«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti BBVA Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

Garanti BBVA Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

garanti-bbva-faizsiz-nakit-avans-kampanyası

Garanti BBVA Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

Faizsiz Nakit Avans kampanyası düzenleyen birçok banka olmaktadır. Bu bankalardan birisi ise Yurdumuzun güzide bankaları arasında her zaman kendine yer edinen Garanti BBVA bankasıdır. Bankanın her zaman önceliği müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Uzun zamandır vermiş olduğu hizmetler ve güler yüzlü personelleri ile hem güven hem de müşteri memnuniyetini sağlamıştır. Banka ve bankacılık işlemleri için de her alan da sınırsız hizmet alacağınız bankalar arasında olan Garanti BBVA bütün işlemlerinde hem müşterilerine acil çözümler bulur hem de acil nakit ihtiyaçlarınız için finans sağlar.

Bugün siz okurlarımıza Garanti BBVA Faizsiz Nakit Avans Kampanyası hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Sizlerde haberimizi okuyarak Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans nasıl alınır, Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans başvurusu nasıl yapılır bilgilerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyası şartlarını ve detaylarını da öğrenebilirsiz.

Garanti BBVA Taksitli Faizsiz Nakit Avans Nasıl Alınır

Garanti BBVA tarafından düzenlenen Faizsiz Nakit Avans Kampanyası için gerekli şartları sağladıktan sonra 5.000 Bin TL avans kredinizi faizsiz olarak kullanabilirsiniz. Söz konusu olan Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyasına katılım sağlayabilmeniz için Banka’ya müşteri olmanız gerekiyor. Banka’nın müşterisi olmanız için Banka şubesine gitmenize de gerek kalmadan işlemlerinizi Garanti BBVA Mobil Üzerinde yapabilirsiniz. Söz konusu olan Faizsiz Nakit Avans Kredi Kampanyası için Garanti Mobil Bankacılığı akıllı telefonlarınıza indirmelisiniz.

Mobil bankacılık üzerinden Garanti BBVA Müşterisi olduktan sonra Banka’dan kredi kartı talebinde bulunmanız gerekecektir. Kredi Kartı talebiniz onaylandıktan sonra ise Mobil Bankacılık üzerinden Garanti BBVA
Faizsiz Nakit Avans Kampanyasına anında katılım sağlayarak 5.000 Bin Türk Lirası kredinize faizsiz olarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

garanti_bbva_faizsiz_taksitli_nakit-avans_nasıl_alınır
Garanti BBVA Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası Detayları

Faizsiz Nakit Avans kampanyası için 5.000 Bin TL’ye kadar nakit avans alabilir ve bu tutarı faizsiz olarak ödeyebilirsiniz. Söz konusu olan Faizsiz Taksitli Nakit Avans için vade süresi banka tarafından 6 ay olarak belirtilmiştir. Bu kampanya 1 Ekim ile 31 Ekim arasında geçerlidir. Kampanyanın süresini uzatmak ya da kısaltmak Banka’nın hakkıdır. Bu kampanyadan yararlanmak için mobil üzerinden müşteri olduktan sonra 14 gün içerisinde internet şubeden, mobil şubeden ya da BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunun yapılması gerekir.

Herhangi bir nedenle Mobil bankacılık üzerinden sorun çıkması sürenin uzaması durumunda banka şubesinden yapılan nakit avans başvurusu kampanyadan yararlanamaz. Bu kampanyadan yararlanmanız için kredi kartının şifresinin belirlenmiş olması ve kartın açık olması gerekecektir. Bir başka detay ise Kart açılışınızdan sonra Faizsiz Nakit Avans kampanyası kredisini bir defaya mahsus olarak kullanılmasıdır. Garanti BBVA Faizsiz Nakit Avans Kampanyası’ndan her müşteri yalnızca bir defaya mahsus olarak faydalanabilir.

Söz konusu olan Garanti BBVA Faizsiz Nakit Avans Kampanyasının detayları hususunda ayrıntılı detaylar için url’ye https://www.garantibbva.com.tr/kampanyalar/faizsiz-taksitli-nakit-avans-kampanyasi  tıklayarak bankanın resmi web sitesi adresinden bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca Haberimizin konusu olan Garanti BBVA Faizsiz Nakit Avans Kampanyası başvurusu için müşteri hizmetlerinden de bilgiler alabilirsiniz. Garanti BBVA İletişim hattı bilgilerini url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bankasi-musteri-hizmetleri-444-0-333/.html tıklayarak alabilirsiniz. Bankanın iletişim hattı sizlere 365 gün 7/24 olarak hizmet ve destekler sunar. Sizlerde Garanti BBVA müşterisi olmanız halinde bankanın kredi kartı avantajlarından ve kredi avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.