«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Emekli Maaşını Akbank’a Taşıma 2020

Emekli Maaşını Akbank’a Taşıma 2020

Akabanka-emekli-maaşı-nasıl-taşınır

Bu yazımızda Emekli maaşını Akbank’ a taşımak için yapılacak olan adımlar ve koşullardan bahsedilmektedir. Bu sayede de emekli maaşını Akbank’ a taşımak isteyen müşteriler için bir bilgi niteliğinde oluşmaktadır. Sizlerde emekli maaşını Akbank’a taşımak isterseniz haberimizden faydalanabilirsiniz.

Akbank’a Emekli Maaşı Taşıma

Emekli maaşını Akbank’a taşıma; Akbank’ ın emeklilere sunduğu fırsatlar oldukça fazladır. 2020 yılı bu nedenle çoğunlukla Akbank’ a emekli maaşını taşımak isteyen müşteriler ile dolup taşmıştır. Şüphesiz ki Akbank’ ın 2019 yılının son aylarına yayınlamış olduğu reklamın da bunda payı büyüktür. Reklam’ da emekli maaşının günü gelmeden çekilebileceğine dair ve nakit avans koşulları hakkında bilgi sunulmaktadır. Babaanne ve anneanne arasında torunlarına hediye alma, harçlık verme arasındaki çekişmeli rekabeti bir o kadar komik ve sempatik bir dille ifade edilmiştir. Bu reklam üzerinden Akbanklı emeklilerin ve maaşını Akbank’ a taşıyan emeklilerin yüzlerini güldüren tarafları ifade edilmiştir. Ses getiren bu reklam sayesinde en çok aratılan emekli maaşı taşıma bankası da Akbank olmuştur.

Akbank’a Emekli Maaşını Taşımanın Avantajları

Akbank emeklileri emekli maaşlarını, yoğunluk oluşmaması nedeni ile önceden çekebilme hakkına sahiptir. Bütün Akbank emeklilerinin nakit avans çekebilme hakkı bulunmaktadır. Faizsiz olarak işleyen bu sistemde ayın 15 inde maaş günü olan bir emekli dilerse o maaşını ayın 10 unda çekebilmektedir. Ayın birinde maaş alan bir emekli ise bir önceki ayın 25 – 26 sı gibi bir hafta öncesinden olan bir tarihine kadar maaşını çekebilme hakkına sahiptir.

Akbank emeklileri tüm ATM lerde finansal aktarım işlemlerini ücretsiz olarak yapmaktadır. Akbank para aktarma işlemleri EFT ve havale işlemleri emeklilere ücretsiz olarak sunulmaktadır. Akbank emeklilerine özel bireysel ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi imkanı sunulmaktadır. Bu sayede emeklilere özel faiz oranlarından ayarlanarak daha düşük faizler ile aynı kredileri ödeme şansını yakalamaktadırlar.

Emekli Maaşını Akbank’a Taşıyanlara Özel Kampanyalar

Emekli maaşını Akbank’ a taşıyan emeklilere özel olarak maaşı 1000 TL bulunan emekliler 300 TL değerindeki bir kerelik promosyonu almaya hak kazanmaktadır. Maaşı 1000 TL ile 2000 arasında bulunan emekliler ise 375 TL değerinde promosyon almaktadır. 2000 TL den yüksek maaşı bulunan emekliler 450 TL promosyon almaktadır. Bütün prmosyonların ödemesi karşılıksız ve bir kereliktir. Akbank’ tan emeklilere özel bu promosyondan yararlanmak için 3 yıl boyunca Akbank Emeklisi olabilme zorunluluğu bulunmaktadır.

Emekli Maaşımı Akbank’ a Nasıl Taşırım? İletişim Hattı İle Emekli Maaşı Taşıma

Emekli maaşını Akbank’ a taşımak isteyen kişilerin kendilerine yakında bulunan Akbank şubelerine giderek bu isteklerini söylemeleri yeterlidir. TC kimlik no su bulunan TC kimlik belgesi ile başvuru yapmak yeterli olacaktır. Emekli maaşı bankası değiştirme işlemleri kısa sürede yapılacaktır. Akbank’ emekli maaşını taşıma işlemleriniz için akbank iletişim hattı üzerinden bilgiler alabilirsiniz.

akbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-musteri-hizmetleri-akbank-direk-baglanma-444-25-25/.html

akbank mobil şube : https://mobilsube.akbank.com.tr

akbank-iletişim-bilgileri
Akbank iletişim hattı ile emekli maaşı nasıl taşınır
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *