«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıf Katılım Online Alışveriş Açma Kapama

Vakıf Katılım Online Alışveriş Açma Kapama

vakif-katilim-v-kart

Vakıf Katılım Online Alışveriş Açma Kapama/ Vakıf Katılım Kredi Kartı İnternetten Alış Verişe Açma Kapama

 

Vakıf Katılım Bankası, tıpkı Vakıfbank T.A.O. gibi Vakıflar Genel Müdürlüğü sermayesi ile birlikte, çeşitli vakıfların da sermaye katılımı ile %100 yerli sermaye üzerine kurulmuş olan katılım bankasıdır. Faizsiz, helâl işlem yapmak ve %100 yerli sermaye ile bankacılık işlemlerinden yararlanmak isteyenler için kurulmuş olan Vakıf Katılım Bankası, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet vermektedir. 2015 yılında Anonim Şirket vasfı ile kurulan Vakıf Katılım Bankası, kendi kredi kartı markası olan VKart ile müşterilerine kredi kartı hizmeti sunmaktadır.

 

Vakıf Katılım Bankasının kredi kartını online alışverişe açma ve kapama mı yapmak istiyorsunuz? Bu yazımızda Vakıf Katılım online alışveriş açma kapama konusunda bilgi verilecektir. Bu sayede sizler de Vakıfbank müşterisi olarak ister kredi kartı için ister banka kartı için internet alışverişlerinizde açma kapama yaparak güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.

VKart Özellikleri Nelerdir?

VKart, debit kart ve kredi kartı olarak Vakıf Katılım Bankası tarafından müşterilerine dağıtılan ve talep üzerine limitleri güncellenebilen kredi kartı markasıdır. Yıllık aidatı olmayan, kesinti uygulanmayan, 3D güvenlik işlemlerini destekleyen ve banka kartı özelliği de taşıyan VKart, yalnızca Vakıf Katılım Bankası tarafından sağlanabilmektedir. VKart, internet alışverişleri için de uygun bir kredi kartı ve debit kart olarak kullanılabilmektedir. Peki, Vakıf Katılım Bankası kredi kartınızı online işlemlere ve alışverişe nasıl açtırıp, nasıl kapatabilirsiniz? Online alışveriş işlemleri için kolay pratik ve güvenli sistemler adına sizler de bu yöntemi deneyebilir ve her zaman için kredi kartınızı güvende tutabilirsiniz.

Vakıf Katılım Kredi Kartı Banka Kartı Online Alışverişe Açma ve Kapatma

 

Kredi kartı başvuru talebiniz üzerine, ortalama 10 ilâ 15 gün içerisinde tarafınıza ulaşacak olan Vakıf Katılım Bankası kredi kartınız (VKart) şifre tanımlama işlemini takip ettiğiniz süreç sonrasında kullanıma hazır hale gelmektedir. Eğer Vakıf Katılım Bankası kredi kartınızı aktifleştirir ve şifresini tanımlarsanız, bu kartı Türkiye’nin dört bir noktasında alışveriş yaparken, ödeme yaparken, fatura öderken kullanabilirsiniz. Tüm bunların dışında, Vakıf Katılım Bankası VKart ile online alışveriş gerçekleştirme şansınız da bulunuyor.

Vakıf Katılım Mobil Uygulama Kullanılarak Online Alışveriş Açma / Kapama

 

Vakıf Katılım Mobil Uygulama Kullanılarak Online Alışveriş Açma / Kapama için Vakıf Katılım bankasının mobil uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Bunun için ister akıllı cep telefonlarınıza ister tabletlerinize uygulamayı her koşulda indirerek anlık kullanım sağlayabilirisniz. Online alışveriş seçenekleri için ayarlar kısmından kolaylıkla online alışveriş – internet alışverişine açma ya da kapama kutucuğunu işaretleyerek altta bulunan kaydet butonunu tıklamanız bu işlem için yeterlidir.

Vakıf Katılım Web Sitesini Kullanarak Online Alışveriş Açma /Kapama

 

Vakıf Katılım Web Sitesini Kullanarak Online Alışveriş Açma /Kapama işlemi için Vakıf Katılım bankasının internet şubesine üyelik sağlamanız gerekmektedir. Giriş işlemleri – ayarlar – online alışveriş ayarları – internet alışverişine açma ve kapama butonunu tercih edebilirsiniz. İsterseniz sadece Vakıf katılım banaksının kredi kartını değil, banka kartını da online alışverişe kapayabilir ya da açabilirsiniz.

Vakıf Katılım Çağrı Merkezi Online Alışveriş Açma/ Kapama

Vakıf Katılım kredi kartınızı online işlemlere açtırmak için mobil uygulama ya da internet bankacılığı üzerinden işlem gerçekleştirme şansınız bulunmuyor. Ancak, kartınızı online alışverişte kullanmak adına izleyebileceğiniz farklı bir yöntem mevcut. Bu yöntemde Vakıf Katılım Bankası telefon bankacılığı üzerinden 0850 202 1 202 ya da 444 44 77 numaralı hatlardan Vkart kredi kartınızı e-ticaret işlemlerine açtırabilir ve kullanım limitlerinizi de aynı kanal üzerinden onaylatabilirsiniz. Vakıf Katılım Bankası kredi kartınızı online alışverişe kapatmak için kullanabileceğiniz yöntemler ise internet bankacılığı ve telefon bankacılığıdır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *