«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Aktif Bank İnternet Bankacılığı Şifre Alma

Aktif Bank İnternet Bankacılığı Şifre Alma

AAAAAAAAAAAAA

Aktif Bank İnternet Bankacılığı Şifre Alma Nasıl Yapılır?

Aktif Bank kullanıcılarına özel olarak hazırlanan Aktif Bank İnternet Bankacılığı Şifre Alma Nasıl Yapılır?konusunda bilgilendirici yazımız, Aktif Bank kullanıcılarının karşılaştıkları sorunlara yöneliktir. Bu sayede Aktif bank İnternet Bankacılığını kullanmaya yönelik şifre alım işlemleri ve şifre yenileme işlemlerine göz atabilirsiniz. Aktif Bank İnternet Bankacılığı şifre oluşturma yazısı hakkında detaylı bir bilgi sahibi olabilir ve aldığınız şifreniz ile Aktifbank internet Bankacılığını güncel olarak kullanabilirsiniz.

Aktif Bank İnternet Şubesi Şifre Alma

Banka kuyruklarının oldukça yoğun olması ve bankalara gidebilmek için hem emek hem de para harcanmasının getirdiği yük nedeni ile artık tüm işlemler internet bankacılığı ile halledilmektedir. Bu sayede Aktif Bank kullanıcılarına da internet bankacılığını kullanmanın yolu kolaylıkla açılmıştır. Bunun için Aktif Bank İnternet Şubesi Şifre Alma işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir.  Her bankanın kendi özel sistemini kullanması gibi Aktif Bank da şifre verme işlemlerinde kendi özel sistemlerini kullanmaktadır.

Aktif Bank İnternet Şubesi Şifre Alma işlemleri için öncelikli olarak AktifBank’ ın kendine özel resmi internet sitesine girmeniz gerekmektedir. İnternet bankacılığı 7/24 kullanıldığı için şifre alma işlemlerini de 7/24 istediğiniz zaman diliminde gerçekleştirebilirsiniz.  Siteye girdiğiniz zaman ister kart numarası ile isterseniz de kartsız sadece TC kimlik numaranızı girerek şifre alma yönteminden birini seçebilirsiniz.

Aktif Bank Kart ile Şifre Alma

Aktifbank internet şubesi şifre alma işlemlerine giriş yaparak, elinizde mevcut olan ister ATM kartı isterseniz de kredi kartı bilgileri ile internet bankacılığı şifresi oluşturabilirsiniz. Kartın son
hanesinin bilgisi ve Aktif bank şubesinde kayıtlı olan cep telefonu numaranızın başında  olmadan bilgilerinizi girerek 6 Haneli bir İnternet şubesi şifresi oluşturabilirsiniz.
Aktif bank Kartsız Şifre Alma

Aktif bank resmi sitesinin şifre alma bölümüne girerek kartınız yanında bulunmadan da sadece TC kimlik numaranız ve cep telefon numaranız ile de 6 haneli Aktifbank İnternet Bankacılığı şifrenizi oluşturabilirsiniz. Şifre oluşturma süresi ortalama 1 dakika ile sınırlıdır. Hemen şifrenizi oluşturup, mevcut şifreniz ile internet bankacılığına giriş yaparak bankacılık işlemlerinizi pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Aktif Bank İnternet Bankacılığı Şifre Yenileme

Aktif Bank İnternet Bankacılığı Şifre Yenileme işlemleri şifre unutulduğu takdirde oluşturulan yeni şifreyi kapsamaktadır. Bunun için Aktif bank bireysel ya da kurumsal bankacılık giriş bölümünde şifremi unuttum butonuna tıklayarak, sizlere ayrılan bölümün adımlarını takip ederek yeni 6 haneli şifrenizi oluşturabilirsiniz. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken durum şifre yenileme işleminde mevcut oluşturulan şifrenin bir önceki şifre ile aynı olmaması ya da benzer sayıların art arda gelmesiyle oluşmaması gerekmektedir. İnternet bankacılığından şifre yenileme işlemleri yapmak istemezseniz 0850 724 3050 numaralı müşteri hizmetlerinden de Aktif Bank İnternet Bankacılığı Şifre Yenileme yapabilirsiniz.

Aktif Bank Mobil Bankacılık Ücretleri

Aktif bank Mobil Bankacılık, İnternet bankacılığının telefon ya da tablet uygulamalarında kullanılmış halidir. Bu sayede play store ya da IOS aracılığı ile Aktif Bank uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulama indirme işlemleri ücretsiz gerçekleşmektedir. Uygulamayı indirdikten sonra internet bankacılığında kullandığınız mevcut şifreniz ile sisteme giriş yapabilir ve aktif olarak bankacılık işlemlerinin tamamını mobil üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Aktifbank Havale ücretleri ve çeşitli kanallara havale yolu ile ödeme işlemleri de ücretsiz olarak gerçekleşmektedir. EFT ücretleri ise, 7 TL ile 15 TL arasında değişen bir miktarda alınmaktadır. Bu durum EFT yapılmak istenen ücretin limitine göre değişkenlik göstermektedir. EFT işlemleri iş gününde 09.00 – 16.30 saatleri arasında yapılmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Yorumlar

  1. zeynep

    aktifbank şifre yenileme nasıl oluyor?

    • Uğur Aydın

      Sayın okurumuz Zeynep Hanım Bankanın dijital kanalları üzerinden Aktif Bank şifre alma ve yenileme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca AktifBank müşteri hizmetleri numarasını arayarak Aktifbank internet bankacılığı şifre alma ve yenileme işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.