«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Fibanbanka Online Alışveriş Açma Kapama

Fibanbanka Online Alışveriş Açma Kapama

Fibabanka online alış veriş açma kapama www.finanshaberi.net

FibaBanka Online Alışveriş Açma Kapama/ Fibabanka Kredi Kartı İnternetten Alış Verişe Açma Kapama

FibaBanka, Türkiye’nin bankacılık sektöründe yerli sermaye ile yönetilen bankalarından biri durumunda. Fiba Holding bünyesinde faaliyet gösteren Fiba Banka, kendi kredi kartı olan Fiba Bonus kredi kartlarını, Garanti Bankası distribütörlüğünde telif haklarını ödeyerek kullanmakta ve bireysel/kurumsal müşterilerine kullandırmaktadır. İnternet alışverişi söz konusu olduğunda kullanılabilecek bu kredi kartları, online alışverişe açılmak sureti ile dünyanın dört bir yanında alışveriş için kullanılabilir hale gelmektedir. Peki, Fiba Bankası online alışveriş açma kapama nasıl gerçekleştirilir?

Bu yazımızda Fiba Bank online alışveriş açma ve kapama işlemine dair kapsamlı bir bilgi göreceksiniz. Bu sayede sizler de Fiba Bank müşterisi iseniz direkt olarak kolay bir şekilde kredi kartınızı online işlemlere açma ve kapama yapabilirsiniz. Fiba bankasının kendi müşterileri için sunmuş olduğu kredi kartı online alışverişe açma ve kapama işlemi aslında bir nevi güvenlik önlemi alınmasına ilişkin bir uygulamadır. Bu sayede yurt içi ve yurt dışı alışverişlerinde kredi kartı güvenliğiniz koruyabilir ve bununla birlikte daha detaylı şekilde kart bilgilerinizi korunaklı hale getirebilirsiniz.

FibaBanka Hangi Kredi Kart Türlerine Sahip

Fiba Banka, kendi banka kredi kartı üretimine henüz geçmemiştir. Bunun yerine, Türkiye’de oldukça yaygın bir kullanım ağına sahip olan Bonus kredi kartlarının kullanım haklarını satın almış ve Garanti Bankası’ndan satın aldığı Bonus haklarını müşterilerine kullandırmaktadır. Fiba Banka tarafından müşterilere sunulmakta olan kredi kartı türleri şöyledir:

l Fibabanka Bonus – Klasik

l Fibabanka Bonus – Gold

l Fibabanka Bonus – Platinum

l Fibabanka Ücretsiz Kredi Kartı

Son seçenek olan ücretsiz kredi kartı bonus özelliği taşımamakta ve yalnızca taksitsiz, tek çekim işlemler için kullanılmaktadır. FIBA Bankasının bütün kart sistemleri online alışverişe açma ve kapama yapılabilir bir uygulama içerisinde ilerlemektedir. Bu sayede öğrenciler için ya da meslek gruplarına uygun ayrılmış olan kredi kartlarının da sistemli ve sağlam bir şekli ile Fiba Bankası için de alışveriş güvenliği sağladığı görülmektedir.

FibaBank Online Alışveriş Açma

Fiba Banka online alışveriş açma işlemleri, Fiba Banka Mobil adlı mobil uygulama üzerinden, Fiba Banka internet bankacılığı hesabından ya da 444 88 88 numaralı Fiba Banka telefon bankacılığı üzerinden gerçekleştirilmektedir. Eğer Fiba Banka kredi kartınızı internet alışverişine açmak istiyorsanız, bu noktada bahsi geçen aplikasyonu telefonunuza indirmeli, bir tarayıcı üzerinden internet bankacılığına giriş yapmalı ya da telefon bankacılığı üzerinden müşteri temsilcisine ulaşarak kartı internet alışverişlerine açtırmalısınız.

FibaBanka Online Alışveriş Kapama

Fiba Banka kredi kartınızı internet açmak için kullanacağınız üç farklı yöntem olan Mobil Uygulama, İnternet Bankacılığı ve Telefon Bankacılığı, kartınızı internete kapatmak için de kullanabileceğiniz yöntemlerdir. Bilindiği üzere internet alışverişleri ile işiniz bittiğinde, kendinizi güvenceye almak adına yapılması gereken ilk işlem, genellikle mobil uygulama üzerinden yapılan kredi kartı online alışverişe kapama işlemidir. Bu sebeple de Fiba Banka müşterisiyseniz ve bankanın kredi kartını kullanıyorsanız, kredi kartınızı internet alışverişine kapatmak için kullanabileceğiniz en pratik yol Fiba Banka Mobil uygulamasıdır.

FibaBanka Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma Kapama işlemi FIBA bankasının kendi web sitesi üzerinden yapılabilmektedir. Bireysel ya da ticari olarak yapacağınız girişlerde hesabınıza bağlı bulunan kredi kartını online alışverişe kapayabilmek ya da online alışverişe açabilmek için ayarlar – kredi kartı ayarları – online alışveriş açma ya da kapama butonlarını izlemeniz gerekmektedir.  Mobil uygulama kullananlar hesapları aracılığı ile giriş yaparak ayarlar kısmından internet alışverişi açma ve kapama işlemini kolay adımları izleyerek yapabilmektedir. Fıba bankası çağrı merkezini bankaya kayıtlı cep telefonu ile aradıkları zaman müşteri hizmetlerine onay verilmesi durumunda da online alışverişe açma ve kapama yapılabilmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *