«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. TÜRK TELEKOM BEDAVA İNTERNET NASIL YAPILIR 2020

TÜRK TELEKOM BEDAVA İNTERNET NASIL YAPILIR 2020

Telecom

TÜRK Telekom Bedava İnternet Yapma 2020

Türk Telekom operatörünüz ile bazı zamanlarda uygulanan kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Bu kampanyalar sadece mobil üzerinden sınırlı değildir. Ek olarak Türk Telekom ev telefonunuzda ve ev internet kampanyaları da olmaktadır. Türk Telekom bedava internetinizi internetten, mobil uygulamadan veya müşteri hizmetlerini arayarak yapabilirsiniz. Bu koşullarla nasıl bedava internete başvuruda bulunacağınızı açıklayıcı bu yazımızdan bulabilirsiniz.

Türk Telekom İnternet Aracılığı ile Bedava İnternet Yapma

Türk Telekom bedava internet yapmak için ilk başta Türk Telekom resmi internet adresine girmelisiniz. Türk Telekom resmi internet adresine www.turktelekom.com.tr bağlantısına tıklamalısınız. İnternet üzerinden müşteri olup müşteri olmamanıza göre bir seçenek seçmelisiniz. Doğal olarak Türk Telekom müşterisi değilseniz bedava internetten faydalanamazsınız. Türk Telekom Bedava internet yapmak ve Türk Telekom bedava internet kazanmak için cep telefon numaranız ve şifreniz ile müşteri giriş yapmalısınız.

 

Müşteri girişini yaptıktan sonra Türk Telekom’ un size özel sayfasına bağlanabilirsiniz. Türk Telekom resmi internet sayfanızdan hem ev internetinizi hem de mobil telefonuz için bedava internete sahip olabilirsiniz. Ev interneti kampanyalarından yararlanmak istiyorsanız ilk başta ‘Ev Kampanyalı’ internet menüsüne girmelisiniz. Güncel kampanyalı internetiniz ve bedava internetiniz sırasıyla görebilirsiniz. Bedava ev interneti sayfasına tıklamalısınız. Tıkladığınız sayfadan ev interneti bilgilerinizi ve kişisel bilgilerinizi girmelisiniz. Bedava ev internetiniz onaylandığında telefonunuza bilgilendir mesajı alabilirsiniz.

 

Türk Telekom operatörlü mobil cihazınızda internetinizi bedava kullanmak istiyorsanız ‘Mobil İnternet’ kısmına giriş yapmalısınız. Mobil internet menüsünden sırasıyla Kampanyalar ve Bedava İnternet menülerini seçmelisiniz. Açılan sayfadan 3 adımda internet sahibi olabilirsiniz. İlk başta T.C. kimlik numaranızı, anne ve babanızın adı soyadınızı girmelisiniz. İkinci adım ise cep telefon numaranızı ve internet operatörü şifrenizi girmelisiniz. Karşınıza ‘Türk Telekom Bedava İnternet yapma Kampanyası’ndan Yararlanmak İstiyor Musunuz?’ yazısı ve gerekli sözleşmeleri göreceksiniz. İşleminize deva etmek istiyorsanız ‘Onay’ seçeneğini seçmelisiniz. Onay işleminiz alındıktan birkaç dakika sonra Türk Telekom bedava mobil internetinizi kullanabilirsiniz.

Türk Telekom Uygulaması ile Bedava İnternet 2020

Uygulamayı AppStore’ dan ve Google Play Store’ dan ücretsiz ve hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Türk Telekom uygulamasını ‘Türk Telekom Cep’ adıyla aratabilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra müşteri girişinden Cep telefon numaranızı ve operatör şifrenizi girmelisiniz. Türk Telekom şifresine sahip değilseniz 2332’ ye SIFRE yazıp yollayarak şifre alabilirsiniz. Cep Telefonu ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra ‘İnternet’ bölümünü seçmelisiniz. Bedava internetinizi sadece mobilinizin üzerinden alabilirsiniz. Ev internetinizi bedava kullanmak istiyorsanız İnternet veya Türk Telekom müşteri hizmetlerinden başvurmalısınız. Seçtiğiniz internet bölümünün ana yüzünde şu zamana kadar kullandığınız internet bakiyeniz, internet paketleriniz ve Türk Telekom bedava internet yapma kampanyalarınızı öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri ile Bedava İnternet Yapma

Türk Telekom Müşteri hizmetlerine bağlanarak bedava internet yapabilirsiniz. Türk Telekom müşteri hizmetlerine 444 1 444 numara ile bağlanabilirsiniz. Yoğunluğa göre biraz bekledikten sonra Türk Telekom Müşteri temsilcinize bağlanabilirsiniz. Türk Telekom müşteri temsilcinize anında bağlanmak istiyorsanız numarayı aradıktan sonra birkaç rakam daha tuşlamalısınız. Yani müşteri hizmetleri numarasını aradıktan sonra sırasıyla 1,1, ve 6 rakamlarını tuşlamalısınız. Böyle yaptığınızda Türk Telekom müşteri hizmetlerinize direk bağlanabilirsiniz. Müşteri temsilcinizle mobil veya ev internetinizden hangisinden işlem yapacaksanız onu dile getirmelisiniz. Ardından bedava internet istediğinizi söylemelisiniz. Güncel kampanyalara göre belirli bir süre evinizde veya telefonunuzda bedava internet kullanabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *