«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. TURKCELL Bedava İnternet Nasıl Yapılır 2020

TURKCELL Bedava İnternet Nasıl Yapılır 2020

Turksell

TURKCELL Bedava İnternet Nasıl Yapılır 2020

Turkcell şubelerine gitmeden ya da müşteri hizmetlerini aramadan kolaylıkla Turkcell bedava internet kazanabilirsiniz. Turkcell bedava internetinizi internet aracılığı veya mobil uygulama aracılığı ile alabilirsiniz. Turkcell platinium, Turkcell ve Superonline ev internetinizi ayrı ayrı adımları takip ederek bedava internetten yararlanabilirsiniz.

Turkcell Uygulaması ile Bedava İnternet Yapma 2020

Turkcell cep uygulamanızı AppStore ve Google Play Store’ dan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Cep uygulamanızı sadece mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz. Uygulamayı tablet veya diz üstü bilgisayarınıza indiremezsiniz. Eğer Turkcell operatörün Platinium müşteri iseniz ‘Turkcell Platinium’ uygulamasını indirmelisiniz. Operatörün iki uygulamasında da farklı bedava internet süreleri kazanabilirsiniz. Turkcell Superonline bedava internetinizi de yine Turkcell uygulamasından seçebilirsiniz.

Uygulamalara operatör şifreniz ve cep telefon numaranızla giriş yapabilirsiniz. Operatör şifrenize sahip değilseniz www.turkcell.com.tr adresinden alabilirsiniz. Uygulamayı açtıktan sonra menülerden ‘İnternet’ menüsünü seçmelisiniz. Evde bedava internetinizi kullanacaksınız ‘Superonline İnternet’ menüsünü seçeceksiniz ardından ‘Bedava İnternet ‘menüsünü seçebilirsiniz. Bu adımları izledikten sonra 2 ay boyunca evinizde bedava internet kullanabilirsiniz. Eğer ilk defa Superonline Turkcell internet kullanacaksanız ilk 1 ay internetinizi ücretsiz kullanabilirsiniz. Turkcell Platinium müşterileri Turkcel operatör müşterileri ve Superonline müşterilerinden daha fazla ayrıcalıklı olarak internet paketlerinizi kullanabilirsiniz. Turkcell Platinum operatörü olduktan sonra ücretsiz biletler, ücretsiz vale imkanları, bilet ve kitaplarda indirim alabilirsiniz. Turkcell Platinium müşteriyseniz 30 GB internet paketinize ek 5 GB bedava internet kullanabilirsiniz. Ayrıca bu paketi aldıktan sonra Turkcell Superonline para vermeniz gerekmez. Evinizde sınırsız internet kullanabilirsiniz.

Paketinize ek bedava internetinizin yanında Turkcell operatöründen bedava internet kazanabilirsiniz. Uygulamanın bedava internet kampanyaların yanında uygulama içerisindeki ‘Salla Kazan’ hizmeti ile internet kazanabilirsiniz. Salla kazan hizmetinden Turkcell Platinium müşterileri yararlanmamaktadır. Uygulama içerisinde arama motoruna ‘Salla Kazan’ yazmalısınız. Çıkan sayfanın üzerine tıklayarak ‘Salla Kazan’ hizmetini seçebilirsiniz. Seçtikten sonra telefonunuzu 1 dakika boyunca sallamalısınız. Salladıktan sonra bedava internetinizi kullanabilirsiniz. Bu hizmetten haftada bir kere yararlanabilirsiniz. Bedava internetinizin yanında konuşma ya da BİP uygulamasından bedava internet kazanabilirsiniz.

Eğer Kuzey Kıbrıs Turkcell operatörünüzü kullanıyorsanız Kıbrıs’ ta bedava internet kullanabilirsiniz. Kuzey Kıbrıs Turkcell operatörünüzde de ‘Salla Kazan’ uygulamasından yararlanabilirsiniz. Bunun için ilk başta ‘KKTCELL CEP’ uygulamasını indirmelisiniz. Uygulamaya diğer operatör girişleriniz için giriş yapmalısınız. Salla Kazan uygulamanızı ana sayfanın sağ tarafında bulabilirsiniz. O menünün üzerine basarak telefonunuzu sallamalısınız. Telefonunuzu 30 saniye boyunca salladıktan sonra bedava mobil internet kazanabilirsiniz. Bedava internetinizi ada içinde ve Türkiye’ de kullanabilirsiniz.

Turkcell Resmi İnternet Adresi ile Bedava İnternet Yapma 2020

Turcell Bedava internet kampanyası’ ndan Turkcell resmi internet adresine giriş yaparak faydalanabilirsiniz. Turkcell müşterisi iseniz www.turkcell.com.tr adresinden giriş yapmalısınız. Turkcell Platinium müşterisi iseniz www.turkcellplatinium.com.tr adresine giriş yapmalsınız. Sadece mobil cihazınızdaki internet için bu sitelere girebilirsiniz. Eğer ev internetinizden bedava internetinizi kullanmak istiyorsanız  www.superonline.com.tr adresine giriş yapmalısınız. Bir siteden bütün işlemlerinizi gerçekleştiremezsiniz. Turkcell mobil cihazınızdaki bedava internetten yararlanmak istiyorsanız ilk siteden giriş yapmalısınız. Turkcell girişinize cep telefon numaranız ve internet bankacılığı şifreniz ile giriş yapmalısınız. Turkcell Platinum müşteri iseniz farklı site girişinden yapmalısınız. Turkcell Platinium bireysel girişinizden sadece telefon, T.C. kimlik numaranızla ve Platinium şifrenizi girmelisiniz. Bireysel giriş yaptığınız takdirde Platinium paketinizin içerisinde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Turkcell bedava internet yapma işlemleri ve yöntemleri hususunda aklınıza takılan sorularınızı haberimizin yorum bölümünden bizlere sorabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *