«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Katılım Temassız Ödeme Özelliği Açma

Ziraat Katılım Temassız Ödeme Özelliği Açma

Ziraat Katılım Temassız Ödeme Açma

Ziraat Katılım Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

Ziraat Katılım Bankası; Ziraat Bankasına ait katılım bankacılığının yeni boyutudur. Tabi buna uygun olarak da bankacılık sektöründe Ziraat Katılım ürünleri de mevcuttur. Bunlardan biri de Ziraat Katılım Bankası kredi kartlarıdır. Ziraat Katılım Bankası kredi kartlarının temassız özelliği bulunanlar da vardır. Bu yazımızda sizler de Ziraat Katılım Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma işlemlerini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Kredi kartı ürünlerinin temassız özelliğinin nasıl açıldığı hakkında bilgi edinebilmek için yazımızdan yararlanabilirsiniz. Ziraat Bankası kredi kartının temassız özelliğinin bulunması hijyen koşullarının da artırılmasını sağlayan bir uygulamadır. Artık belirli limite kadar kredi kartı uygulamasında kart şifresi girmeden temassız özelliği ile hiçbir yere kartı tema ettirmemek hijyen koşullarının güncellenmesini göstermektedir.

Ziraat Katılım Kredi Kartı Temassız Özelliği Nasıl Açılır

Ziraat Katılım kredi kartı temassız özelliği gösteren bir karttır. Ziraat Katılım banaksı ürünüdür. Bu kredi kartının temassız özelliğini kullanarak maksimum harcama yapabilme miktarı 250 TL dir. 250 TL ve üzeri harcamalarınızda şifre girişi yaparak ilgili kredi kartını kullanabilirsiniz. İlgili kredi kartını kullanabilmek için cep telefonunuzu POS cihazına yaklaştırmanız yeterli olur. Bunun için herhangi bir şifre girmenize de gerek bulunmamaktadır

Ziraat Katılım Kredi Kartı Banka Kartı Temassız Ödeme Özelliği Açma

Ziraat Katılım temassız özelliği açabilmek için birçok yöntem bulunmaktadır. Ziraat Katılım şubesine giderek ilgili kredi kartının temassız özelliğini açmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Bunun için size şifresiz ve temassız özelliği kapalı i-şekilde gönderilmiş olan kredi kartınızın şifresini belirlemeniz istenir. Gene şifre oluşturmayı banka şubesi aracılığı ile de yapabilirsiniz. Hemen ardından ilgili kredi kartının temassız özelliğini açtırabilirsiniz. Size temassız özelliği kapalı şekilde gönderilen kredi kartı tamamen güvenlikli şekilde elinize ulaşması içindir.

İnternet Bankacılığı kullanıyor iseniz ya da Mobil şubeyi kullanıyor iseniz size özel almış olduğunuz internet bankacılığı şifresi ile her iki kanalı da kullanabilirsiniz. İnternet şubesini masa üstü girişlerinizden mobil şubeyi ise akıllı cep telefonu ya da tabletlerinize indireceğiniz bankacılık uygulamasından kullanabilirsiniz. Şifreyi girer ve kendi hesap panelinizi açarsınız. Burada Ödemeler bölümüne giriş yaparsınız. Mobil temassız ödemeler kısmına girersiniz. Temassız özelliği bölümü bu alanda yer alır. Temassız ödeme açık ve kapalı olarak iki farklı butona sahiptir. Siz onu kapalı konumdan açık konuma getirir ve onayla dersiniz. Ortalama bir dakika içerisinde sizin vaktinizi almadan yapacağınız bir işlem olarak karşımıza çıkar.

Ziraat Katılım Bankasının telefon şubesini kullanarak buradan da temassız özelliği açma işlemini kullanabilirsiniz.

Ziraat Katılım Bankası ülkemizde çok sık kullanılan bir banka kartına sahiptir. Aynı zamanda banka kartı olan tüm kullanıcılar kredi kartı özelliğinden de memnun kaldıkları için, banka kartı ile birlikte kredi kartını da kullanmaktadır. Gerek yüksek limitleri, gerek sağlık için ayrılmış harcama bölümü, temassız özelliği ve kredi kartının birçok avantajı ile birlikte Ziraat Katılım kredi kartı ürünü çok rağbet görmektedir. Sizler de ilgili kartı kullanıyor iseniz, her özelliğini bilmeli ve hayatınızı daha teknolojik gelişmelerden haberdar, keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *