«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Online Alışveriş Açma Kapama

TEB Online Alışveriş Açma Kapama

Teb kredi kartı online alış veriş açma kapama

TEB Online Alışveriş Açma Kapama/ TEB Kredi Kartı İnternetten Alış Verişe Açma Kapama

 

Türkiye’nin en eski özel sektör bankalarından biri olan Türkiye Ekonomi Bankası, yıl 1927’yi gösterdiğinde Kocaeli Halk Bankası T.A.Ş. adı ile kurulmuştur. 1982 yılına kadar bu isimle faaliyet göstermiş olan banka, yıl 1982’yi gösterdiğinde Mehmet Rüştü Çolakoğlu tarafından kurulmuş olan Çolakoğlu Holding tarafından satın alınmıştır. Bankanın kaderi de tam da bu noktada değişmiştir. Daha önceki adı Türkiye Ekonomi Bankası olarak değiştirilen ve kısaca TEB olarak anılmaya başlayan banka, 2005 yılından itibaren BNP Paribas ile ortaklık kurulması sureti ile büyümeye geçmiştir. Bugün yaklaşık 6 milyon tekil müşterisi ile oldukça büyük bir banka olan TEB, Bonus kredi kartları ile hizmet sunmaktadır.

 

Türkiye Ekonomi Bankası, kendi kredi kartı markasını oluşturmamış, bunun yerine Türkiye’de yoğun bir biçimde kullanılmakta olan Bonus kredi kartını kullanmayı tercih etmiştir. Garanti Bankası’na ait olan bu markanın kullanım haklarını elinde bulunduran TEB, neredeyse 5 milyondan fazla kredi kartı dağıtmış ve bu kredi kartları ile müşterilerine taksitli, taksitsiz alışveriş, nakit avans ve bir kredi kartı ile yönetilebilen her türlü işleme de olanak tanımıştır. Peki, TEB Online alışveriş açma kapama nasıl gerçekleştirilir?

 

Bu yazımızda TEB Online alışveriş açma kapama işlemi ele alınacaktır. TEB müşterilerinin hem banka kartlarını hem de kredi kartlarını online alışverişlere diledikleri zaman açtıklarını, diledikleri zaman ise alışverişe kapadıklarını biliyor muydunuz? O halde sizler de TEB Müşterisi iseniz vakit kaybetmeden kolay bir şekilde kredi kartı ve alışverişe açık banka kartlarını ayarlar kısmından kolaylıkla yönetebilirsiniz. Bu sayede kendi banka bilgilerinizin güvenliğini de kendiniz sağlamış olursunuz. Her müşterinin kendi hesabından ayarlar kısmından kolay bir şekilde düzenleme gerçekleşebilmektedir.

 

TEB Kredi Kartını Online Alışverişe Açma Kapama

 

Eğer TEB müşterisiyseniz ve TEB tarafından size sağlanan kredi kartını kullanıyorsanız, bu kredi kartını fiziki olarak kullanabileceğiniz gibi sanal ortamda da kullanabilirsiniz. TEB kredi kartları ile yapılabilen işlemler arasında internet alışverişi, ticari faaliyetler, taksitli işlemler, online ödemeler, fatura ödemeleri ve daha pek çok şey mevcut. Kartınızı internete açmak için elinizde olan seçenekler ise şu şekilde:

Cep telefonunuzun mesaj bölümüne gelin, yeni bir mesaj oluşturun ve AÇIK yazıp boşluk bırakın. Boşluktan sonra, kredi kartınızın son 4 hanesini yazın. Bu SMS’i 2941’e gönderin. Bu sayede kredi kartınız internet alışverişine açılacaktır. Bu yöntem ile kartınızı online alışverişe kapatmak için KAPAT yazıp kartınızın son 4 hanesini yazın ve yine 2941’e gönderin.

 

TEB Çağrı Merkezi Banka Kartı Kredi Kartı Online Alışveriş Açma/ Kapama

 

Biraz önce vermiş olduğumuz detay dışında, 0850 200 0 666 numaralı müşteri hizmetlerini aramak, internet bankacılığı üzerinden işlem gerçekleştirmek ya da CEPTETEB mobil uygulaması üzerinden işlem gerçekleştirmek sureti ile de TEB kredi kartınızı online işlemlere açıp kapatabilirsiniz.

 

TEB Mobil Uygulama Kullanılarak Online Alışveriş Açma / Kapama

 

TEB Mobil Uygulama Kullanılarak Online Alışveriş Açma / Kapama işlemi için TEB uygulamasının akıllı cep telefonunuzda ya da tabletinizde olması gerekmektedir. Burada kendi bireysel hesabınıza giriş yaparak ayarlar bölümüne girmeniz gerekir. ayarlar – Online Alışveriş ayarları – Online alışverişi aç ya da online alışverişi kapa diyerek kutucukları kendi isteğiniz doğrultusunda işaretlediğinizde de anında güvenlik önleminizi almış kabul edilirsiniz.

 

TEB Web Sitesini Kullanarak Online Alışveriş Açma /Kapama

 

TEB Bankasının online işlemlerine giriş yaparak sizler de TEB Web Sitesini Kullanarak Online Alışveriş Açma /Kapama işlemini sağlayabilirsiniz. Tıpkı mobil uygulamadaki gibi web online işlemler üzerinden giriş sağladığınızda ayarlar kısmını kullanarak işleminizi anında düzenleyebilirsiniz. Alışveriş yapmak istediğinizde açıp sonrasında kapalı şekli ile tutarsanız güvenlik önlemlerini daha üst seviyede artırmış olursunuz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *