«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Emekli Maaşını Vakıfbank’a Taşıma 2020

Emekli Maaşını Vakıfbank’a Taşıma 2020

emekli-maaşı-vakıfbanka-nasıl-taşınır

Emekli Maaşını Vakıfbank’a Taşıma Avantajları

Emekliler, maaşlarını taşımaya 2020 yılında da devam etmektedir. Bu sayede emekli maaşını Vakıfbank’ a taşımak isteyen banka müşterileri de bol avantajlar ile sistemdeki yerini almaktadır. Özellikle emeklilere sunulan ayrıcalıklardan yararlanmak için sizler de hangi banka ile emeklilik maaşı konusunda çalışmanız gerektiğine karar verebilirsiniz. Bunun için her zaman banka kıyasına girebilir ve yazımızdan banka seçimleriniz konusunda destek alabilirsiniz. SGK emeklileri ve Bağkur emeklilerinin profesyonel bir sistem ile istedikleri banka ile çalışabilme hakları tanımlanmıştır.

Bu sayede de ister başka bir banka ile çalışabilme, ister PTT şubesinden direkt çekim yapabilme ile birçok avantaj devlet tarafından emeklilere sunulabilmektedir. Bununla birlikte bankalar da bu konu hususunda sıkı bir biçimde birbirleri ile yarışabilir duruma gelmiştir. Emekli maaşını Vakıfbank’ a taşıma işlemi gerçekleştiren kişiler birçok avantajdan yararlanmanın yanında kendi emekliliklerini ve bir aylık birikimlerini de oldukça sistemli şekilde harcayabilme imkanına erişim gösterirler. Vakıfbank maaşını taşıyan emeklilere özel olarak promosyon imkanı sunmaktadır. Her bankanın sunmuş olduğu avantaj ve fırsat paketlerinden Vakıfbank’a emekli maaşını taşıyan emekliler de yararlanabilecektir. Bu promosyonlara ve fırsatlara birlikte göz atalım.

Vakıfbank Emekli Maaşı Taşıma İşlemi

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Vakıfbank ortaklığı çerçevesinde maaşını Vakıfbank’ a taşımak isteyen emeklilerin hepsi avantajlı konuma gelmektedir. SGK lı bulunan emekli hak sahipleri bu maaşların aylık ödemesi ve emekli ikramiyelerini çekerken aynı zamanda Vakıfbank’ ın belirlemiş olduğu promosyondan da yararlanmaktadır. Maaşını Vakıfbank’ a taşıyan 2020 yılında bu işlemi gerçekleştiren emekliler bir kereye mahsus maaş taşıma işleminde promosyon ödemesi alır. Bu ödeme karşılıksız olarak emekliye sunulan bir hediyedir.

Vakıfbank’a Emekli Maaşı Nasıl Taşınır?

Başka bir bankadaki EMEKLİ Maaşını Vakıfbank’ a taşımak isteyen emekliler kendilerine en yakında bulunan Vakıfbank şubelerini ziyaret edebilir. Sadece TC kimlik belgesi ile birlikte en yakın Vakıfbank şubesine giderek işlemlerin başlatılması bu kadar kolaydır. Şubede emeklilere maaş taşıma sözleşmesi imzalattırılır. Bu sayede yeni bir Vakıfbank emekli maaşı kişinin adına açılır. Kişinin TC kimliğinin fotokopisi ve ıslak imzası alındıktan sonra ortalama 10 dakika sürebilecek bir kısa süreli işlem yapılmış olur. Promosyon ödemesi Vakıfbank’ a yatacak ilk emekli maaşını üzerine eklenerek müşteriye sunulur. Bu promosyonda hiçbir şekilde kesintisi yapılmamaktadır.

Vakıfbank Emekli Promosyonu Ne Kadar?

1 Ocak 2020 yılı itibariyle belirlenmiş olan 2020 VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETİ aşağıda listelenmiştir. Bu sayede emekli maaşı limit oranına göre alacağınız promosyonu hesaplayabilir ve banka yetkilileri ile görüşebilirsiniz.

1000 TL ye kadar yatan maaşa 300 TL

1000 – 2000 TL arası yatan maaşa; 375 TL

2000 + olan emekli maaşlara da 450 TL değerinde promosyon yansıtılmaktadır. Bu promosyonu kabul eden ve maaşını taşıyarak bu ücreti alan emekli en az 3 yıl boyunca bankasını değiştiremez. Bu nedenle emekli promosyonlarını belirlerken ve banka tercihleri de yaparken şartları size uyum sağlayacak olan bankalar ile çalışmanız her zaman da ha konforlu olacaktır. Promosyonun yanında ek işlem yapabilme ve HGS ücreti yatırma için finansal ek tarifeler emekli maaşlarına yansıtılmaz. Aynı zamanda kesinti de oluşturmayarak emeklilere destek sağlanmış olur.

vakıfbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-724/.html

vakıfbank mobil şube : https://www.vakifbank.com.tr/internet-bankaciligi.aspx?pageID=355

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *