«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıf Katılım Hesap Kapatma

Vakıf Katılım Hesap Kapatma

vakıf-katılım-hesap-kapatma-nedir

Vakıf Katılım Hesap Kapatma

Vakıf Katılım hesap kapatma işlemleri göz önünde bulundurulduğu zaman kolay bir şekilde hesap kapatmak isteyen kişiler yazımızdan faydalanabilirler. Her ne kadar hesap açmak kadar hesap kapatma işlemleri de yapılmaktadır. Bunun e temel nedeni boş duran ve kullanılmayan kişinin adına açılmış olan hesapların ne yazık ki kişinin kredi risk raporunu olumsuz yönde etkiliyor oluşudur. Bu nedenle Vakıf Katılım Hesap kapatma işlemleri Vakıf Katılım bankasında hesabı bulunanlar ve bu hesabı kullanmayan kişiler için önemli bir etmendir. Sizler de Vakıf Katılım bankası hesaplarınızı nasıl kapatacağınızı bilemiyorsanız yazımızdan kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz. Bu sayede oldukça hızlı bir şekilde finansal notunuzu olumlu yönde yukarı çekebilirsiniz.

Vakıf Katılım Şubeden Banka Hesabı Nasıl Kapatılır

Vakıf Katılım Bankası daha çok para biriktirme ve tasarruf hizmetleriyle öne çıkmaktadır. Faizsiz bankacılık anlayışı ile yabancı veya Türk lirası kazancı sağlayabilirsiniz. Bazı banka avantajlarını yeterli bulmayarak istediğiniz Vakıf Katılım bankasından hesabınızı kapatabilirsiniz. Kullanmadığınız Vakıf Katılım hesabınıza zamanla işlem ücreti yansıyabilir. Vakıf Katılım Bankası hesap işletim ücreti 3 ayda bir 20 lira olarak belirlenmiştir. Bu işletim ücretini boşu boşuna ödemek istemiyorsanız hesabınızı şubelerden kapatabilirsiniz.

Vakıf katılım hesap kapatma ; Sadece şubelerden açılan hesaplarda değil, internet üzerinden açtığınız hesaplarınızı da şubelerden kapatabilirsiniz. Hesabınızı kapatmak için banka kartınız ve kimlik belgeniz yanınızda olması için yeterlidir. Hesap kapatma dilekçesi yazarak hesabınızı askıya alabilirsiniz. Hesabınızın bakiye ve borçlarına bakıldıktan sonra karar verilir. Hesap kapatma talebini oluşturduğunuz 10 gün içerisinde banka kartlarınızı kullanamazsınız. Bu süre zarfında internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetlerinden yararlanamazsınız 10 günün sonunda SMS veya e posta ile bilgilendireceksiniz. Vakıf Katılım şubelerinden hesap kapatma işlemi en sağlıklı yollardandır.

Vakıf Katılım Mobil Bankacılık Aracılığı ile Hesap Kapatma

Vakıf Katılım Mobil uygulaması ile banka hesabınızı kolay ve hızlı bir şekilde kapatabilirsiniz. Vakıf Katılım Mobil uygulaması Android ve IOS işletim sistemine uyumludur.  Mobil cihazlarınızın uygulama dükkânlarına girerek ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.  İşlem limitleriniz ilk kullanımlarınızda belirli standart İnternet Şubesi limitleriniz ile aynı olabilir. İşlem limitinizi mobil şubeye özel Müşteri İletişim merkezlerinden azaltabilir veya artırabilirsiniz. Vakıf Katılım Banka hesabı kapatma işlemini mobil uygulamasına TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Belirli bir şifreye sahip değilseniz www.vakifkatilim.com adresinden PIN elde edebilirsiniz.

Mobil bankacılığa PIN ile giriş yaptıktan sonra telefonunuza SMS ile yeni aktive kodu gelecektir. Gelen Aktivasyon kodu ile yeni 6 hanelik bir şifre belirleyebilirsiniz. Mobil internet şifrenizi belirlerken belirli kurallar çerçevesinde belirleyebilirsiniz. Vakıf Katılım mobil internet şifrenizde ardışık rakamlar kullanamazsınız. Ayrıca şifre içerisinde aynı rakamı 3 defa kullanmalısınız. Güvenli şifrenizi oluşturduktan sonra mobil bankacılık hizmetinden yararlanabilirsiniz. Hesaplarım bölümünden en alt seçeneği seçerek hesap kapatma talebinde bulunabilirsiniz. Talebiniz incelenmeye alınıp en kısa sürede size dönüş yapılabilir.

Vakıf katılım Hesap kapatma talebinizden sonra mobil uygulamasından otomatik olarak çıkış yapacaksınız. Ayrıca diğer yollardan hesap kapatma talebinde bulunduğunuz andan beri mobil bankacılık hizmetinden yararlanamazsınız. Vakıf Katılım mobil bankacılık uygulamasını bütün bankacılık işlemleriniz için kullanabilirsiniz. Vakıf Katılım banka kartınız olmadan QR kod ile parasal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 300 saniye içerisinde bankanın mobil uygulamasından işlem gerçekleştirmezseniz, güvenlik nedeniyle çıkış yapabilir. Güvenlik nedeniyle mobil bankacılık şifrenizi hiç kimseyle paylaşmayabilirsiniz. Şifrenizi belirlerken kişisel bilgilerinizi içermemesine dikkat edebilirsiniz.

Vakıf Katılım Çağrı Merkezini Aracılığı ile Hesap Kapatma Hesap Silme

Vakıf Katılım bankası çağrı merkezini arayarak hesabınızı kapatabilir veya silebilirsiniz. Dilerseniz Vakıf Katılım bankası hesap kapatma ile buradan detaylı bilgi edinebilirsiniz. Tek yapmanız gereken 0850 202 1 202 numarayı aramaktır. Vakıf Katılım müşteri hizmetlerinden birçok bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Vakıf Katılım Çağrı merkezine günün her saatinde ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra Vakıf Katılım Hesap Kapatma – açma işlemlerini telefonunuzun tuşlarından belirleyebilirsiniz. Bağlandığınız müşteri temsilcinize hesap kapatma isteğinizi iletebilirsiniz.

Müşteri temsilciniz hesabınızı kapatmak için size birkaç soru sorabilir. Güvenlik adımlarınız ve sorularınız bankaya kayıtlı bilgilerinizle doğrulaması yapılacaktır. Bu yüzden Vakıf Katılım bankasındaki bilgilerinizin güncel olması gerekmektedir. Eğer bilgileriniz güncel değilse mobil bankacılıktan veya şubelerden bilgilerinizi güncelleme yapabilirsiniz. Banka hesabınızı kapatma talebiniz alındıktan sonra 10 gün içerisinde hesabınız kapatılacaktır. Hesabınız kapatılırsa Vakıf Katılım bankası tarafından bilgilendirileceksiniz. Herhangi bir bilgilendirme bilgisine sahip değilseniz, talebinizi yineleye bilirsiniz.  Vakıf Katılım Çağrı merkezi ile her konuşmanız güvenlik nedeniyle kayıt altında tutulabilir.

vakıf katılım iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakif-katilim-iletisim-hatti-444-44-77/.html

vakıf-katılım-iletişim-bilgileri
Vakıf Katılım İletişim Hattı Destek Numarası

Vakıf Katılım İnternet Bankacılığı ile Hesap Kapatma

Vakıf Katılım Bankası resmi sitesine girerek banka hesabınızı güvenli bir şekilde kapatabilirsiniz. Hesap kapatma işleminizi yapmadan önce bakiyenizi ve borçlarınızı sorgulayabilirsiniz. Gerekli koşulları sağladıktan sonra hesabınızı belirli adımları takip ederek hızlıca kapatabilirsiniz. İlk adım Vakıf Katılım Banka internet sitesini ziyaret etmenizdir. Siteye giriş yaparak bireysel ya da kurumsal işlemlerinizi seçebilirsiniz.

Hesap kapatmak istiyorsanız bireysel bölümünü seçmelisiniz. TC kimlik numaranız ve şifreniz ile bireysel işlemlerinize giriş yapabilirsiniz. Eğer internet bankacılık şifrenizi bilmiyorsanız yine bu siteden temin edebilirsiniz. Siteden ‘Hesaplarım’ menüsüne tıklayabilirsiniz. En aşağıdaki ‘Hesap Kapatma’ bölümünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

vakıf katılım internet şube : https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/subesiz-bankacilik/internet-sube

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *