«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Aktifbank Tüketici Kredisi Faizleri 2020

Aktifbank Tüketici Kredisi Faizleri 2020

Aktifbanktüketici

Aktifbank Tüketici Kredisi 2020

Aktifbank ülkemizde 2006 yılından itibaren hizmet vermektedir. Aktif Bank müşterilerine verdiği memnuniyet ile Ülkemizin en güzide bankaları arasında yerini almıştır. O yıldan günümüze kadar Aktifbank müşterilerin daha iyi şartlarda yaşaması veya anlık ihtiyaç masraflarına çare olmuştur. Hayallerinizdeki düğünü, eşyaları veya tatili yaşamak isteyebilirsiniz. Ama bunun için yeterli paranız olmayabilir. Böyle bir durumda Aktifbank tüketici kredinize başvuru da bulunabilirsiniz. Aktifbank tüketici kredinize ‘N kolay kredi’ adıyla başvurabilirsiniz. Aktifbank bankasının uyguladığı uygun faiz oranları ile kredinizi sonradan ödeyebilirsiniz. Aktifbank tüketici kredisi ile ilgili merak ettiklerinizi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Aktif Bank Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Aktifbank tüketici kredisi başvurusu yapmadan önce gerçekten ne kadar’ a ihtiyacınız olduğunu belirlemelisiniz. Aktifbank Bankasından 15.000 Türk lirasından 50.000 Türk Lirasına kadar başvuru da bulunabilirsiniz. Eğer ihtiyacınız 50.000 Türk lirasından fazlaysa Aktifbank Banka’ sının size sağladığı farklı kredi seçeneklerine göz atabilirsiniz. 2020 yılında Aktifbank Banka’ sı tüketici kredinize yıllık yüzde 0,94 oranında faiz oranı uygulamaktadır. Bu bilgilerden yola çıkarak seçeceğiniz vade süresine bağlı olarak kredinizi hesaplayabilirsiniz. Kredinizi ister siz hesaplayabilirsiniz ister Aktifbank resmi internet adresinde bulunan hesaplama aracından da yapabilirsiniz. Aktifbank kredi hesapla aracına Aktifbank resmi internet adresinden yapabilirsiniz. İnternet sayfasının sağ alt tarafında hesaplama aracınızı bulabilirsiniz. Hesaplama aracınıza ihtiyacınız olan tutarı ‘Kredi Tutarı’ bölümüne yazmalısınız. Bu adımınızdan sonra vade sürenizi girmelisiniz. Aktifbank müşterisi olarak 1 aydan 60 aya kadar vade seçeneklerinizi seçebilirsiniz. Aktif Bank Kredi hesaplama dedikten sonra kolayca Aktifbank kredinizi hesaplayabilirsiniz.

Aktifbank Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

Aktifbank tüketici kredisi başvurusunda bulunmadan önce kredi başvuru şartlarınızı sağlamalısınız. İlk olarak Aktifbank müşterisi olmadan Aktifbank tüketici kredisine başvuramazsınız. Başvurmak için 18 yaş ile 60 yaş aralığında olmalısınız. Yabancı uyruklu Aktifbank müşterileri olup tüketici kredinize başvuru da bulunabilirsiniz. Aktifbank Bankasında başka krediden borcunuz bulunuyorsa tüketici kredisine başvuru da bulunamazsınız. Aktifbank tüketici kredinize iki şekilde başvurabilirsiniz. İlk olarak Aktifbank şubelerine giderek başvuru dilekçenizi yazmalısınız. İkinci yol olarak ta Aktifbank resmi internet adresine girerek anında başvurunuzu yapabilirsiniz. Şubelere gitmeyi, sırada beklemeyi yorucu ve zaman alıcı buluyorsanız ikinci yolu seçebilirsiniz. Aktifbank şubelerine giderken yanınıza sadece kimlik belgenizi alabilirsiniz. Türk vatandaşı değilseniz Aktifbank şubelerine giderken yanınıza pasaportunuzu ve oturma izninizi almalısınız.

Bu belgelerinizin yanında Aktifbank şubelerinde tüketici kredisi başvuru dilekçesi yazmalısınız. Dilekçeniz kabul olduktan sonra tüketici kredinizi 3 iş günü içerisinde Aktifbank hesabınızdan çekebilirsiniz. Yukarıda bahsettiğimiz yazımızda Aktifbank tüketici kredinizi nasıl hesaplayacağınızdan bahsetmiştik. Hesaplama aracının hemen altında bulunan ‘Kredi Başvurusu’ kısmından Aktifbank tüketici kredinize başvurabilirsiniz.

Aktif Bank Tüketici kredisi hesaplama, Aktif Bank Tüketici Kredisi Başvurusu, Aktif Bank Tüketici Kredisi Faiz oranları ve Aktif Bank N Kolay kredi kampanyası hakkında çok daha sağlıklı bilgiler almak isterseniz eğer Aktif bank şubelerinden, Aktif Bank dijital kanallarından ve Aktifbank müşteri Hizmetlerini arayarak müşteri temsilcilerinden en doğru bilgileri alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *