«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Finans Temassız Özelliği Açma

Türkiye Finans Temassız Özelliği Açma

Türkiye finans temassız ödeme açma

Türkiye Finans Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

Türkiye Finans Kredi kartı temassız özelliği açma işlemi için sizler de Türkiye Finans bankası ürünleri ile alakalı hazırlamış olduğumuz yazımızdan yararlanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken en önemli işlemlerden bir tanesi de Türkiye Finans kredi kartı ürünlerini yakından takip etmektir. Yazımızda bu ürünleri bulabilirsiniz. İlgili ürünlere ait kredi kartlarının temassız özelliğinin olup olmadığını görebilirsiniz. Temassız özelliğe sahip olan kredi kartlarının bu özelliğinin nasıl açıldığı hakkında bilgi verilmektedir. Bu sayede Türkiye Finans kullanıcıları da profesyonel şekilde bilinçli kredi kartı kullanıcısı olarak her zaman Türkiye Finans kredi kartlarını kullanabilir.

Happy Kart Temassız Özelliği Nasıl Açılır

Türkiye Finans Bankasının kredi kartı olan Happy serisinin birçok ürünü bulunmaktadır. Bunlar Happy Card, Happy Zero kart, Happy kart platinium, Happy kart Gold’ dur. Kart aidatının olup olmamasına göre ya da kullanıcıların taleplerini karşılama durumlarına uygun olarak bu ürünler birbirlerinden özellik bakımından ayrılmaktadır. Ancak bütün happy kartların bir özelliği vardır. O da temassız olmalarıdır. Bu sayede daha güvenilir ve daha hijyenik şekilde alışveriş yapılmasına olanak tanımış olurlar. Happy kart temassız özelliği açmak da oldukça basittir.

Happy Kart Temassız özelliği 90 TL den 270 TL ye çıkarılmıştır. Maksimum limitin yükseltilmesi ile birlikte kullanıcılar da bu alandaki hızlı işlemlerini daha kolay şekilde gerçekleştirmektedir. 270 TL yi aşan işlemler için POS cihazında şifre girişi yapılarak ilgili kredi kartı bu alanda kullanılabilmektedir.

Happy Kart Temassız Özelliği Açma

Happy Kart Temassız özelliği açma yapabilmek oldukça kolaydır. Bunun için ilk etapta sizin beyan ettiğiniz adrese kredi kartınız gelir. Kredi kartı şifrenizi oluşturmanız gerekir. Şifreyi oluşturduktan sonra ilgili temassız özelliği bulunan kredi kartınızı bu alanda temassız özelliğini açmak gerekir. Çünkü güvenlik nedeni ile kapalı halde sizlere iletilmektedir.

Şube aracılığı ile size yakın bulunan Türkiye Finans bankasına giderek şube aracılığı ile kredi kartı temassız özelliği açma işlemi yapabilmeniz mümkündür.

İnternet bankacılığı ya da mobil bankacılığı kullanıyor iseniz sistem aynı şekilde işlemektedir. Bireysel ya da kurumsal kredi kartınızın bağlı bulunduğu sisteme odaklı şekilde şifreniz ile giriş yaparsınız. İnternet şubesi ve mobil şube ile alakalı olarak aynı şifreyi kullanırsınız. Giriş yaptığınız zaman kartlar – kredi kartları – Kredi kartı ayarları – temassız özelliği açma adımlarını takip ederek bu alandan Happy Kart temassız özelliği açma işlemini yapabilirsiniz.

Happy Kart temassız özelliğini açabilmek için bir başka yöntem ise telefon bankacılığını kullanmaktır. Telefon bankacılığı için Türkiye Finans Bankası müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir. Burada sesli yanıt sistemi sizi karşılayacaktır. Happy Kart -Temassız Özelliği açma gibi kısa söylemler ile ilgili alana yönlendirilirsiniz. Yapmak istediğiniz işlemi onayladığınız zaman ortalama bir dakika içerisinde kredi artı temassız özelliğiniz açılmış olur. İlgili kredi kartının temassız özelliğini açabilmek için görüldüğü gibi birçok alan bulunmaktadır. Size uygun gelen bir yöntemi deneyebilirsiniz. Kredi kartının bu özelliğini bir kere açmanız yeterli olacaktır.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *