin, internetten yapılanlar da dahil 1000 TL ve üstü ikinci, üçüncü ve dördüncü gezi acenteleri, konaklama, vasıta kiralama ve havayolu masraflarına 80’er toplam 240 TL chip-para verileceği yapılan duyuruda belirtildi.

Akbank Kredi Kartı Kampanyası İle 240 TL Chip Para

Kampanyadan faydalanmaya adım atmak için, ilk masraftan ilkin aslolan kart sahibinin Juzdan’dan yahut Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “GEZİ” yazıp 4566’ya SMS göndererek kampanyaya alınması gerektiği belirtilen duyuruda bir müşterinin gezi kampanyası kapsamında en çok 240TL chip-para kazanabileceği aktarıldı. Akbank tarafınca meydana getirilen 240 TL chip-para kampanyası duyurusunun devamında kampanyaya internetten ve yurtdışından meydana getirilen masraflar da dahil olduğu belirtilerek katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üstünden ücretlendirileceği aktarıldı.

Akbank Kredi Kartına 240 TL Kampanyasının Detayları 

Söz konusu olan Akbank Axess 240 TL chip-para kampanyası ile alakalı olarak kampanyanın ayrıntılarına ait Akbank tarafınca meydana getirilen duyuruda şu ifadelere yer verildi: Akbank tarafınca açıklanan ifade de aynı gün aynı iş yerinden meydana getirilen işlemlerden ancak ilki kampanyadan mükafaat kazanır. Kazanılan chip-paralar kampanya koşulları gerçekleştirildiği anda yüklenecektir.

Kampanyaya bireysel Axess kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar dahildir. Kampanyaya Wings, Ticari kartlar, Free ve Bank’O Card Axess, Akbank Kart, Neo kartlar dahil değildir. Chip-para kullanması meydana gelen işlemler kampanyaya dahil değildir. Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri, chip-para ve mil puan ile meydana getirilen alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Akbank İletişim Hattı

Akbank iletişim hattı 365 gün 7/24 hizmet veriyor. Akbank 240 TL cihip-para kampanyası bilgileri, Akbank Axess ile 240 TL chip-para nasıl kazanılır ve akabank axess 240 TL chip-para kampanyasının detayları hakkında gerekli bilgileri Akbank iletişim hattı telefon numarasını arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden alabilirsiniz.

Akbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-musteri-hizmetleri-akbank-direk-baglanma-444-25-25/.html

Not: İlginizi çekebilecek haberlerimiz için aşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Akbank kredi kartı bloke kaldırma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-kredi-karti-bloke-kaldirma/.html

Akbank mobil şube giriş : https://www.akbank.com/tr-tr/hizmetler/Sayfalar/akbank-mobile-giris.aspx

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.