«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Denizbank Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

Denizbank Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

denizbank_faizsiz_taksitli_nakit_avans

Denizbank Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

Denizbank Faizsiz Nakit Avans; Bütün bankalar son zamanlarda kampanyalar düzenliyor. Düzenlenen kampanyalar bankaların mevduat ürünleri kredi kartları ve kredi faiz oranları üzerinden gerçekleştiriliyor. Yurdumuzun güzide bankaları arasında kendine her zaman yer bulan Denizbank’ta kampanya düzenleyen bankalar içerisinde yer alıyor. Denizbank müşteri memnuniyeti açısından bütün bankacılık alanlarında sorunsuz hizmetler sağlayan banka’dır. Sizlerde Denizbank Müşterisi iseniz bankanın sağlamış olduğu bütün hizmetler ve avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Bugün ki haberimizin konusu Denizbank Faizsiz Nakit Avans Kampanyası hususunda olacaktır. Banka kampanya dahilinde faizsiz olarak kredi kullandırıyor. Söz konusu krediyi faizsiz olarak kullanan kişiler acil nakit ihtiyaçlarını anında giderebilirler. Ayrıca acil ödemeleri için faizsiz nakit avans kullanıp, kullandığı avans krediyi taksitler halinde ödeyebilirler. Denizbank Faizsiz nakit avans başvurusu nasıl yapılır ve Denizbank Faizsiz taksitli nakit avans kampanyası detayları haberimizin devamında bulunmaktadır. Sizlerde haberimizi okuyarak Denizbank Faizsiz Nakit Avans Kampanyası hakkında aradığınız bilgileri bulabilirsiniz.

Denizbank Faizsiz Taksiyli Nakit Avans Kampanyası Detayları

Denizbank Faizsiz Nakit Avans Kampanyasının geçerlilik tarihi 01.10.2022 ile 31.10.2022 arasında geçerlidir. Kampanyanın bitiş tarihi 31 Ekim 2022’dir. Bu kampanya dahilinde 5.000 Bin Türk Lirası Nakit avans kullanabiliyorsunuz. Kampanyanın uzatım hakkı ya da son bulma hakkı bankanın insiyatifindedir. Denizbank Faizsiz Nakit Avans vade süresi ise 6 aydır. Söz konusu faizsiz nakit avans kampanyası katılımı için DenizBank.com’dan ya da Mobil Denizden Kredi kartı başvurusunda bulunmanız gerekir. Kampanya katılımı için ilk defa Mobil Deniz müşterisi olmanızda gerekecektir. Denizbank 5.000 Bin TL Faizsiz Nakit avans kampanyası için her müşteri bir sefer faydalanabilmektedir. Bu kampanyaya kredi kartı başvurunuzun onaylanması halinde başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başka bir detay ise kartınızın şifresinin alınarak kullanıma açık olması durumudur. Bu kampanyaya katılım sağlayanlar 1 yıllık blu TV üyeliğini de kazanmış olurlar. Denizbank Taksitli faizsiz nakit avans kampanyasına katılım sağlayanlar 250 TL ile 5.000 Bin TL arasında nakit avans kullanabilirler. Söz konusu olan faizsiz nakit avans kampanyasına Ek kartlar, Business kartlar, Net Kart ve Banka kartları dahil değildir. Konu hakkında deteylı bilgileri url’ye https://www.denizbank.com/kampanya/bonus-kart-kampanyalari/taksitli-nakit-avans-kampanyasi-98645 tıklayarak bankanın resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Denizbank Faizsiz Nakit Avans Başvurusu Nasıl Yapılır

Denizbank Faizsiz nakit avans kampanyası başvurusu hakkında aradığınız bilgileri bu başlık altında bulabilirsiniz. Faizsiz nakit avans kampanyasına katılım sağlamak isteyenler Denizbank.com.tr’den başvurularını yapabilirler. Diğer bir başvuru yönetimi ise Denizbank dijital uygulaması olan Mobil Deniz üzerinden yapılmaktadır. Kampanyanın şartlarından olduğu için Mobil Deniz Uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekecektir. Mobil Deniz uygulamasını indirdikten sonra kampanyalar menüsünden Denizbank Faizsiz Nakit Avans Kampanyasını seçerek başvurunuzu yapabilirsiniz.

denizbank_faizsiz_taksitli_nakit_avans_kampanyası
Denizbank Faizsiz Nakit Avans Başvurusu

Söz konusu olan Denizbank Faizsiz Nakit Avans kampanyası hakkında detaylı bilgileri Denizbank müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Denizbank müşteri hizmetleri telefon bilgilerine ulaşmak için url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/denizbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-800/.html tıklayınız.

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.