«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Aktif Bank İletişim Hattı Aktif Bank İletişim Numarası

Aktif Bank İletişim Hattı Aktif Bank İletişim Numarası

aktif-bank-iletişim-hattı

Aktif bank iletişim hattı, aktif bank iletişim destek hattı, Aktif bank müşteri hizmetleri, Aktif bank iletişim bilgileri, Aktif bank yurt içi iletişim hattı numarası ve Aktif bank yurt dışı iletişim hattı numarası bilgileri haberimizin içeriğinde bulunuyor. Haberimizin devamını okuyarak Aktif bank iletişim hattı telefon numaraları hakkında bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca Aktif bank iletişim hattı telefon numaralarını arayarak yapılan banka ve bankacılık işlemlerini öğrenebilirsiniz.

Aktif Bank İletişim Hattı / Aktif Bank İletişim Numarası

Aktif bank iletişim hattı telefon numaraları arayan banka müşterileri her zaman büyük memnuniyetle karşılaşır. Çünkü bankanın işlem politakası her zaman müşteri memnumiyeti üzerine kuruludur. Aktif bank müşterileri iletişim hattı yönünden de ayrıcalıklı müşteri sınıfındadır. Bunun nedeni ise Aktif bank’ın iki (2) hat ile müşterilerine sorunsuz hizmetler vermesidir. Aktif bank yurt içi iletişim hattı ve yurt dışı iletişim hattı telefon numaraları ile hizmetler sunmaktadır. Aktif bank her zaman güvenilir banka olması ve güçlü sermaye alt yapısına sahip olması ile bilinen bir bankadır. Sizlerde Aktif bank müşterisi olabilir ve aktif bank ayrıcalıkları ve bankanın sağladığı avantajlar ile tanışabilirsiniz.

Aktif Bank Müşteri Hizmetleri İletişim Numaraları

Bütün bankaların müşterileri bankalarının iletişim hattı numarası hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Bir çok zaman bankacılık işlemleri iletişim hattı üzerinden sağlanır. Ayrıca banka müşterileri bankalarına ait iletişim bilgilerini ve iletişim hattı üzerinden yapacağı banka ve bankacılık işlemleri hakkında da bilgi sahibi olmalıdır. İki ayrı hat üzerinden müşterilerine sorunsuz hizmetler sunan aktif bank iletişim hattı bilgileri aşağıda kırmızı yazı ile belirtilmiştir. Kırmızı yazı ile belirtilmesinin nedeni ise yurt içi iletişim destek hattı ve yurt dışı iletişim destek hattı numaralarının okuyucularımız tarafından karıştırılmaması içindir.

Aktif bank yurt içi iletişim hattı 0850 724 30 50‘dir. Aktif bank yurt içi müşterileri aktif bank iletişim hattı numarası olan 0850 724 30 50’yi arayarak destek ve hizmetler alabilirler. Aktif bank yurtdışı iletişim hattı +90 850 724 30 50‘dir. Aktif bank yurt dışı müşterileri ise aktif bank yurt dışı iletişim hattı numarası olan +90 850 724 30 50’yi arayarak bütün banka ve bankacılık işlemleri için destek ve hizmetler alırlar. Sizlerde Aktif bank müşterisiyseniz aktif bank iletişim hattı telefon numaralarını arayarak müşteri temsilcilerinden ihtiyaç duyduğunuz bilgileri alabilirsiniz.

Aktif Bank Dijital Bankacılık Hizmetleri

Müşteriler banka’nın dijital kanalları üzerinden de bankacılık işlemlerini hızlı, pratik ve güzenli olarak yapabilir. Bankanın dijital kanalları aracılığı ile sizlerde EFT, havale, hesap açma, hesap, kapama, otomatik ödeme talimatı verme, fatura ödeme, kredi başvurusu ve kredi kartı başvurusu işlemlerinizi yapabilirsiniz. Aktif bank her yönüyle müşterilerine sorunsuz hizmetler sunuyor. Sizlerde Aktif bank müşteriyseniz bankanın hizmetlerinden ve kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Bankanın dijital kanalları mobil bankacılık, internet bankcılığı, SMS bankacılığı ve telefon bankacılığıdır. Dijital bankacılık hizmetlerinden internet, bilgisayar ve akıllı cep telefonlarının bulunduğu bütün ortamlardan işleminizi kolaylıkla yaparsınız.

aktif bank internet şube url : https://online.aktifbank.com.tr/default.aspx

aktif-bank-mobil-ile-banka-cebinizde
aktif bank mobil bankacılık ve internet bankacılığı

Aktif Bank İletişim Hattı İle Sağlanan Hizmetler

Aktif bank iletişim hattı üzerinden hesap bilgi ve hareketleri hakkında bilgiler alınır. Vadesiz hesap açma hesap kapatma, Aktif hesap tanımlama ve aktif hesap güncelleme işlemleriniz içinde bilgiler alınmaktadır. Aktif bank müşterileri aktif bank iletişim hattı üzerinden döviz işlemleri, limit işlemleri, kur bilgileri, fon işlemleri, fon fiyat getirileri ve fon hareketleri hakkında da bilgi alabilmektedir. Aktif bank iletişim hattı 365 gün 7/24 olmak üzere hizmetler sağlamaktadır. İletişim hattı üzerinden bir çok bankacılık işlemleri yapılmaktadır. İletişim hattı üzerinden alınan bilgileri bir kaç örnek ile biraz daha açıklayabiliriz.

Aktif Bank İletişim Hattı İle Hangi İşlemler Yapılır

Aktif bank iletişim hattı ile alacağınız destek ve bilgilere şu örnekleri de ekleyebiliriz.

Aktif bank İletişim hattı ile Hesap Kısıtlama işlemleri yapılır
İletişim hattı ile İşlem Kısıtlama işlemleri yapılır
İletişim hattı ile Transfer Limit Belirleme işlemleri yapılır
Aktif bank İletişim hattı ile IP Kısıtlama işlemleri yapılır
Aktif bank İletişim hattı ile Telefon Bankacılığı Şifrenizi belirleyebilirsiniz.
Aktif bank İletişim hattı ile İnternet Bankacılığı Şifrenizi belirleyebilirsiniz.
Aktif bank Çekleri hakkında bilgiler alabilisiniz.
Takas Çekleri hakkında bilgiler alabilirsiniz.
Aktif bank iletişim hattı ile tahsil çekleri ve teminat çekleri hususunda bilgiler alabilirsiniz.
Aktif bank iletişim hattı ile hesaplararası transfer ve havale işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Aktif bank iletişim hattı ile hızlı havale kayıtları oluşturabilirsiniz.
Aktif bank iletişim hattı ile havale Talimatlarınızı verebilirsiniz.
Talimat Değişikliği ve iptal işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Aktif bank iletişim hattı ile EFT, Hızlı EFT Kayıtları, EFT Talimatları, Talimat Değişikliği ve iptal işlemlerinizi yapabilirsiniz.
 
Aktif bank kredileri, kredi kampanyaları varsa kredi borç limitleriniz hususunda bilgiler alabilirsiniz.
NOT: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.


 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.