«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti BBVA Tüketici Kredisi Faizleri 2020

Garanti BBVA Tüketici Kredisi Faizleri 2020

garanti bbvatüketici

Garanti BBVA Tüketici Kredisi 2020

İhtiyaçlarınıza göre Garanti BBVA bankasından tüketici kredilerinizi seçebilirsiniz. Garanti BBVA tüketici kredilerinde tahsis ücretine, toplam ödeme tutarına, aylık taksit tutarına ve uygulanan faiz oranlarına dikkat etmelisiniz. Ayrı ayrı bu tutarları takip edemeyeceğiniz için Garanti BBVA tüketici hesaplama yolları ile daha dikkatli görebilirsiniz. Henüz garanti BBVA çağrı merkezinden tüketici kredilerinizi hesaplayamazsınız. Garanti BBVA mobil uygulamasından, resmi internet adresinden ve Garanti şubelerinden kolaylıkla hesaplayabilirsiniz. Tüketici kredinizi hesaplarken kafanızda oluşan soruları yazımızda cevaplayabilirsiniz.

Garanti BBVA Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Garanti BBVA tüketici kredisi 1000 TL ile 50.000 TL arasında başvuruların yapıldığı bir bireysel ihtiyaç kredisidir. Garanti Bankası anında kredi miktarı maksimum 15.000 TL limit ile belirlenmiştir. Anında kredi Garanti Bankası mobil şube ve Garanti Bankası internet bankacılığı aracılığı ile başvuruda bulunulan bir kredidir.  Bu miktarın onaylanması durumunda Garanti Bank müşterisinin bankaya giderek imza atmasına gerek kalmadan anında çekilen kredi miktarının kişilerin Garanti Bankası hesaplarına yatırılmasını ifade etmektedir. 15.000 TL üzeri için Garanti Bankası’ nın müşteriden istenilen belgeleri getirmesi ve imza için şubeye gelmesi gerekmektedir.

Garanti BBVA Tüketici Kredisi Faiz Oranları 2020

Garanti BBVA tüketici kredisi taksit ödeme vade miktarı 3 ile 60 ay taksit aralığından oluşmaktadır. Kişiler belirledikleri vade miktarı ve talep ettikleri Garanti Bankası Tüketici kredisi miktarı ile birlikte ara ödeme yapma ya da borcun tamamını kapatma hakkına sahiptirler.

Garanti BBVA Tüketici kredisi tutarı 50.000 TL den yüksek olan kişiler maksimum 100.000 TL ye kadar kredi çekim başvurusunda bulunabilmektedir. Bu kredinin onaylanması halinde kişilerin kefil ve bankanın istediği belgeler ile en yakın Garanti Bankası şubesine gelerek evrakları teslim etmesi ve imza atması gerekmektedir. Bütün koşullar tamamlandıktan sonra bu meblağ Garanti BBVA hesaplarına yansıtılacaktır. %1,09 faiz oranı ile birlikte tüketici kredisi başvurusunda bulunmak mümkündür.

Garanti BBVA Mobil Aracılığı ile Tüketici Kredisi Hesaplama

Garanti BBVA mobil uygulaması ile tüketici kredilerinizi kolaylıkla hesaplayabilirsiniz. Garanti BBVA’ yı Garanti Bankası müşterisi iseniz kullanabilirsiniz. Garanti BBVA mobil uygulamanızı Google Play Store’dan ve AppStore’ dan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Hesabınıza cep telefonunuz veya T.C. kimlik numaranız ve internet bankacılık şifrenizle giriş yapmalısınız. Garanti Mobil BBVA uygulamasına giriş yaptıktan sonra Tüketici krediler menüsüne giriş yapmalısınız. Giriş yaptığınızda tüketici krediler hakkında bilgilere sahip olabilirsiniz. Seçeceğiniz tüketici kredinizin en alt sayfasında tüketici kredinizin hesaplamasını yapabilirsiniz. Eğer Garanti BBVA müşterisi olmadan bankaların tüketici kredilerini karşılaştırmak istiyorsanız yazımızda bulunan başka yolları deneyebilirsiniz.

Garanti BBVA İnternet Aracılığı ile Tüketici Kredisi Hesaplama

Arama motoruna Garanti BBVA tüketici kredisi hesaplama yazdığınızda herhangi bir siteden tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Çoğunlukla bu sitelerde yapılan hesaplamalarda yanlışlıklar çıkmaktadır. Çünkü güncel vade süresini ve faiz oranlarınızı bilmezler. En doğru sonuç için Garanti BBVA Bankası resmi internet adresine girmelisiniz. Garanti BBVA Bankası resmi internet adresine www.garamtibbva.com.tr tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Garantinin ana sayfasına girdikten sonra bireysel giriş yapmadan ‘Garanti BBVA Tüketici Krediler’ sayfasına girebilirsiniz. Bu sayfa üzerinden hangi krediyi seçecekseniz kategoriler bölümünden türünü belirlemelisiniz. Türünü belirledikten sonra vadenizi ve kredi tutarınızı seçmelisiniz. Otomatik olarak Garanti BBVA tüketici kredi faiz oranı eklenecektir. Bu bilgileri girdikten sonra Garanti BBVA tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Aylık ödeyeceğiniz taksit tutarı uygun geliyorsa tüketici kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Garanti BBVA tüketici kredisine başvuru yapacaksanız o zaman sistemden bireysel giriş yapmalısınız. Bireysel giriş yaptıktan sonra aynı sayfa üzerinde anında kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Garanti BBVA Şubeler Aracılığı ile Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Herhangi Garanti BBVA şubelerine giderek tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Tüketici kredileri seçeneklerini ve kampanyaları Garanti BBVA müşteri temsilcinizden öğrenebilirsiniz. Müşteri temsilciniz sizin için tüketici kredileri hakkında bilgiler verecektir. Garanti BBVA şubelerine gitmeden önce hangi tüketici kredisine ve çekeceğiniz kredi tutarınızı siz belirlemelisiniz. Müşteri temsilcinize bu isteklerinizi dile getirdikten sonra Garanti BBVA tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Size en uygun vadeyi ve taksit tutarınız belirleyebilirsiniz.

Garanti BBVA Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

Garanti BBVA tüketici kredisi başvurusu mobil bankacılık, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ve en yakın Garanti bankası şubesi aracılığı ile gerçekleşmektedir. Bu sayede Garanti BBVA müşterileri kredi notu orta, iyi ve çok iyi durumlarında anında Garanti BBVA tüketici kredisi başvurusunda bulunabilmektedir. Garanti BBVA Tüketici kredisi başvurusu onaylanma işlemleri için ilgili kredinin ve talebin karşılanabilmesi için kredi notuna bakılmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *