«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ZİRAAT BANKASI SENET KARŞILIĞI KREDİ 2020

ZİRAAT BANKASI SENET KARŞILIĞI KREDİ 2020

Ziraat senet

ZİRAAT Bankası Senet Karşılığı Kredi 2020

Paraya ihtiyacınız olduğunda ilk başta eş, dost ya da akrabanızdan yardım almak isteyebilirsiniz. Çevrenizdekiler size yardım edemeyeceği zamanda bankalardan kredi çekme seçeneğine başvurabilirsiniz. Bankalardan da bazı nedenlerden dolayı kredi çekemeyebilirsiniz. Böyle durumlarda en son çare olarak senetle kredi alabilirsiniz. Senetle kredi ülkemizde şu anda kalmamış işlem olarak gözükmektedir. Böyle gözükse de çok nadir de olsa tercih edilmektedir. Söz konusu olan senet karşılığı kredi için borcunu kapatamamış ve kredi verilmemiş vatandaşlara Ziraat Bankası senet karşılığı kredi vermektedir. Bu kredinin ne olduğunu, nasıl alındığını ve alınma şartlarını bu yazımızda detaylıca inceleyebilirsiniz.

ZİRAAT Bankası Senet Karşılığı Kredi Nedir? 2020

Ziraat Bankası senet karşılığı kredi nedir sorusunu cevaplayalım. Yukarıda bahsettiğimiz gibi çok tercih edilmeyen bir yöntem gözükse de en son çare olarak seçebilirsiniz. Çoğu bankalardan kredi için olumsuz cevap alan işletme sahiplerine verilen kredi türüdür. Bu kredi türü sadece işletme sahibiyseniz başvuru da bulunabilirsiniz. İşletme sahiplerinin nakitte ihtiyacınız olduğunda gerçekten çare olarak gelecektir. Ziraat Bankası senet karşılığı kredinizi spot karşılığında ödemesini yapabilirsiniz. Yani Ziraat Bankasından alacağınız parayla anında ödeme yapmalısınız.

Ziraat Bankası Senet Karşılığı Kredi Nasıl Alınır 2020

Ziraat Bankası yasal yollarla senet karşılığı kredi ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Ziraat Bankasından Senet karşılığı kredi almak için size en yakın Ziraat bankası şubesine başvuruda bulunmalısınız.  Ziraat Bankası senet karşılığı krediyi belli çerçeveler içerisinde alabilirsiniz. İlk olarak bir yerin işletme sahibi olmalısınız. Senet karşılığı krediyi sadece kurumlar üzerinden alabilirsiniz. Gerçek kişi ve kişiler için Ziraat Bankası kredi seçeneklerini seçebilirsiniz. İkinci olarak da senet karşılığı kredi alabilmeniz için kredi için bütün bankalardan olumsuz cevap almalısınız. Son olarak ise Ziraat bankasında vadesi dolmuş kredinizin olmaması gerekmektedir.

Bu üç koşulu sağlıyorsanız Ziraat Bankası senet karşılığı kredinizi alabilirsiniz. Size en yakın Ziraat Bankası şubelerine giderek başvuru da bulunabilirsiniz. Ziraat Bankası çağrı merkezinden, internet üzerinden ve mobil uygulamadan henüz başvuru da bulunamazsınız. Şubelere giderken yanınızda T.C. kimlik belgenizi ve iş yerinizin vergi levhasını almalısınız. Bütün bankalardan olumsuz cevap aldığınızı belgeleyen kağıtları da yanınıza almalısınız. Bu belgelerle birlikte Ziraat Bankası müşteri temsilcinizin verdiği formu doldurmalısınız. Formu doldurduktan sonra size uygun düşük faiz oranlarını seçmelisiniz. Normal Ziraat Bankası kredilerinden daha düşük faiz oranı uygulanmaktadır.

Ziraat Bankası müşteri temsilcinizle seçtiğiniz faiz oranları ‘Ziraat Bankası Borçlu Cari Hesap Kredisi’ olarak hesabınıza işlenmektedir. Vadesi dolmamış işletme yerinize ait senetlerinizi getirmelisiniz. Borcunuzun toplam tutarından daha fazla para çekemezsiniz. Bir hafta içerisinde senet karşılığında kredinizi alabilirsiniz. Ziraat Bankasından hemen alacağınız para ile ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Uygun faiz oranları ile belirlediğiniz zaman aralıklarında geri ödemenizi Ziraat Bankasına yapabilirsiniz. Adınıza ait senet karşılığı kredinizi yalnızca 1 defa alabilirsiniz. Ziraat Bankası senetle kredi nedir ve Ziraat bankası senetle kredi nasıl alınır hususunda haberimizin altında yer alan soru cevap kısmından bizlere sorularınızı iletebilirsiniz. Dilerseniz Ziraat bankası müşteri hizmetlerinden veya daha detaylı güncel bilgiler için Ziraat Bankası resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *