«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Odeabank Online Alışveriş Açma Kapama

Odeabank Online Alışveriş Açma Kapama

odeabank kredi kartı online alış veriş açma kapama www.finanshaberi.net

Odeabank Online Alışveriş Açma Kapama/ Odeabank Kredi Kartı İnternet Alışverişine Açma Kapama

 

Lübnan’ın ünlü iş adamlarından Raymond Wadih Audi, yıl 1962’yi gösterdiğinde ülkenin en büyük finansal kuruluşlarından biri ve aynı zamanda pek çok iş alanında faaliyet gösteren Raymond adlı şirketi kurmuştur. 1998 yılına kadar geçen süreçte şirkete başkanlık eden ve bu süreci yeterli gören Raymond Wadih Audi, selef olarak oğlu Raymond Audi’yi seçmiş ve şirket başkanlığını oğluna devretmiştir. Takvimler 2000 yılını gösterdiğinde Bank Audi’yi kuran Raymond Audi, bugün Türkiye’de Odeabank olarak faaliyet gösteren ve Raymond şirketler grubuna bağlı olan Odeabank’ın da temelini atmıştır. Odeabank, yabancı sermayeli bir özel bankadır.

 

Odeabank kredi kartları, Türkiye’nin dört bir yanında şubesi olan banka nezdinde kullanılan ve müşterilere başvuruları neticesinde sunulan kredi kartlarıdır. İnternet, online alışveriş, fatura ödeme ve benzeri ödeme türleri için kullanılmakta olan Odeabank kredi kartları, bu işlemleri yerine getirebilmek üzere online alışverişe açılmalıdır. Peki, Odeabank online alışveriş açma kapama nasıl gerçekleştirilir?

 

Bu yazımızda Odeabank Kredi kartı online alışverişe açma ve kapama konusunda bilgi verilecektir. Bu sayede sizler de Odeabank hesaplarınız için kullanmış olduğunuz kredi kartlarının güvenliğini bu hususta sağlayabilirsiniz. Odeabank kredi kartları hem yurt içinde hem de yurt dışında online alışveriş için kullanılabilmektedir. Hali ile özellikle yurt dışı alışverişlerinde kart numarası girişi yapıldıktan sonra insanlar kartlarının bir de güvenliğinden endişe etmektedir. kredi kartı içerisinde kalan limitin kötüye kullanımı olmasın diye kredi kartını online alışveriş işlemine açabilme ya da kapayabilme yetkisi kart sahibine verilmiştir. Bu sayede kart sahipleri de bankanın güvenliği altında kendi kredi kartlarının güvenliğinden sorumlu hale gelmiştir. Sizler de Odeabank müşterisi iseniz ve Odebank’ a ait herhangi bir kredi kartınız bulunuyor ise burada dikkat edilmesi gereken en önemli özellik kredi kartınızın istediğiniz gibi ayarlarını değiştirebilme yetkisine sahip olmanızdır.

Odeabank Banka Kartı Kredi Kartı Online Alışveriş Açma ve Kapama

 

Odeabank, Akbank’ın kredi kartı markası olan Axess’i kullanmak için özel bir anlaşma yapmış ve kartın distribütör haklarını elde etmiştir. Banka, kendi markası olan bir kredi kartı kullanmamakla birlikte, müşterilerine Axess menşeili kredi kartları ile hizmet vermektedir. 2016’da alınan bir karar çerçevesinde internet alışverişleri için kredi kartlarının elektronik ticarete açık olup olmayacağı için kart sahiplerinin açıkça izninin alınıyor olması gerektiği için Odeabank müşterileri Axess kredi kartlarını online alışverişe açmalıdırlar. Odeabank online alışveriş açma işlemi için yapmanız gereken şey ise oldukça basit. Bu işlemi yerine getirmek adına Odeabank Mobil uygulama, Odeabank internet bankacılığı ya da Odeabank 444 8 444 numaralı iletişim merkezi üzerinden gerekli ayarı yapabilir, yaptırabilirsiniz.

 

Odeabank online alışveriş kapama işlemi için de ekstra bir efor sarf etmeniz gerekmiyor. Yine Odeabank Mobil Uygulama, Odeabank telefon bankacılığı veyahut Odeabank İnternet Bankacılığı işlemleri sayesinde, Odeabank’tan edindiğiniz bireysel ya da kurumsal kredi kartınızı internet alışverişlerine ve online harcamalara kapatabilirsiniz. Odeabank kredi kartınızı her üç servisten de dilediğiniz kadar online alışverişe açıp kapatmakta özgürsünüz.

 

Odeabank Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma Kapama işlemleri Odeabank’ ın mobil uygulaması, web sitesi ve çağrı merkezi tarafından gerçekleşen bir sistemdir. Bununla birlikte Odeabank müşterileri için kredi kartlarını online alışverişe kapayabilmek ya da açabilmek web ve mobil aracılığı ile girmiş olduğu hesapların ayarlar bölümünden düzeltilebilecek bir durumdur. Ayarlar – Kredi kartı bilgilerinizi bularak burada yer alan online alışveriş açma ve kapama işlemini yapabilirsiniz. Dilerseniz sadece kredi kartında değil, banka hesap kartınızı da bu şekilde online alışverişe açma ve kapama yapabilirsiniz. Çağrı merkezini kullanarak bu işlemleri onay verme yetkisi ile müşteri hizmetlerine yaptırabilme özelliğine de sahiptir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *